Bucaspor - Galatasaray | TSL 5.Hafta

Bucaspor maçının sonucu ne olur?

  • Kazanırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    44
Tek iyi yanı baskı yemedik bu sefer. Ufuk'a uzaktan bir şut dışında hiç bir iş düşmedi. Galibiyet iyidir, inşallah daha iyi olacağız. Sonuçta yere göğe sığdırılamayan BJK de burada 1-0 yendi, onların bulduğu pozisyonları bizde bulduk Pino ile Pino biraz bencil olmasa 3-0 olabilirdi.

Haksızlık etmemek gerekir zemin berbattı top yapmayı bırakın top süremiyodu kimse.

Cana bu takıma girdiğinde çok daha iyi olacak bunu kısa sürede gösterdi bana.

Vel hasılı kelam 3 puan iyidir helede böyle kapanan bir takıma böylesine berbat bir zeminde.
 
Ellerim titriyor resmen stresten..Bende artık rahat maç seyretmek istiyorum..Ama buna da şükür tabi bu hafta kazanmak çok önemliydi trabzonda puan kaybetmişken..
Arda bir an önce iyileş artık lüften..Cana'da formayı Sarp'tan alsın..
Ufuk'ta yine iyi olacağını gösterdi..2 maçtır gol yemiyoruz buda birşeydir :p
 
3te 3oldu :)Bu sahada bu kadar olur.kötü oynayarakta kazanmak güzel.Pino tam contra atak oyuncusu.
 
Anladım ki Arda olmadan Galatasaray hiçbirşeymiş.

Ayrıca İzmir Atatürk Stadı yetkililerine de teessüf ederim.Bu stadla hiç mi ilgilenmiyorlar bu stadın zeminini ilk defa gördüm.Patates tarlası gibi.
 
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
Anladım ki Arda olmadan Galatasaray hiçbirşeymiş.

Ayrıca İzmir Atatürk Stadı yetkililerine de teessüf ederim.Bu stadla hiç mi ilgilenmiyorlar bu stadın zeminini ilk defa gördüm.Patates tarlası gibi.
bu stad yıllardır böyle malesef. :)
 
Sırf Pino'yu oynatacam diye oynatmadı Rijkaard Cana'yı.Halbuki oynatsa orta saha daha derli toplu olacak böylece daha rahat pozisyona girecektik.Aydın'ın da Pino'yu çok aratacağını düşünmüyorum.

Maça gelirsek vasatı aşamadık futbol olarak.Zemin rezillikti,top kontrolü yapmak neredeyse imkansız.Böyle olunca Kewell ve Misimovic'ten yararlanamadık.

Birde artık şu Servet'i izlemekten bıktım.Gökhan Zan daha yararlı oynar bence ve ayağı çok daha düzgün Servet'e göre.
 
Tugay EREN' Alıntı:
[quote="Tonguç Sarp Gavtoğlu":3945yf0p]Anladım ki Arda olmadan Galatasaray hiçbirşeymiş.

Ayrıca İzmir Atatürk Stadı yetkililerine de teessüf ederim.Bu stadla hiç mi ilgilenmiyorlar bu stadın zeminini ilk defa gördüm.Patates tarlası gibi.
bu stad yıllardır böyle malesef. :)[/quote:3945yf0p]

Ben 90larda Altay 1.ligdeydi o zaman bu stadda maç izlemişliğim var.Gerçekten bu kadar kötü değildi.Bugün amatör küme takımlarının sahası gibiydi.
 
Rijkaard'ın basın toplantısının sonuna yetişebildim Sekan'ı övüyordu.

Şöylede bir durum var baskı yediğimizde bile iyi defans yapıyoruz, ciddi pozisyon vermiyoruz. Hücümcularımızda kendini toparladığında her şey çok daha iyi olacak ben çok ümitliyim. Alın işte Bursa da yenilirse üzerimizde ki takımlarla puan olarak aynı seviyede olacağız. Örneğin Çok methettiğimiz Trabzonspor ile aramızda 1 puan var, Bjk kadıköyde yense bile sadece 3 puan fark olacak.

Neill gerçekten 2 haftadır mükemmel oynuyor belirtmeden geçemeyeceğim. Ufukda 2 haftadır gol yemiyor kendine güveni iyice artacak o da çok daha iyi olacak.
 
Ayhan'ın golü ile ilgili bir alıntı:
bucaspor, ayhan'ın geri pas yollarını kapatarak gole davetiye çıkardı. gol aynen böyle geldi. topu alan ayhan her zamanki gibi geri geri gitmeye çalıştı. gidemeyeceğini anlayınca geriden kime pas verebilirim diye baktı. herkesin dolu olduğunu anlayınca rotayı zorunlu olarak bucaspor kalesine çevirdi. o top da gol oldu.
 
Cana oyuna girdikten sonra beş dakika içinde bile Ayhan ve Mustafa'nın maç başından beri yapamadığı olumlu hareketleri yaptı. Arda'nın takıma dönmesi bu anlamda da önemli olacak.

Ayrıca sanırım maç sonunda Şansal Büyüka: "Misimovic kötü oynadı ama ona söz söylemek istemiyorum. Şu sahaya koyunları koysan aman bir tarafım kırılmasın diye otlamaya çıkmazlar."
 
Zevksiz bir maç oldu.Serkan Kurtuluşu beğendim açıkcası.Pino çok top ezdi ama kumaşını da belli etti.Kendini tam anlamıyla toparladığı zaman bize çok katkı sağlayacağına eminim.

Misimoviç'in yavaş yavaş mücadele gücünü arttırıp , takıma bir an önce ısınması lazım.Ondan çok şey bekliyoruz.Çok daha iyi olacağına eminim.

Gelecek için ne umutluyum nede umutsuzum. :?

Sakatların ve sakatlıktan yeni çıkmış oyuncularımızın kendilerini toparlayana kadar bu zamanı en iyi şekilde atlatmamız lazım.
 
Riijkard iyi demiş yere göğe sığdırılamayan ts ile aramızda 1 puan var mükemmel denilen bjk yarın kaybederse puanlar eşit olacak.Tabi bu kötü fotbolda illaki bir yerde düzelcek kanımca.
 
Rijkaard iyi dememis bence. Biz o takimlari kazandiklari icin begenmiyoruz, futbol oynadiklari icin begeniyoruz. Yenilseler de begeniriz.
 
Bizde geçen sene bu zamanlar çok iyi oynuyorduk lig bitimine bak arkadaşım kaçıncı bitirmişik.
 
Kubilay Yelkenci' Alıntı:
Lig Tv'de maçın adamı Ayhan seçildi attığı gol dışında çok önemli işler yapmış :shock:

Ayhan Akman mevcut kadroda Galatasaray'daki en iyi oyuncudur
 
Buca karşısında bile zorlandık. Ortasahası güçlü herhangi bir takım bizi çok ciddi rezil edebilir. Kötü oynayıp kazandık, bu güzel bişey. iyi oynamamız gereken bir haftadayız. Ligin ilk haftaları olsa form tutamadık derim, sonu olsa yorgunuz derim. Ama artık kötü furbolun bahanesi yok.
 

Üst