Beşiktaş:80-Galatasaray :62

bu oyunla ilk altıya zor gireriz...

halil üner ne yaptığını biliyor mu acaba?

Malik 3 kişinin arasına girerken ne yaptığını biliyor mu acaba?

O kadar serbest atış kaçırılır mı?

O kadar salakça hatalar yapılır mı?

Bu kadar basit set oyunu oynatılır mı?

Çok anlamsız bir yenilgi...bjk iyi oynamadı...biz gerçekten kötü oynadık...
gereksiz şut seçimleri yaptık...adamlara boş şutlar verdik...

halil üner gerçekten kötü bir koç...kesinlikle istifa etmeli...
 
Sinirliyim uzun yorumumu yarin yapicam..

Ancak su sampiyonluk hayalinden uyanmamiz icin iyi oldu..

Kendimizi bilelim,yavas yavas takim olmaya calisalim...

İnsallah bu agir yenilgi takim uzerinde ktu bir etki birakmaz.
 
Sadece son 1 dakikayı izleyebildim.Bu skor cidden rezalet.Beşiktaş son 3 yılın en kötü ve en dağınık kadrosuyla bize 20 atıyor.Tahminim Halil Üner maçtan sonra 5 haftaya kadar hazır oluruz filan der.Geç bunları kardeşim.Böyle diyoruz diyoruz,sonra yumurta bir yerimize sıkışıyor,kritik maçları kaybedip play-off'a kalamıyoruz.Kaç zamandır döndüre döndüre aynı film.
Bir de son saniyede orta sahadan üçlük atan ve girdikten hoplayan zıplayan haysiyetsize:2. yarıda görüşürüz.
 
slm

Bu kadroyu böylesine basketboldan uzak bir adama verirse bu aciz yönetim olacak budur diyerek sözlerime başlıyorum.İnanılmaz doluyum bunun bir çok sebebi var.Öncelikle macı seyrederken en az 10 defa bireysel yetenek anlamında sampiyon olabilecek kadromuz oldugunu söyledim kendi kendime...Hele hele cuma seyrettigim ülker tam bir yetenekli oyuncu sıkıntısı yaşıyor tek başına mirsad var efestede bi kaç oyuncu,rakibimiz beşiktaşın yabancıları cidden çooook kötü bence en iyi transferleri mithat...Bize gelecek olursak...

1-)Bi takımda 3 tane pivot oyuncu varken takımın savunmacısı 1,93lük desan hadley 20 dakika pivot oynarmı..EL İNSAF BE MİSTER HALİL EL İNSAF FITIK EDİCEN BENİ...ayrica belli bir periyotta şemsettinde oynadı pivot olurmu böyle sey oluyor galatasaray cafecrownda...

2-)Takımın gecen seneki 3lük hastaligi yok bu sene o iyi fakat burak oynarsa o hastalık başlar...

3-)İsrail sayı kralı 24,7 sayi ortalaması olan evet yanlış görmüyorsunuz böyle bi oyuncu ve inanılmaz atletik bir takım bi macta böyle bi oyuncu üzerinden bi organizasyon yapamazmı??? en azından 1 kere????

4-)Bu halil üner tamamen kafasına göre varyasyon yapiyor tamamen sacmaliyor oyuncu degisiklerinde...birinci periyot 7-8 sayi geriyiz tam dixon 11e ulastı aldı oyundan gökhanı aldı...olmaz böyle birşey,livingstona ne dedi bilmiyorum ama adam potayi görmedi bile mac boyunca...

5-)Mister halil artık hakemle oynamayı birak...hakem 2 takımada hata yapti bugun ama ben bir kere görmedim murat didinin hakemle oynadıgını bizimkisi ota .oka itiraz ediyor oyuncuyuda etkiliyor,durmadan pota altında itiraz itiraz...olmaz böyle birşey...

6-)Şimdi anlayamadigim bir hususta şu garnet en azından yüregiyle oynuyor basketbol kapasitesi sınırlı evet ama o halde ne duruyor takımda??? bjknin pivotu sadece daha tecrubeli garnetten yoksa pek bi fark yok ama antronoru oynatmayi biliyor kardesim..gsnin sokaga atacak 1 doları yokken böyle bir adam eğer oynatilmiyacaksa ne duruyor bu takımda???????

