Alpaslan Dikmen

acımız büyük, unutulmayacaksın hiç bir zaman

O şuan Metin Oktay'ın Ali Sami Yen ve arkadaşlarının yanında..

kalbimizdesin Alpaslan Abi..
 
Alpaslan Dikmen'i kaybettik
İçimiz kan ağlıyor! Alpaslan Dikmen hayatını kaybetti!


Galatasarayımızın ünlü tribün grubu ultrAslan'ın genel koordinatörü olan ve aynı zamanda tribünlerin en sevilen isimleri arasında gösterilen Alpaslan Dikmen geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kulübümüzün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ultrAslan'ın Genel Koordinatörü Alpaslan Dikmen'in Bursa yolunda geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybettiği bildirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Galatasaray tribünlerinin en sevilen isimlerinden, Galatasaray tribün grubu ultrAslan'ın Genel Koordinatörü sevgili dostumuz ve arkadaşımız Alpaslan Dikmen'in, biraz önce Bursa yolunda geçirdiği bir trafik kazasında kaybettiğimizi öğrenmiş bulunuyoruz. Üzüntümüz sonsuzdur. Alpaslan Dikmen anılarımızda ve tribünlerimizde sonsuza kadar yaşayacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine tüm Galatasaraylılara sabır diliyoruz. Tüm Galatasaraylıların başı sağ olsun."

Alpaslan Dikmen'in Bayram tatilini geçirmek için ailesiyle birlikte karayoluyla Antalya'ya gitmekte olduğu öğrenildi.

Galatasaray taraftarları arasında büyük saygınlığı olan Alpaslan Dikmen için Sarı-kırmızılı taraftarlar, "Alpaslan dikmen, sanki süpermen, sanırsın batman, ooooooooooooo" adlı bir şarkı bile bestelemişlerdi.

Webaslan.com olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabır diliyoruz. Tüm Galatasaraylıların başı sağolsun
 
Başkan Adnan Polat'tan Başsağlığı Mesajı

Galatasaray Pazarlama A.Ş. eski Yönetim Kurulu üyelerimizden, Galatasaray Store'un internet mağazası www.gsstore.org sitemizi hazırlayan ekibin lideri, Galatasaray tribünlerinin taraftar grubu ultrAslan'ın Genel Koordinatörü Alpaslan Dikmen'i bir trafik kazasında kaybettiğimizi büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Sevgili Alpaslan, Galatasaray Camiasına bugüne kadar yaptığı hizmetlerle büyük emeği geçen, takdirle karşılanan, çok sevilen bir Galatasaraylıydı.

Kendisini rahmetle anarken, kazada yaralanan eşi ve oğluna acil şifalar diliyorum.

Tüm Galatasaray Camiasının başı sağolsun.

Adnan Polat
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
 
Eşi ve Ogluda yaralıymıs acaba durumları nasıl?
 
Tamda üniversiteden tatile döndüm bilgisayarıma kavuştum 20 gündür doğru dürüst giremiyorum bi bakayım nolmuş alemde derken ilk haber ölüm haberi oldu.Çok üzgün ve şoktayım bize bunu yapma be abi :(
 
Tüm Galatasaray Camiasını ve Tüm Galatasaraylıların başı sağolsun.Bu acı cümlelerle anlatılmaz.Galatasaray'ın nice başarılarını görmeden aramızdan gitti.Mekanı Cennet olsun.
 
Galatasaray tribünleri sadece bir ağabeyini kaybetmedi!

Çok büyük bir örgütçüyü, organizatörünü, vede daha önemlisi fikir adamını kaybetti, hem sanal alemde hemde tüm dünyada Gs taraftarını örgütleyen vede etkili olmasını sağlayan bir insandı!

Herkesin derdini bıkmadan usanmadan dinlerdi, her şeye çözüm bulmaya çalışırdı, onun basket maçlarına gelmesi bile ekstra bir kalabalık yaratırdı.

Yurt dışındaki maçlarda tribün gruplarını o örgütlerdi, onların sıkıntılarını o çözerdi, bu anlamda uA örgütlenmesini bir arada tutan bir misyonu vardı.

Öte yandan kalemide çok kuvvetliydi, bir çok konuda ezeli rakiplerimize kuşkuya yer bırakmadan Galatasaray tarihi vede ezeli rekabetle ilgili cevaplar veriyordu, bir çok konuda araştırmaları vardı vede birçok şeyi gün ışığına çıkarmıştır, bu anlamda fikirsel üretim yapan kalemimizide kaybettik.

Acım çok büyük, herşeyi anlamsızlaştıracak kadar, içimden ne Ankara geçiyor, nede yarınki maçın sonucu şuan tek düşündüğüm bir insan nasıl böyle kaybolur, felek denen şey bu olsa gerek!

Bize hep Metin Oktay'ı örnek almamızı söylerdi yazılarında, anlaşılan en çokta kendisi onu örnek almış, onun gibi ayrıldı aramızdan, onun yaşattığı acıyı yaşattı bizlere, süründürmedi bizi, veya bekletmedi hiç! apansız bir sızı gibi çöktü içimize, hazırlıksız vede şoke edercesine.

Metin gibi olun derdi hep bize, Metin gibi gitti kendiside!

Alpaslan dikmen, sanki süpermen, sanırsın batman!

HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
 

Üst