A Milli Takım kadrosu açıklandı...

Burak Barut' Alıntı:
Serkan çıkarıldıysa Tanjeviç'in artık son 17 günü takım başında ;)
Tanjevic´in bu işten bir kaybı yok ki! Maaşını zaten Fener Ülker´den alacak. Kariyeri açısından Türkiye ile Avrupa Şampiyonasında başarı elde etmesinin veya edememesinin bir önemi de yok. Tek kaybı federasyonla bağı kalmayınca federasyonu Fener Ülker´in arka bahçesi gibi kullanamaz. Bunlar gerçekleşirse belki daha temiz bir lig izleme şansımız olur.
 
olurda bu sampiyonada basari yakalanirsa bu sefer de "serkan in olmayisı ıyı oldu" gıbı baslıklar yazılcak mı cok merak edıyorum !
 
Hakan takımı sırtlayacak ya ne gerek var Serkan'a.. (!)

Çok kötü oldu sakatlanması..Ama yanarım yanarım Tutku'ya yanarım..
 
A Milli Erkek Basketbol Takımı, 35. Avrupa Şampiyonası finallerine katılmak üzere yarın İspanya'ya gidecek... 12 Dev Adam yarın sabah özel uçakla yola çıkıyor...



3-16 Eylül tarihlerinde 16 takımın katılımıyla İspanya'da gerçekleştirilecek
finallerde yer alacak ''12 Dev Adam'', yarın sabah özel uçakla bu ülkeye hareket edecek.

Milliler, İstanbul'daki hazırlıklarını bu akşam yapacağı idmanla
tamamlayacak.

Türk Milli Takımı, finallerde (C) Grubu'nda yer alırken, Palma de Mallorca
kentinde oynayacağı maçlarda 3 Eylül Pazartesi günü Litvanya, 4 Eylül Salı günü Almanya, 5 Eylül Çarşamba günü de Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek
 
Doğrusu bu şampiyona için çok heyecanlıyım ,diğer turnuvalarda olduğu gibi.Serkan'ın kadrodan çıkarılmasına çok üzüldüm.Hadi 12 Dev Adam yine başarılarınızla duygulandırın bizi.!!!
 
Umarım Japonya'daki gibi ''12 Dev Yürek'' sahada görürüz. O hırs ve mücadele çok önemli. O savunmayı oyunun geneline yaymamız çok önemli bunu umarım başarırız. Serkan bu takımın en önemli 3 oyuncusundan biriydi. Umaım diğer oyuncular onun eksikliğini mücadeleleri ile kapatırlar... ''12 Dev Adam'' a başarılar...
 
kadro 12 ye indi ömer aşık ve oğuz savaş kadrodan çıkarıldı.takım yarın özel uçakla turnuvaya uçuyor
 
burak kendimden çok emin bir şekilde 3te 3 diyorum
neden:
mehmet okur ve hido artık dirk ve arkadaşlarını yenecek seviyedeler ve memo nowitzkinin karşısında daha bir direncle çakıcak ve kendini gösterecek zaten almanyada hidoyu tutacak bir adam tanımıyorum
litvanyayı geçen sene yendik bu senede yenecektik
tek handikap kalaşnikof geçen sene bizi sakat sakat zorlamıştı eğer geliyorsa ki geliyordur son durumu fena değildir ama bizde bu olayı bu sene memo ve hido var diye kapatıyoruz
litvanyada dikkat edeceğimiz oyuncuların başında kleiza geliyor
not:eğer memo almanyada maçında nowitzkiye bir üstünlük kuramazsa eve erken döneriz
 
Saras'ta geliyor bu turnuvaya. :? Litvanya acısını fena çıkaracak geçen senenin . Bizim takımın sağlam bir yeri yok malesef. Guard sakat , Forvetler Serkan'dan sonra guvenılır değil. 5 numara eh işte ama güvenemiyorsun.
 
Litvanya' da bu sene Arvydas MACJIAUSKAS sakatlıgı sebebiyle kadroda yok ama onun yerine bence cok daha tehlikeli olan Sarunas JASIKEVICIUS takımda yer alıyor.

Bununla beraber; Kristof ve Darius LAVRINOVIC kardesler, bu sene Panathinaikos' da istedigi sureleri alamayan Robertas JAVTOKAS ve NBA' liler Linas KLEIZA & Darius SONGAILA ile Litvanya hic de yabana atılacak takım degil.
 
Abi Saras tamamen A Milli Takımımıza bedel bir oyuncu olduğunu söylerim. Hayattaki en büyük hayalim Gs basket takımıyla ilgili onu Gs formasıyla oynarken görebilmektir :) impossible İs Nothing.

Almanya'da Nowitzki Okulaja ikilisi bizi perişan eder.
 
Sanki 1.lik için Litvanya ile cekisiriz gibi geliyor bana.Artık pazartesi günü Ender'in Jasıkevıcıus'a konsantre olması gerekiyor.Fakat gecen sene Japonyada şampıyonadan once bır gazeteye verdıgı roportaj geldı aklıma.Yanlış hatırlamıyorsam su sekıldeydi.

-Çekindigin bır oyuncu var mı hiç?
-jasıkevıcıus her zaman cok tehlıkelı bır oyuncu fakat o bu sene yok

gıbılerınden bır seydı kabataslak... :?

Fakat Ender konsantre oldugunda bıtıremeyecegı oyuncu olmadıgı su goturmez bır gercek bana gore...

Almanyada ise Nowıtzkıye degisik adamlarla savunma uygulamalıyız.Onun üstünde devamlı diri oyuncular olmalı.Okulaja ise bize sorun olmamalı bence.

sevgiler&saygılar...
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
Abi Saras tamamen A Milli Takımımıza bedel bir oyuncu olduğunu söylerim. Hayattaki en büyük hayalim Gs basket takımıyla ilgili onu Gs formasıyla oynarken görebilmektir :) impossible İs Nothing.

Almanya'da Nowitzki Okulaja ikilisi bizi perişan eder.

ya allah aşkına büyütmeyin şu almanyayı ya.burak artık kabullenelim bizim mehmet okurda nowitzki ayarında bir sezon geçirdi.bilmiyorum efes cupta hido yu izlediysen ne durumda olduğunu bilirsin.litvanya ya gelince sarunas ın geleceğini bilmiyordum.o maça memo hido yetmez ersanın katılımıyla bişeler yaparız.ancak bu 3 maçta da kerem gönlüm ve kaya pekerin savunmaya getireceği direnç çok önemli.ya dünyada en nefret ettiğim sporcuyu bırak insan olan semih erden bile mario kasunu efes cupta madara etti.keza darkoyada
benim fikrim ben tanjevice değil takımıma sonuna kadar güveniyorum.
 
Üzülerek söylüyorum ama Litvanya'ya kesin mağlup oluruz. Çekleri yeneriz. Gruptan çıkma maçımız Almanya maçı olur. Çok zorlu geçer. Ya 3-5 sayıyla kazanırız yada 3-5 sayıyla kaybederiz. Almanları yenersek çıkarız yenemezsek eve dönüş...
 
Türkiye kesinlikle Almanyadan daha iyi bir takım Nowiztki dışında çok etkılı ve tanından bir adamları yok .Bana Çekleri kesin yeneriz gibi geliyor .Almanya yı da geçeriz ama zorlanabiliriz .Litvanya maçı ise her sonuça açık.
 

Üst