7-)Vallahi billahi bu takım şampiyon olabilecek bir takım şöyle örnek vereyim bana göre gsye hatta hatta trye gelmis gecmis en büyük yabancı oyuncu olan Llyod danielsin stilini malik dixonda gördüm...Lloyd bize büyük macları aldırıyodu hemde onun zamanında bukadar geniş kadro yoktu ama antronor rahmetli aydın siyavuş abi vardı,desan hadley ise bana quadr lollisi animsatiyo sıcrama yetenegi ve savunması ama pivot oynamaz o adam kardesim....

Şimdi aklıma gelen bunlar eğer bu takım bjkden 18 sayı fark yiyosa bu işte bi sorun vardır...
 
Dixon'ın bizi taşıyabilecek adam olduğu biraz seyrettiğim üç maç sonunda şüpheli görünmeye başladı. Güçsüz bir adam, yeterince çabuk ve hızlı da değil. Kötü oyuncudur diye söylemiyorum, sadece bizi sırtlama sorumluluğu verilmemeli, başka türlü kullanılmalı diyorum. Livingston'ın getirilmesi belki bundandır. Bugün Şemsettin'in yanı sıra Dixon'ın da oturması gereken zamanlar vardı; ne yazık ki kenar yönetim bunu görmek istemedi.

Burak sakatmış galiba, peki Serhat'a n'oldu acaba? Çok faydalı olabilirdi bugün Dixon'sız oynamamız gereken dakikalarda.

Yaklaşık olarak 13. ve 23. dakikalar arası fena değildik. Sertlik gösterdik, biraz şans da yanımızdaydı, en önemlisi Hadley ve Pastal muazzam oynadılar. Sonra niçin Pastal'da ısrar edilmedi, hiçbir izahı yok. Yeniden oyuna girdiğinde yine iyi işler yaptı, basketbol bilgisi o kadar bariz ortada ki. Yani Şemsettin gibi kalıbıyla ite kaka oynamıyor, ne yaptığının farkında. Bu arada Şemsettin kişilik olarak zaten bitmişti benim için, oyun olarak da belli ki artık yaşı elvermiyor o fiziğini kullanmasına. Hücum ribauntlarında kaç maçtır aşağıdan koluyla itip kakmalar... Yine biraz şut soktuğu maçlar olacaktır belki, ama gücü çok sınırlı artık. Fatih de feykler konusunda biraz ilerlemiş görünüyordu bu maça kadar, bu maçta yine aynı terane.

Bugün esas nokta Halil Üner'in yine kime, ne kadar sorumluluk vereceğinin içinden çıkamamasıydı. Fark açılıyorken kullandığı üçlükler dışında Gökhan'ın eline pek top değmedi mesela. Oyunda çok da az kalmamasına rağmen üstelik. Pastal şahane oynuyor, hop kenara. Dixon yorulup savruklaşıyor, ama yine zorlamasına göz yumuluyor ve haliyle son dakikalarda verim beklenirken saçmalıyor. Karşı tarafta Kerem oyunu kontrolünde tutuyor, gard bolluğumuza rağmen bir önlem yok doğru dürüst. Görüntü dağınıktı kısacası. Kaldı ki Beşiktaş ligin sağlam görünümlü takımlarından da değil, en azından henüz.

Belli konularda net kararlar verilip takımın ona göre yönetilmesi şart. Transfer de buna dahil. O da olmazsa artık (bu artık kelimesi 2 yıldan sonra yetersiz kalıyor ya, neyse) kenar yönetimin işi kıvıramadığını görüp gereğini yapması şart.
 
fatih ilk periyot 2 faule ulaştı bi daha piyasada yok.yanında oturttu hoca.şemsettine verilen şans pastala verilse hem takım hemde o çocuk için çok iyi olacak.müthiş morsalim bozuk.kadro kapasitemizin %20-30 u ile oynadık.takım en başta maça konsantre değildi.savunma yapmıyoruz.muhakkak sert savunma yapmamız lazım.acil bi yabancı 4 numara almamız gerekiyo.kadro çok iyi bence.daçka fener maçını da izledim.ikisinide ezeriz.rakip olamazlar bize.yalnız büyük coaching hataları var.ben umutluyum.herkes maç kaybedecek bu ligte.kadromuz çok iyi.
ŞAMPİYON OLUCAZ.
 
