Bogdan Stancu

Bogdan Stancu---300 bin avro'ya almadığımız ve bir süre sonra 5 milyon avro verdiğimiz,yetenekli adledilip yeteneksiz olan bir GS'li oyuncu--
 
semih sen niçin coştun böyle ? teim i de düzelt lütfen .. hem de sy değil sn de lütfen :)

demiştim ama silinmiş sanırım.. iyi olmuş...

ayrıca oyuncularımıza hakaret etme lütfen...
 
Stancu-Mersin olayının yalan/yanlış olduğu açıklanmamış mıydı. Mersin başka bir Romanyalı oyuncuyla görüşmüştük biz demedi mi? Yanlış mı hatırlıyorum? 300 bin euroya almamışız da 5'e almışız fln saçma yani.
 
Stancu-Mersin olayının yalan/yanlış olduğu açıklanmamış mıydı. Mersin başka bir Romanyalı oyuncuyla görüşmüştük biz demedi mi? Yanlış mı hatırlıyorum? 300 bin euroya almamışız da 5'e almışız fln saçma yani.

ben o olayın yalan/ yanlış olup olmadığını bilmiyorum.
ben, kasamızdan çıkan 5 milyon euro'yu biliyorum.
becali ve hagi'nin ne aldığını merak ediyorum..
mersin vazgeçti haberi yanlış da olsa kazıklandığımız gerçeği değişmiyor.

tekrar tekrar aynı şeyleri yazmanın da mantığı yok..
Olan oldu, faydalanalım bari diyoruz, kötü bir şey demiyoruz..
Gergin cümleler kurup asab bozmayın.
 
1. Ben yönetim oyuncu vs. (şimdilik sadece e. belözglu hariç) kimseye hakaret etmem
2. Yanlış biliyorsun.. öğren ayıp değil.. sn. yazılır
 
Milan Baros,Elmander,Pino ve olursa Luis Fabiano ne demek istediğim anlaşıldı heralde?

Kazım'ı da sayarsak hiç şansı kalmıyor gibi. Ama Fatih Terim kamp döneminde herkese şans tanıyıp durumlarını görmek istediğini söylemişti. Belki de üst düzey bir performans gösterir de rotasyona dahil olur. 5 milyon € sayılan adam bir çırpıda gözden çıkarılmaz herhalde :D
 
Ben Stancu'dan ümitliyim. Fatih Terim ile çok iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum.
 
Şimdi üşenmesem, tüm mesajları tarayıp " 5 milyon euro çok değil,i bu adamı Arsenal'e satacağız " diyen arkadaşların isimlerini ifşa etmek isterdim ama neyse..Kazık yiyoruz, Hagi-Becali bizi Galatasarayın içindeki dostlarıyla beraber kucağa alıyor dedikçe benle kavga etti burada insanlar.. Gelinen nokta hakkında ne düşünüldüğünü çok merak ediyorum.

Beni Hagi düşmanı olmakla suçlayanlar (ki önemli değil benim için, Galatasaray dostuyum sadece, Hagi kim ki düşmanı dostu olayım) şimdi çıkıp konuşmazlar.. Culio ve Stancu Orduspora kiralık, Zapata sepet.. İşte transferler.. Bu üçü için kaç milyon euro çıktı kasadan ?
 
Polat,Sezgin,Hagi uclusunun giderayak yaptiklari vurgunun adidir Stancu.Haginin kesinlikle Romanyadan oyuncu almasina izin verilmesin diye bircok kisi yazmasina ragmen goz gore gore yapildi bu vurgun.1 milyon euro etmeyecek oyuncuya 5 milyon euro verdik.4 milyon euro Becali,Sezgin,Polat ve Hagi arasinda paylasildi yuksek ihtimal.
 
daha fazla tahammül edemiycem artık,yabancı transferinde son hatamız olmuş olsun dileklerimle ama belki pişerde Real madrid'e 50 milyon avroya satarız:) hala bu beklentide olanlar da varya daha başka söze gerek yok.


ha bu arada ilk sayfalara baktımda Dibjriel Cisse gelmesin Stancu daha iyi oldu diyenler bile olmuş hahahahaa:)
 
ben hala Stancu'ya haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Belkide verilen paranın altında ezildi ama kesinlikle bahsedildiği kadar kötü topçu değil. Kalırsa bekleyip göreceğiz...
 
5 milyon etmeyeceği belli ama olan oldu.Belki de birilerinin cebine girdi.Onlarca transfer fiyaskolarından biri abartmaya gerek yok.Fiyat için eleştiri mümkün ama adam çift forvetli sistemde 2.forvet. Geldiğinden beri ya sağda oynadı ya solda ilerde oynamadı bile.Hea ilerde oynasa ne olacak diyebilirsiniz haklısınız ordada büyük bir soru işareti ama bu kadar para döktüğün adamı kiraya vermek saçmalık.Kontenjan yok birşey yok adama vereceği yıllık ücret(1 milyonu bile kesinlikle geçmiyordur) klube batıyorsa ayıptır.Ordu'ya vereceğine takımda kalsın.Sezon oldu 40 maç kupayla 45.Eksiksiz bir kadro kurmak istiyoruz ama her transfer için takımdaki birinden vazgeçiyoruz.Forlan-Podolski gelse Baros gider büyük ihtimal.Birini alıp eldekini kullanmayı düşünmüyoruz.Tutup tutmayacağı bile belli değilken.Stancu'nun lig için fiziği yeterli sayılmaz.İlerde serbestlik tanınması lazım.Terim'in takımındada zor gözüküyor.Giderse o yüzden gider zaten.Ancak hoca güven sorununu çözerse bir Deivid etkisi yaratabilir.En kötü iyi bir yedek olur.
 

Üst