Beşiktaş:80-Galatasaray :62

BJK nın iyi kötü hücum ve savunma organizasyonu var bizim hücum organizasonumuz direk 3 lük üzerine (3 senedir) ya da malik'in sırtında 3 kişiyle yaptığı drive lar başka da bir numra yok.
 
Randy-Hüseyin_pastal ile ilk kez doğru düzgün bir hücum yaptık. Bu arada H.Ü in yapamadığını hakem yaptı Şemsiyi dışarıaldı. Allah razı olsun.
 
Bir takim rakibine bu kadar bos sut imkani veirse mac filan kazanamaz.
Bu durumda bile kocun gidip molada hakemle konusuyor.Super.
 
Bu maç buradan zor döner artık. Geçen seneleri anımsatan bir maç oluyor. 3 senedir aynı film. Hücumda ne yaptığımız belli deil savunmada ne yaptığımız belli değil.
 
Bu arada maçın tek olumlu tarafı Randy bence. Bu takımı oynatacak biri varsa o da Randy. Malik kendi kendine oynuyor.
 
Bugün itibari ile erkek takımı benim icn bitmistir bu sezon.Hayırlı olsun.Su takımdan 20 fark yiyorsunuz UTANIN !!!
 
kaybettık denecek hıc bırsey yok bu kadar kotu savunma yaparsak olacagı budur pota altı cooook kotuydu ne savunma da ne hucum yapabıldıler..bu mac gıttı gelecek maclara bakacz
 
Halil Üner
seni istemiyorum
nolur yol yakınken istifa et şu kadronunda içine ediyosun
şu herkesin yendiği beşiktaştan 20 yedirdin takıma
 
Kısaların pota altını bu kadar zorlamasına bir anlam veremedim. Halil Üner bir türlü oyundan almadığı Şemsettin hocada iş olmayınca 5 faul yapıp çıktı. Helal olsun.
 
fatih geçen maçtaki performansını göstermedi malik de bugün çok ii değildi.ama şuda bir gerçek ki çok şanslı ve yerinde basketler soktular tam yaklıyoruz derken acaip basketler yedik burak ın sakatlığı hakkında bilgisi olan var mı?ne zaman dönüyo?onu arıyoruz kesinlikle.hucumda sadece malik e bakıyoruz.bu böyle olmaz.geçen hafta çok umutluydum resmen umudum kırıldı.karşımızda efes yada ülker olsa anlardım ama beşiktaş ın kadrosu da ii değil.
 
şu 2. yarının başında çat çat 3lük attı adamlar ellisle
hep aynı oyunla

yahu göremiyomusun bi önlem al bişi yap
biz nasıl seyrettiysek ordan öyle seyrediosun

şu takımda adam gibi bir coach görmek istyorum ben
 
Savunmada herkes bir blok sevdasına kapılmış. İçerden verdiğimiz ribaundlar.. yediğimiz sayılar.. Yazık oldu gerçekten. Adamların uzunları bizimkilerin yanında hiçbir şey halbuki..
Malik sürekli sayı atma peşinde ve takip eden pozisyonlarda ya top kayıpları ya kaçan şutlar.. Başka hücum organizasyonu olmazsa böyle olur tabii.. Kadromuzdan başka hücum organizasyonu yaratılamaması da düşündürücü !
Yine de takımdan ümidi kesmeyelim. Randy bu takımı daha iyi oynatacaktır. Tabii Halil Üner'in olumlu bazı müdaheleler yapması şart.

Son olarak maç kopmuşken son saniye üçlüğünü atan haysiyetsizle de rövanşta görüşmek üzere.
 
Çok acil orta halli bir 4/5 numara ve de orta düzey bir hocaya ihtiyacımız var. Üstü düzey demiyorum azıcık işten anlayan biri olsun bu takım böyle sürünmez. 3 senedir aynı hikaye yetti artık. BAşkan Canaydın baskette de H.Ü.. ikisi de kabus gibiler ikisinden de kurtulamıyoruz.
 

Üst