Abi Anlayamıyorum Şemsettin Üzerine Oyun mu Kurulur Yaa...Adam Sırf Kendini Düşünüyo Saçma Sapan Atışlarr Atıyo.Yabancılardan da Kalbur üstü birini göremedim...Fatihin Faul Problemi ve Seyircinin Baskısı ile Maçı KAybettik oyunun gidişatından belliydi zaten
 
bir çiçekle bahar olmaz
geçen haftaya bakılıpta takım şampıyon ilan edilmez.

bu kadro takım oyunu değilde bugun oldugu gibi bireysellıği seçerse ahları vahları çok sayarız.

malik dixon tamam bu takımın sayı yukunu çekiyorda yapamadıkları ne demelı.

Süre Sayı Yakın Mesafe Orta Mesafe 3 Sayı
34:11 18 2/5 %40 1/5 %20 4/8 %50

Toplam Atış Serbest Atış Ribaund
7/18 %39 0/3 %0 1savunma

As Tç Tk Bl Pf Oyf
4 1 4 0 2 6

şemsettinin inatçılık yapıp atışları zorlaması çıldırıcam kardeşim yapmak istediği nedir anlamıyorum hala

yol yakınken acıl onlemlerın alınması lazım. fatihin 1 hafta var bir hafta yok olmasını bekleyecekse vay halımıze bu takım vah vah. umutun 17:43 yunda kalmasına baklırsa ribaund harıcınde (11toplam 10 sav 1 huc) oyuna katkısı olmadı. pota altına acıl cozum bulunmalı. bu takım pıvotsuz denmesın yarın yoksa.

sut yuzdemızın rezı mı rezıl oldugumuz bır gunde toplam atışta
24/38 %35 serbest atışta 8/18 %44 bir kaç senelerdır bu takımın eksıklıgı olan ıyı bır sut antremanı eksıgı var gıbıme gelıyor. biraz floryanın ıpekcının pota fileleri eskısın artık.
 
Ya geçen hafta şampiyonduk bu hafta bizden bişi olmaz...
Arkadaşlar sakin olalım, sadece 2 maçta bişi belli olmaz kadro oturacak ben inanıorum başarıya bu sezon.
Tamam gerçekten Halil Üner maçı çok kötü yönetti, içerden etkili olan bi takıma karşı DeSean, Şemsettin ve bi ara Gökhan'la pota altını durdurmaya çalıştık.
Bence Malik ve DeSean takımımızın e iyileriydi, Randy'nin alışması lazım, Umut'un ilk beş ta işi ne daha destur, Valentin bi ara iyi ritm yakalattı takıma, Fatih çabuk fauller aldı, Şemsettin atılana kadr bence gayet iyi mücadele etti. (Gökhan artık devreye girmen lazım lütfen...)
Saolondaydım fotoları heralde yarın eklerim ayrı bi başlık altında, moral bozmayalım hemen...
 
Halil Üner konusunda kimse ,en azından benden sakin olmamı beklemesin.Sakinleşip , yakışmayan şeyler yazmayım diye bekledim bu saate kadar.

Ve hala 1 maç böyle kötü oynadık,bir mağlubiyet ,sakin olun diyenler var,3 yılın nekadar olduğunu bilmiyorsunuz galiba.Alın size para ,alın size oyuncu...Parayla maymun olmak deniyor buna...

Ya kardeşim 3 yıldır 100 eylemi yazsak şuraya 99'u olumsuz,yönetim zaten belli,ve bu adama bir kez bile protesto olmadı ,en çok koyanda budur bana..

Milyonlarca insan 2-3 kişi yüzünden kanser olucak...Milletin madarası yaptınız ...yazamadıklarımı içimden geçirmeye devam...

Mersinmiş,Buda Beşiktaş yemedimi Halil Hoca!
 
Artık bende de kredin bitti halil hoca...

Sabır taşı olsa çatlardı bu zamana kadar yahu...

Ben seni spor sergi yıllarındaki şamp. olduğumuz yıllarda sevdim halil hoca,o heyecanını sevdim senin, gencecik bir delikanlıyken hapçı ilaççı takımlarını dize getirişini sevdim, ama şimdi yeter diyorum,artık saçmalamaya başladın, müge denen ne yaptığı ve yapacağı belli olmayan bir menajer var takımda Allahın aşkına ya onun yerine bu takıma menejer ol,yada çekil kenara,çünkü artık yaptığın saçmalıkları gördükçe ömrümü yiyorsun...
 
Benden de birkac not:

1- Semsettin ne kadar zeka ve yetenek ozurlu oldugunu bu macta bir kez daha ispat etti, Halil Uner 5. faulu alana kadar bu adama tahammul etti ya, ne diyeyim!!!

