Can Topsakal

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Can Topsakal, takımdan başka ayrılan oyuncu olmayacağını söyledi ve "Ocak ya da Şubat ayında transfer hamlelerimiz olacak." dedi.


Bütün oyuncularla konuştuğunu ve ödemeler konusunda anlaşmaya varıldığını ifade eden Topsakal, "Zoran Erceg, Carlos Arroyo veya başka oyuncuların ayrılacağı yolundaki haberler doğru değil. Nathan Jawai, Ian Vouigoukas ve Pietro Aradori de istesek kalırlardı ancak onlardan bir katkı alamadığımız için ayrılmalarına göz yumduk. Diğer bütün oyuncularımızla anlaştık. Zaten hiç ödeme yapılmadığı da gerçek değil. Bazı ödemeler yaptık, kalanı da bir plana bağladık." diye konuştu.


Bir dönem genç oyunculardan da yararlanılacağını, Ocak veya Şubat ayında hamleler yapılacağını ifade eden Topsakal şöyle devam etti:
"Kadromuzda bize katkı verenler kaldı, katkı veremeyenler gitti. Daha sonra yapacağımız hamle ile eksik bölgeleri takviye edeceğiz. Ben ligde yarı finale, hatta finale kalacağımıza inanıyorum. Avrupa'da da devam edeceğimiz kupada iddiamız sürecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Bu açıklamalarından ve göreve geldiğinden beri icraatlarına uzaktan baktığımdan çıkarttığım sonuç maalesef ki basiretsiz bir yöneticiymiş gibi bir profil çizdi.Ergin Ataman ile ilgili açıklamaları,sürekli ha ödeme yaptık/yapacağız açıklamaları bana bunları düşündürdü ve oldukça yuvarlak cevaplar vermiş hemen hemen her konuda bir çok şey söylemiş ama bence pek dişe dokunur şeyler yok.Bundan sonra umarım ben yanılırım ve umarım icraatlarıyla beni yanıltır.
 
Vizyonsuz ve basiretsiz bir yönetici olduğu açıklamalarından belli oluyor.

Hedef lig yarı final ya da finalmiş.
Nur topu gibi yeni bir Murat Özyer'imiz var artık.

Allah sabır versin bize.
 
Can Topsakal´ın sezona dair beklentileri dahi bugün kovulmasını gerektirecek denli ciddi.

Şubeyi yönetenler -daha doğrusu yönettiğini düşünüp beceremediğinin farkında olamayanlar- ne diyelim size?
 
Yarı finale hatta finale. Yanı diyor ki takımın hedefi çeyrek finaldir. Yarı final bir ihtimal final ise bir mucizedir. Vizyonu şampiyonluk dışı olan bir adamın şubede işi ne ?
 
Biri Can Topsakal'a iki yıl önce Hawkins, Engin ve Göksenin olmadan şampiyon olduğumuzu hatırlatsın. Hedef yarı final de ne demek??
 
Ne güzel bir kulübümüz var. Dünyaya açılmışız lakin hâlâ lise denen garabetten kurtulamıyoruz. Lise mezunu ol kulüpte işin olsun istersen kulübü batır kimse ses etmiyor. Özhan Canaydın her sezon kulübü bir öncekinden daha kötü hale getirdi lakin ancak bırakmak isteyince bıraktı.
 
Sitemiz eski haline dönmüş ve de çok güzel olmuş, emek veren herkese çok teşekkür ederim. Konumuza gelir isek, vizyon sahibi olmayan insanların bizim camiamız da ne işi var arkadaş. Hedef yarı final hatta finalmiş. Elimiz de bir prandelli vakası daha oldu. Murat Özyer bize yetmiyormuş gibi bir de Can Topsakal'ımız var artık. Ergin Hocamıza ve Ekrem Hocamıza ve de bize Allah sabır versin. Kendi ayağımıza kurşun sıkmakta üzerimize yok. Sonumuz hayırlı gözükmüyor :(
 
Galatasaray Kulübü yöneticisi Can Topsakal, Galatasaray Liv Hospital’in gündemindeki gelişmelere dair açıklamalarda bulundu.

