Çağlar Birinci

Verilen görevi gayet iyi yerine getirdi Çağlar.

Hücuma az destek verdi ancak maç eksiği ve tam giderilmemiş kondisyon sorununları varken bunu hoş görebilirim.Ama defansif anlamda görevini dört dörtlük yaptı.

Özellikle Hakan Balta'ya kıyasla çok atik bir oyuncu ve bire birde fizik gücü çok üst seviyede.Omuzu koyduğunu devirdi bugün.

Ben her şeyin yanı sıra uzun toplarınıda çok beğendim.Topu uzaklaştıracağı zaman bile bilerek,görerek attı topları.

İBB'den Gökhan alınırsa saol beki uzun süre kapatır Çağlar bu performansı ile.
 
Bence gayet iyi oynadı. Maç eksiği olduğunu düşünürsek tam hazır olunca hücuma daha çok çıkıp gel git yapabilir diye düşünüyorum. Tek korkum Hagi'nin Hakan Balta'yı onun yerine koyması. Insua'yı katmıyorum zaten Hagi sildi onu. Umarım Çağlar'ın hakkı yenmez
 
Demekki hiç kimse için aceleci konuşmamak gerekiyormuş, yer yerinden oynadı bu adam bu kadar para edermi diye. En başta da kendime söylüyorum çünkü o zaman banada çok saçma gelmişti bu transfer.
 
Bizim takım adına maçın adamıydı bence.Sol tarafı çok iyi savundu.Antep o kanattan neredeyse hiç gelemedi.Tabii bunda sağ bekte S.Kurtuluş gibi bir oyuncunun olmasınında payı büyük.Buldular böyle bir oyuncuyu sürekli o taraftan yüklendiler.
 
Herkese laf söylerim.. Sana laf edersem dilim kopsun, ellerim kırılsın..
Hakan Balta oynayacağına sen oyna koçum..
Senin en kötü oyunun ondan iyidir..
Hiç değilse bir arzu, bir iştah, bir istek var..
Ruhsuzlara ders olsun.
 
Defansif anlamında kesinlikle güvenebilirsiniz.Hücuma katkısı ise çok az.Stancu'nun performansıda düşüyor bu sebepten.İnsua bence daha tercih edilebilir ama ümidi kestik artık.15-20 transfer yapmayacağımızdan dolayı.Seneye sol bek göz kapalı emanet edilebilir.
 
Balta ile kıyaslarsak iyiydi ancak ben performansını beğenmedim. Ben her zaman için bek sıramızın ;

1) Insua
2) Çağlar
3) Balta

bu şekilde olması gerektiğini düşünmekteyim ancak Hagi tersten böyle düşünüyor sağolsun. Belki bugünkü toplantıdan sonra bir ihtimal Insua'nın önü açılır. Balta oynamasın da hangisi oynarsa oynasın en azından...
 
Bana Hakan Balta'yı özletti resmen. Herkesin görüşüne saygım var ama bu adamın sol bekliği Serkan Kurtuluşun'un sağ bekliğinden çok daha kötü bence. Yeni transfer (sakatlıktan dolayı oynayamadığından) vs vs diye biraz değişik gözle izlediğini düşünüyorum ama süper ligdeki çoğu sol bekten kötü.
 
Bana Hakan Balta'yı özletti resmen. Herkesin görüşüne saygım var ama bu adamın sol bekliği Serkan Kurtuluşun'un sağ bekliğinden çok daha kötü bence. Yeni transfer (sakatlıktan dolayı oynayamadığından) vs vs diye biraz değişik gözle izlediğini düşünüyorum ama süper ligdeki çoğu sol bekten kötü.

Benimde sizin görüşünüze saygım var fakat Çağlar'ı şu ana kadar kaç kez izlediniz?
Ayrıca Hakan Balta'yı özletti derken ?
 
Benimde sizin görüşünüze saygım var fakat Çağlar'ı şu ana kadar kaç kez izlediniz?
Ayrıca Hakan Balta'yı özletti derken ?

Galatasarayda oynadığı her maçı izledim dün Antep maçında ve Bucaspor maçında da statda izledim Çağlar'ı toplamda 5-6 olmuştur herhalde. Ki kaliteli adam kendini tek maçta belli eder. Bkz Culio, Kewell...

Adam geldikçe geriye giden bir sol bek olamaz. Önündeki topu sürmekten aciz bir topçu olamaz. Bam Güm uzaklaştıramaz topu ama eğer nolcak canım 2 topa da o vursun ilerdeki adama aktarsa onlar napıcak derseniz bir nebze haklısınız da.

Takımın yüzde 90ı Galatasarayda top oynayabilecek kapasitede olmayan oyunculardır ve Çağlar da bunlardan biridir. Hakan Balta da bunların başında gelir. Ama dün gördüğüm Çağlar o herkesin nefret ettiği (ben de dahil) Hakan Baltanın yarısı olamayacaktır. Şuan olamayacak demek erken gelebilir belki ama zamanla haklı çıktığımı üzülerek göreceğiz. Bu kadar çok olumlu yorum yapılınca şaşırdım açıkçası düşüncemi aktarmak istedim benim gibi düşünenlerin olduğunu da düşünüyorum açıkçası. Dün Serkanla ikisi fitil etmiştir büyük çoğunluğu.

Ayrıca Hakan Baltayı beğendiğim anlamı çıkartılmasın odamda duvarların boyasını döktüm o adam yüzünden. Ben öne doğru hamle yapan sol bek sağ bek istiyorum geriye doğru geldikçe gelen istemiyorum. Çağlar'ı beğenmek bile şuanki Galatasarayı açıklıyor açıkçası.
 
Çok beğendiğim bir oyuncu ama biraz fazla sakatlanıyor.Fener maçında H.Balta nın yerine Çağlar oynasaydı şimdi galibiyeti konuşuyorduk.
 

Üst