2- Fatih ozellikle rakibin ciddi seyirci destegine sahip oldugu deplasmanlarda dun yasadigi erken faul problemine girebilir. Gereginden fazla heyecanli ve duygusal oynuyor, dun cok benzer pozisyonlarda ilk devrede blok yapmak icin ayni feyki 3 defa yedi, erken 3 faul aldi. Biran once her pozisyonda blok yapma sevdasidan vaz gecmesi gerekir. Tamam, mukemmel bir blokcu ama her pozisyonda blogu zorlayarak cok luzumsuz fauller yapiyor.

3- livingston icin henuz yorum yapmak pek mumkun degil. Umarim takimi iyi organize edip faydali olabilir, Dixon'i da 2 numarada kullanabilmek bize buyuk avantaj saglar.

4- Umut Yenice'yi BJK'nin niye biraktigi belli oldu, hiz ama hic hazir degil. Bu haliyle neden ilk 5 basladigini herhalde Halil Uner'den baska bilen yok. Toparlanmadigi surece hicbir fayda saglamaz.

5- Acilen 4 ve 5 numara oynayabilen bir yabanci uzun lazim.

6- Hail Uner'i savunan arkadaslara benim artik soyleyecek tek sozum var: boyle taraftara boyle koc yakisir!!!
 
Randy i ben begendim.Savunmasini ozellikle.Huseyin e yaptigi asist Turkiyede pek goremedigimiz turden.Macin sonundada sayi yonunu gosterdi.

Umut bence de berbat oynadi ama 17 dakikaya 11 ribaund sigdirmis.Ilk 5 baslatmak hata ama faydali olucaktir.
 
Randy'i ben de beğendim. Zaten önceki kariyerine baktığımızda oyunu yönlendirebilen, güzel asistler yapabilen bir oyuncu olarak göüküyor. Bu maçta pek şut kullanmadı ama şut yüzdesi de oldukça iyiymiş. Yaptığı 2 asist var ki ikisi de "ben iyi bir guardım" dedirten cinsten. Yalnız burada önemli sorun var. Malik Dixon bence başımızı ağrıtabilecek bir oyuncu. Randy oyun kurucu, Malik 2 numara oynadığı zaman Malik'in top kullanma imkanı azalıyor ve bence bunu sorun eden bir oyuncu tipi. Her topu eline istiyor. Bu dengeyi iyi kurmamız gerek. Yoksa ikisinden de verim alamayız. Bence oyunu Randy'nin yönlendirmesi ve Malik'in daha az top kullanması daha mantıklı. Oyun çok çok sıkıştığında yine Malik 1 e çekilebilir. Ayrıca hücumda sırtı dönük oynayabilen bir uzun daha alınırsa Randy'nin verimi bir kat daha artacaktır.

Takım oyunu oynamak istiyorsak Randy den faydalanmalıyız yok sokak basketbolu oynayacaksak ilk 2 maçtaki gibi Malik gününde olsun hem topu getirsin hem sayıları atsın diyeceğiz.
 
merhaba

dun aksamdan beri forumda yazılanlari takip ediyorum ve sonunda benimde bir seyler yazmam gerek diye dusundum
mersin macindn sonra soylediğim gibi fatih iyi bir uzun ancak hep böyle blok sevdasıyla yasiyacaksa hem bosu bosuna faul alacak hemde riboundlarda kayba ugrayacagız.
umuta gelince belkide iyi bir transfer ama kesinlikle hazır degil.daha macın basında kacırdıgı bır sayı varkı ınanılmaz topu potaya sallıyacagına gitti havaya atti
benim analamadıgım sezon basıdan beri takımla calısan huseyinle niye baslanmaz maca ayrıca garnett nerde? benchte miyidi gormedim macta
eger bencte oturduysa yazık madem oynatmayacaksın adamı yolla gitsin parana yazik ama parayı bol bulduk ne yapıcagımızı sasırdık galıba
kerem konusunda ise bugun okudum adam 10 asisit yapmıs macı aldı goturdu zaten +savunmasıyla
gokhan ne yaptı semsettın ne yaptı
semsettın mersın macı ıyıydı attıgı gırdı bu amc ıse gereksız hızlı hucumlara cıktı tek basına kosturdu
madem fatıh 3 faul aldıgında oturttun yanına semsıyıde alsaydın adamın falulu 4 oldu hala oyunda
zone savunma nıye adamalr catır catır 3luk atıyor.zone savunma 3luk atamayan takıma yapılır 3luk attırmaya zorlanır.
valentın daha fazla zaman alıcaksa ıyı olucak gbı
ıkıncı ceyregın sonunda yanılmıyorsam krıtık bır 3luk ve son sanıyelerde asıst yaptıkı artık devre bıtmıyodu cok sogukkanlıydı
bence zaman alırsa super olacak
serhat gokhanın yerıne oynayamazıydı acaba
ben sunu anlamıyorum
3. ceyrekte fark 11 oldu yenılen sacma sapan 3luklerle
adamlar guardı tam saha baskıyla tutuyorlar ne kadar etıkılı olmasada hem hucum sanıyemızden calıyorlar hemde topu ıyı dagıtmasını engellıyor.
bizimkiler ise savunmaya uclugun onunde baslıyor
nıye tam saha alamıyorlar guclerımı yok kondısyonlarımı ne

