Çağlar Birinci

Re: Çağlar Birinci Galatasaray'da

Millet alt yapı alt yapı diyor ancak bizim gönderdiğimiz oyuncuları ortada gören yok.Demek ki, alt yapımız sandığımız gibi süper değil.Alt yapıdan gelen her oyuncuya Arda muamelesi yapmak yanlışmış demek ki.Nerede Özgürcan Özcan, Cafercan Aksu, Mülayim Erdem, Zafer Şakar, Uğur Demirok, Erkan Ferin, Uğur Erdoğan, Oğuz Sabankay...
 
Çok eleştirdik ama Hakan'dan iyi oynayacağı kesin. Ne günlere kaldık geçen ay eleştirdiğimiz transferi arar olduk :)
 
Noldu bu adam bir takıma filanmı kiraladık..Altı üstü para verip 3 oyuncu aldık,2'si ortada yok,2012 kriterlerine göre kardayız o zaman...
 
Çağlar ameliyat oldu

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Çağlar Birinci'nin yakasını sakatlıklar bırakmıyor. Yaz kampında yaşadığı sakatlıktan ötürü antrenmanlara çıkamayan genç futbolcu bu seferde kasık bölgesinden ameliyat oldu. Çağlar'ın 3 hafta sonra antrenmanlara başlaması bekleniyor.

Yorumsuz...
 
Hahaha. Tam bir komedi. Bu bir tiyatro olmalı hani bir anda sahnenin arkasından bağırıp çağıran bir adam gelir ya. İşte o rol Çağlar'ın.
 
Ne Antrenmanlarmış arkadaş maçlardakinden daha çekişmeli geçtiği belli. Oyun içinde kendini sakatlama uğruna yapılan mücadele sonucu sakatlanmalar binde bir. Tabi böyle bir hareket beklemeyiz ama bir şeyler yapın korkak oynamayı bırakın. Antrenmanda neyin savaşını veriyorlar formanın mı hocanın gözüne girmenin mi? Ya gözden kaçırdıkları formanın hakkını vermek ve taraftarın gözünden düşmek ne olacak? Ekmeğini yediğiniz kulübün durumunu görünce lokmalar düğümlenmiyor mu boğazınızda? Taraftarın boğazından lokmalar geçmezken siz nasıl iştahla paraları afiyetle harcıyorsunuz?
Sözüm tabii Çağlara değil kendisine geçmiş olsun der. Sahalara dönünce ruhsuzlar kervanına katılmamasını dileriz ;)
 
Inusa 11'de oynar, Caglar da yedek. Servet'in kadro disi birakilmasindan sonra Hakan'in stoperde oynayacagi kesinlik kazandi diyebiliriz bence.
 
Enes Kömürcü' Alıntı:
[quote="Can Kırımlıoğlu":1y0arluh]Ya bu adam Insua ve Hakan Balta varken tam olarak ne işimize yarayacak ?

Rotasyon denen şey : )[/quote:1y0arluh]

3 tane sol bek rotasyonu, elde 2 adet santrfor var sadece. Baya hoş bir durum gerçekten...
 
Çağlar Rijkaard'ın istediği gibi oynarsa İnsua Önlibero oynayabildiğini söylemişti zaten Hakan da Stoperde değerlendirlebilir o zaman. Yeterki oyuncular sağlam olsun. İyi olana her zaman yer bulunur.
 

Üst