Topsakal, ‘belirli maddi sorunları olduğunu ancak oyuncularla görüşüp bu konudaki sorunları çözdüklerini’ söyledi.Yönetici, ‘ödemeler geriden gitse de paraların tamamının ödeneceğini’ iddia etti.

Transfer konusunda ise ;

Takıma iki yeni ekleme yaptık. Justin Carter çok iyiydi, takıma çok faydalı olacak. Maric’e de zaman vermejk gerekiyor.Zaten iki ay opsiyonlu olarak kattık Maric’i kadroya.Grubumuzda çok önemli takımlar var,ilk 4 sıra için elimizden geleni yapacağız.

açıklamalarını yaptı.

Kızılyıldız maçı için ise;

Biz maçların tarafsız sahada ya da seyircisiz olmasını istiyoruz. Bu konuda girişimlerimiz devam ediyor. İki maçın da böyle oynanmasını istiyoruz. Onlar ise misafir takım seyircisi alınmadan maçları oynatmak istiyor. Bu şekilde oynanırsa bizim için sıkıntı olur. Çünkü Kızılyıldız taraftarı çok zor bir seyirci. Onun için seyircisiz oynanırsa biz memnun olacağız.

açıklamasını yaptı.
 
Maaşların ödenmemesi bir sıkıntı, zaafiyet, plansız programsız bir düzenin sonucudur. Tabi ki bu düzeni sağlamakla görevli A'dan Z'ye herkes bu sıkıntıdan sorumludur.

AMA,

Bundan daha büyük bir sıkıntı ve skandal diyebileceğimiz şey ise YALAN konuşmaktır. Üstelik bunu açık açık dile getirerek!

"Bankalarda hata olmuş" diye bir bahane sunulduktan sonra, en geç ertesi gün sabahı o paralar yatar gideceği yere! Bunu herhalde bilmeyecek aklı başında insan yoktur.

Başta da söyledim, paralar yatmayabilir, geç yatar, kimsenin parası kalmaz Galatasaray'da ama yönetici sıfatını almış bir insan, göz göre göre nasıl böyle bir yalan söyler anlayamıyorum. Yakıştı mı Sayın Topsakal?
 
Banka ile iletişim hatasından ödemede sorun olur lakin o para sonraki gün yatar. Gelen her yeni yönetim önceki yönetimi aratıyor. Ciddi bir kalite sorunu var.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Can bey,
Eğer Murat Özyer'i görevinden alırsanız kendi adıma çok mutlu olacağım. Teşekkür ederim.
 
Bu yöneticiler niçin gelir,ne iş yapar anlamıyorum gerçekten. Madem ki paraları ödeyemeyecektiniz,niçin geldiniz iş başına? Tamam Ünal Aysal kulübü batırdı ama siz ne yaptınız,onu söyleyin bana? Çok mu zor şu takıma camia içinden 2 tane adam gibi sponsor bulmanız?
 
Göreve geldiğinden beri iki olayı var kendisinin:

1. Hak ettikleri maaşlarını aylarca alamadan mücadele eden oyunculara sitem etmek.
2. Ergin Ataman'a yakaladığı her fırsatta sallamak.

Görüldüğü gibi son derece başarılı bir yönetici profili.
 
Ben de tam olarak bu soruyu sormak için girmiştim. Sahi ne ayak bu adam. Kimin sesi kimin davulcusudur?
Sürpriz yumurtadan çıkarıp şubenin başına koydular.
Ergenlikten kalma kötü huylar edinmiş belli ki her boka püsüre atarlanıp duruyor.
 
Kardeşi bir basketbolcunun menajeri ve koca kongrede buna ses çıkartan yok. Hayri Kozak denen papyonlu ancak istemezük demeyi bilir.
 

Üst