yenı gelen lıvıngston hakkında bence ıyı bır oyuncuya benzıyor yaptıgı akılcı fauller verdıgı asısıtlerle oyuncu oldugunu gosterdı
malık ıste mersın macında buldugu bos sayıları bulamadı burda savunmanın da etkısı vardı
2 ceyrekte pes pese uclukler atarak farkı azalttı ancak onun attıgını gorduler ve yapılan baskılı savunma adamı durdurdu

uzun lafın kısası bence kadro olarak ıyıyız bır kez daha ortaya cıktıkı teknık kadro olarak alttayız.
 
- maçtan önce "gidilmeyecek" haberini aldık ve salona gayet isteksiz bi sekilde gittik. "Bi köseye geçip izleyelim bari" dedik.

- Akatlar'a ilk kez gittim, çok güzel bi salon, yakın, temiz, ne küçük ne büyük.

-Maç baslamadan önce tanidik simalar belirdi, ne olur ne biter derken deplasman takimi tribününde toplanıldı, olay çikacagi da belli oldu. Besiktaslilar saldirdi, 30-40 kisi kordona alindi ve yine anlamsiz bi sekilde disari alindilar. Hepsine gecmis olsun.

- keyfimiz kaçik bi sekilde maçi izledik. teknik analizler yukarida yapilmis. tek söyleyecegim bjk bizden "daha iyi bir takım". Yani takım olmuslar. İkinci periyot haricinde bjk'yi yeterince rahatsiz edemedik. Malik ve Hadley(dün bizim takimin en iyisiydi) sayi atamayınca kitleniyoruz. içerden kolay kolay sayi bulamıyoruz. İyi bir forvet istiyor bu takim. Semsettinle olacak is degil, Gökhan Üçoklar'la zaten hiç olmaz.

- Burak kenardaydi, takimi devamli motive etmeye çalisti tipki bi koç gibi. Bjk seyircisi onun hareketlerine baya tepki verdi. Burak olgun bi sekilde muhattap olmadi.

- Çok karamsar olmak istemiyorum ama bizim takim biraz daha zaman istiyor. Ama hedefimiz üst siralar olamaz sanırım. Halil'in bi bildigi varmis "hedefimiz Play Off' derken. İnisli çikisli bi grafikle ligi bitiririz.
 
görünen o ki karamsarlığa düşmek istemiyorum ama bu iş halil ünerle yürüyeceğe benzemiyor bu böyle devam ederse inişli çıkışlı grafiklen en iyi derece orta sıralar gibi görünüyor.....
_______________________________

