Christmas Day | L.A. Lakers -C.Cavaliers

maçda 20 sayı fark varken bile tedirgin olmadım.

maçdaki şu an için en önemli olay. lebronun 4 faulünün olması. ikinci yarı pek lebronu göremeyeceğiz sahada. oyunda olduğu zamanlarda da ron arteste baskı yapamayacağından artest çok sayı atabilir. bu arada artest'ten verim alınamazsa 3. numaraya hemen lamar odom çekilecektir..
 
Eren Bekdemir' Alıntı:
olimpiyaskosun lebrona yıllık 40-50 milyon dolar arası teklif yapacağı söyleniyor bu mümkün mü?

olimpiyakos verebilir tabiiki ama 60 da verse lebron gidemez. çünkü Amerikada kazandığı sadece transfer parası değil. reklamlardan da çok kazanıyor. lise den beri arkadaş olduğu 2 arkadaşı ile beraber, kendi pazarlama şirketini kurmuş biri. o şirketin işlemesi için en başta amerikan halkını etkilemesi gerekir..
 
vay be bizim 10 yılda harcadığımızı adamlar 1 oyuncuya 40-50 maçlığına veriyorlar ....

lebronun tek maçı 1 milyon dolara filan denk geliyo yunanistanda :p
 
lebron avrupaya filan gelmez.bunu olypiakos da biliyo ama lebron'la adlarının geçmesinin bile müthiş bir reklam olduğunun farkındalar. Lebron da durumdan rahatsız değildir çünkü o da bu şekilde hep gündemde oluyor.

Taraflı tarafsız herkesin laf ettiği artest maçın kopmasını engelledi. Ne kadar savruk olursa olsun bu adam Ron Artest , mısır püskülü değil... Yetenekle karakteri karıştırmamak gerek. Ayrıca bu seneki tek mukaatı geçen ay arizanın ayakkabısını sahanın dışına atmasıydı. Maç sonunda "sahada bir ayakkabı vardı ve sahibi yoktu. Sahipsiz bır ayakkabının sahada durmaması gerekiyordu ben de bu yüzden onu dışarı attım" açıklamasıyla da yarıp geçmişti herkesi.
 
aziz yıldırım clevelandlı olmuş sanırım. Hücum faul skandaldı resmen.
 
kaan kural'ın anti lakers lı olduğuna bugün emin oldum. hele o derek fisher'in teknik faul aldığı pozisyon öncesi shaq'ın yaptığı harekete faul değil hiç bir şey yok demesi süperdi:) shaq kolunu kaldırdıktan sonra kalça çıkarıyor oysa ki. ilgauskas'ın gasol'a yaptığı faulü allahtan kameralar dondurup gösterdi de bir zahmet gördü. hakemler maçı çığırından çıakrdı. ama eğer odom maça katılırsa lakers bu maçı alır..
 
Kaan Kural'ın yağları eridi ama Sühan Bey'in umutları halen erimedi tıpkı skordaki fark gibi :) Maçın buradan dönmesi için ufak mucizeler lazım L.A gençliğine artık. Pek ışık yok gibi görünüyor..
 
Fena çarpıldı Lakers.Hadi Kobe'nin parmağı sakat,sağlam olsa daha farklı olurdu diyeceğim de yok yani adam zaten daha ne yapsın?

Lakers Ron Artest'le Batı Şampiyonluğu kazanırsa ne mutlu onlara.
 
bence maçın adamı MOON du. adamın 3 tane havaya attığı top 8 sayı kazandırdı cav'sa ve her defasında lakers'a ok gibi saplandı o şutlar. maçın yıldızı ise önce kobe sonra mo williams idi.

lamar oyuna asılırsa son çeyrekte bile kazanacaklarını düşünüyordum ama o, onun bunun koluna asılmayı tercih etti maç yerine.

Kaan bu maçla birlikte gözümde bitmiştir artık. Bir maça bu kadarmı tarafgir bakılır anlamış değilim. (işin aslı kendisi bostonludur cavs taraftarıda değil) NBA de görülmemiş olay, "bir utah seyircisi yapar" dediği olayı Boston seyircisi sık sık yapar halbuki:) ama maçları bizim yeniaçık tribünü gibi seyreden lakers seyircisini bile çileden çıkaran hakem kararlarının olduğu bir maçta dedikleri çok dramatikdi..Helal olsun Kobe'ye, biz boşuna sevmiyoruz bu adamı...

neyse maç bittiği gibi GSTV yi açtım reflex olarak ve bizim mersin maçının son dakikalarını seyrettim de moralim yerine geldi:)
 

Üst