A Milli Erkek Basketbol Takımı

Sertaç tüm maçı rezalet Alperen'de ikinci yarıyı rezalet oynadı.Furkan'ın sakatlığından dolayı bir şey demeyeceğim. Cedi ise fena bir hazırlık turnuvası geçirmesi de şampiyonada yine bizi delirtecek gibi. Bu takımın direksiyonunda larkin ve alperen olmalı. Kaç turnuvadır doyamadık mı Cedi ve Furkan önderliğinde kaybetmekten olmuyor işte. Çember savunmasında ise rakiplerin beceriksizliğine kalacağız gibi.
 
Bu ne biçim takım ya bütün umutlarımı bitirdiler 2.maçtan. Savunmada herkes uyuyor aman biri backdoor cut yapmasın anında tüm savunmanın dengesi dağılıyor, çember savunması desen zaten yok. Ergin hocanın da vücut dili evlere şenlik.
 
Sertaç çıkıp Alperen girene kadar her şey çok güzeldi. Sonra maç koptu. Yanları kazıtıp üstleri dalgalı kıvırcık bırakan herkes niye bu IQ'da oluyor çözemedim. Maçın içine etti, umarım toparlarız. Tepkilerini de kontrol edemiyor teknik alması an meselesi.
 
Alperen berbat oynadı ama Ergin hocada yani hiç beceremedi kullanmayı. Savunma tamam Alperen'in eksikliği ama hücumda onun pasörlüğünden yararlanmamak saçmalık bu takımın en iyi pasörü adam. Çıkart tepeye bir çaprazdan bir çizgiden kat ettir iki kişiyi illa ki bulur birini hazırlık maçlarından beri hiç denemedik. Bir de Ersan basketbolu bırakmadıysa gelip oynasaydı anasını satayım 2 hücum faul aldırırdı bir üçlük sokardı 4 numarayı bu kadar çorba etmeye ne gerek vardı anlamadım.
 
Alperen ile Sertaç savunmada hiç anlaşamıyor. Rakip bomboş şut atıyor ve bu maçın bitimine saniyeler kala oluyor. Alperen'i zaten feykle bakkala göndermeye kalmadı. Yahu arkadaş bir oyuncu her 10 saniyede bir feyk yer mi. Bomboş attıkları kaçıncı sayı oldu sayamadım.
 
Bu kadar kötü şut atarsan hiç bir maçı kazanamazsın. Daha öncede dediğim gibi bu gruptan çıkarız ama çıksak bile eleme maçlarında karşıdan gelen güçlü takıma eleniriz.
 

Üst