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK
 
bu şampiyonluk lafını forumda ilk ortaya atan bendim.kupadaki efes yada kaf kaf maçı sonrası.
o yorumuma önce çoğu kişi aman abi uçma ne şampiyonluğu gibi şeyler söyledi.
burda az çok herkes anlıyo bu spordan,herkesin sevdiği oyun stratejisi farklı.
ben kendi basketbol değerlerime göre bu kadronun şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu iddia ediyorum ve hep edeceğim.
cola turka maçında bende çok üzüldüm,hayalkırıklığın uğradım ancak cola turka fenerden de daçkadan da tuborgtanda iyi bi takım.birtek telekomu izlemedim onlarla karşılaştırmayacağım.
ama bizden iyi takım değiller.biz performansımızın yüzsde 20 sini verebildik sahada.
bu takım hedefini şampiyonluk olarak belirlemelidir bu kadro kurulduktan sonra.
olur olmaz ama sonuna kadar gidebilecek kapasite var bu takımda.
kesin şampiyon olucaz demiyorum tabiiki ancak sonuna kadar kovalayacak potansiyel mevcut.1 yabancı hakkımızı doğru kullanırsak ki bu alınması muhtemel yabancı 3 mü 4-5 arası bi uzunmu olacak ben hala düşünüyorum kendimce karar veremedim.
valentin 3 numarada uzun süreler alırsa bu kumaşı ile o açığı kapatabilir gibi duruyo.o halde iyi bi 4 numara gerekiyo.
bizim takım cola turka maçında en başta maça konsantre değildi.bariz bi motivasyon eksikliği ile başladı maça.inanılmaz hoca hataları da buna eklenince sonuç hüsran.
yalnız halil üner bu takımın coachu değil.
o bu takımın hem başkanı,hem şube sorumlusu,hem de teknik ve idari menajeri.siz inanabiliyomusunuz yönetim kurulunun hocayı görevden alıp başka hoca getireceğine.yönetim hocayı değil hoca yönetimi yönetiyo.
büyük başkan ve yöneticilerimizin basketbolla uzaktan yakından alakası yok,umurlarında değil.bende istiyorum kaliteli bi coach üstelik yabancı coach istiyorum;türkiyede kapasiteli yerli hoca olduğuna inanmıyorum.
ama bu idealimin gerçekleşmeyeceğinin farkındayım.kadroya çok inanıyorum ama tek korkum halil üner.saçmalamazsa bu kadro bu ligin 3 şampiyonluk adayı kadrosundan biridir.play offta ilk turda da elenebiliriz,şampiyon da olabiliriz.artık top kenar yönetiminde ve oyuncularda.bekleyip görmekten başka şansımız yok.ben insanları gaza getirmek,bu foruma misafir olarak iştirak edenleri takımın çok iyi olduğuna inandırarak maçlara getirmek için şampiyon oluruz demiyorum.cidden inanıyorum.
sitedeki basketbolu bilen arkadaşlarla elbette maçların birinde karşılaşıp yüzyüze tartışıcaz bu konuları...
 
Ben de kısa kısa maçtan aklımda kalanları yazayım...

- Randy bence çok iyi olacak. Dün pek birşey göremedi, çok silik oynadı ama savunmada ve kendini gösterdiği hücumlarda kalitesini anlamamıza imkan verdi. Attığı paslardan ve diğer oyuncuları yönlendirmesinden takımı oynatabilecek bir PG olduğunu anlayabiliyoruz. Malik'in sıkıştığı anlarda onun devreye girip takımdaki bütün sayı potansiyelini ortaya çıkarması lazım. DeSean, Burak ve Fatih Randy'nin hazırladığı pozisyonlardan çok sayılar bulacaktır diye tahmin ediyorum. Malik'le de Randy uyum sağlayıp ikili oyunlar oynayabilirlerse nefis olur.

- Şemsettin Baş bazı hızlı hücumlarda pas vermek yerine kendine fazla güvenerek potaya yüklenince gereksiz top kayıplarına sebep oldu. Fizik olarak güçlü olmamasına rağmen o işlere girişmesi akıl alır gibi değil. Umarım buna bir önlem alınır. Şemsettin kariyeri boyunca bu tür top kayıplarını yaptığı için koça büyük iş düşüyor bu konuyu anlatmakta.

- Malik Dixon özellikle ikinci yarıda çok iyi savunuldu. İyi savunma karşısında ne yazık ki iyi ikili oyunlar üretemedi . Birkaç perde rakibi yıldırabilirdi. İyi pas özelliği de ortaya çıkmadı bu dakikalarda.

- Uzun rotasyonumuz çok iyi ama dün bir türlü içeride tutturamadık oyunuumuzu. Umut Yenice çok iyi olacak bence. Ribuntlarda çok etkili. Fatih de biraz daha aklını kullansa darmadağın edebilirdi Beşiktaş pota altını. Hüseyin hücumda dışarıda top alıyor, tamam güzel de atıyor ama top alamayınca içeriye girerek en azından hücum ribaundu kovalaması gerekir.

- Bu takımın zamana ihtiyacı var; o görülüyor. Bir mağlubiyet hiçbir şey değil. Kadromuz da iyi. Sabırsız olmamakta fayda var bence.. Ama 2 senedir yaşadıklarımızı düşününce çok iyimser de olamıyor insan...

- Kendi salonumuz olsa çok şey değişir..

- Bu maça sanıyorum taksiyle gidilmiş.. Bir dahaki maça da trenle gidilsin.. Florya-Kazlıçeşme. Oradan da yürürüz beraber.
 

Üst