Denver Nuggets

NBA'de geçtiğimiz sezon Batı Konferansı finali oynayan Denver Nuggets, kadrosunu Joey Graham ile kuvvetlendirdi.2005 NBA Draftı'nda Toronto Raptors tarafından 16. sıradan seçilen Graham, dört yıldır Raptors forması giyiyordu. 27 yaşındaki forvet, Denver ile bir yıl, 900 bin dolarlık bir sözleşme imzaladı.
"Kobe Bryant ve LeBron James gibi oyuncuları savunmayı seviyorum" diyen 2.01 boyundaki Graham, "Nuggets savunmasına güç katacağını söyledi. Graham, yarı-garanti bir kontrata imza attığı için takımda kalıp kalmayacağı hazırlık kampının ardından belli olacak.275 maçlık NBA kariyerinde 6.4 sayı ve 3.1 ribaund ortalamaları tutturan Joey Graham, eğer hazırlık kampında beğenilirse kadroda Carmelo Anthony'nin yedeği olarak görev yapacak.
 
Re:

Göker AKEL' Alıntı:
NBA'de geçtiğimiz sezon Batı Konferansı finali oynayan Denver Nuggets, kadrosunu Joey Graham ile kuvvetlendirdi.2005 NBA Draftı'nda Toronto Raptors tarafından 16. sıradan seçilen Graham, dört yıldır Raptors forması giyiyordu. 27 yaşındaki forvet, Denver ile bir yıl, 900 bin dolarlık bir sözleşme imzaladı.
"Kobe Bryant ve LeBron James gibi oyuncuları savunmayı seviyorum" diyen 2.01 boyundaki Graham, "Nuggets savunmasına güç katacağını söyledi. Graham, yarı-garanti bir kontrata imza attığı için takımda kalıp kalmayacağı hazırlık kampının ardından belli olacak.275 maçlık NBA kariyerinde 6.4 sayı ve 3.1 ribaund ortalamaları tutturan Joey Graham, eğer hazırlık kampında beğenilirse kadroda Carmelo Anthony'nin yedeği olarak görev yapacak.

Bir türlü beklenen hamleler gelmiyor... :roll: Bu arada eski fbli James White ıda aldı Nuggets...
 
Carmelo coştu!

Portland Trail Blazzers'a konuk olan Denver Nuggets'ın 97-94'lük galibiyetinde, yıldız basketbolcu Carmelo Anthony 41 sayı atarak, hem takımını zafere taşıdı hem de karşılaşmanın en skorer ismi olmayı başardı. Anthony gibi Portland karşısında Nuggets'a galibiyeti getiren bir diğer isim de 22 sayıyla Chauncey Billups oldu.

Konuk ekip Nuggets'da Anthony Carter, Nene ve yedekten gelen Ty Lawson 7'şer sayı kaydederken, Kenyon Martin takımı adına 6 sayı üretti.

Ev sahibi takım Portland Trail Blazzers'da, Brandon Roy attığı 30 sayıyla takımının en skorer ismi olması mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Blazzers'da, Rudy Fernandez yedekten geldiği maçta 22 sayı atarken, Martell Webster 10, La Marcus Aldridge 9, Greg Oden 6 ve yedekten gelen bir başka oyuncu olan Andre Miller 8 sayı üretti. Portland'da ilk beş başlayan Steve Blake hiç sayı yapamadı.
 
Denver dün gece de kazanmaya devam etti. Nuggets, yıldız oyuncusu Carmelo Anthony'nin bir kez daha damga vurduğu maçta Memphis'i 133-123 mağlup etti. Oynanan ilk üç maç sonunda 37.6 sayı ortalaması yakalayan Anthony, Grizzlies potalarına da 42 sayı bırakarak galibiyetin mimarı oldu. Memphis'te sakatlığı devam eden Alan Iverson yine forma giymezken, Oj Mayo da kariyer rekoru olan 40 sayı üretti ancak yenilgiyi önleyemedi.
 
Mucize saliseyle kaçtı
NBA'de salı gecesi oynanan maçta Chicago Bulls sahasında, ligin flaş ekiplerinden Denver Nuggets ile karşı karşıya geldi. Özellikle son anları büyük bir heyecana sahne olan maçta gülen taraf 90-89'luk skorla konuk Nuggets oldu.

Nuggets'ta Carmelo Anthony 20 sayı, 5 ribaunt, Chauncey Billups 17 sayı, 6 asist, Kenyon Martin 15 sayı, 10 ribaunt, Nene Hilario ise 11 sayı, 12 ribaunt ile galibiyeti getiren isimler oldular.

Ev sahibi ekipte Derrick Rose 22 sayı, 5 asist, Luol Deng 21 sayı, 6 ribaunt, 5 asist, Joakim Noah 12 sayı, 21 ribaunt ve John Salmons 11 sayı, 5 ribaunt, 5 asistle maçı tamamladı.

Maçın en çok konuşulan anı hiç kuşkusuz, son hücumda Bulls pivotu Brad Miller'ın sayılmayan basketi oldu. Skor 90-89 Nuggets lehine iken maçın bitimine üç salise kala topu kenarda oyuna sokan Bulls, topu Miller ile buluşturdu ve tecrübeli oyuncunun vakit geçirmeden elinden çıkardığı top çemberden geçti. Pozisyon için net bir karar veremeyen maçın hakemleri, monitörden pozisyonun tekrarını izledikten sonra basketi geçersiz saydı ve maçın galibi Billups ve arkadaşları oldu.
 
Ersan, Denver'ı dize getirdi
NBA'de normal sezon heyecanı tüm hızıyla sürerken; milli basketbolcumuz Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks evinde güçlü rakibi Denver Nuggets ile karşılaştı. Büyük heyecana sahne olan maçı Bucks 108-102 kazandı.

Milli yıldızımız Ersan İlyasova'nın da yıldızlaştığı gecede, genç oyuncu rakip potaya 17 sayı bıraktı. 21:50 dakika süren alan Ersan, iki sayılık atışlarda 2/5, üç sayılık atışlarda 3/3 ve serbest atış çizgisinden ise 4/4 isabet ile oynadı. 8 ribaund ve 1 de asist üreten oyuncumuz, galibiyetin mimarlarından oldu.

Milwaukee Bucks'ta Brandon Jennings32 sayı 9 asist ile takımının en skorer ismi olurken; A. Bogut 23 sayı, 10 ribaund ile double-double yaptı.

Denver Nuggets'ta ise Carmelo Anthony'nin 32 sayı 10 ribaundluk performansı mağlubiyeti önleyemezken; Chaunsey Billups 19, J.R. Smith ise 18 sayı ile mücadele etti
 
Brandon Jennings geçen sene Roma'da hayal kırıklığı yaşatmıştı. Bu sene ise 20 averajı var.
 
Geçen sene ki Carmelo'suz Nuggets, bu sezon ki Carmelo'lu Nuggets'tan kat kat iyiydi. Bu sezon; Carmelo,J.R Smith kendi egosunu tatmin edecek şekilde oynasın, bu şekilde devam etsinler; batı da yarı finali zor görür Denver ekibi. Bu takımda C.Billups olmasa ne yapardı Nuggets merak ediyorum açıkçası...

Carmelo; MVP olmak için istatistiklere oynamaz,takıma oynarsa, JR Smith'de; işi şova çevirmezse hâlen batının en güçlü ekiplerinden biridir ama yoksa işleri gerçekten zor.Hele hele bu sezon Phoenix Suns müthiş çıkışta; bu sezon Suns final için büyük emek harcıyor -ki bana göre Suns ekibi final oynayacaktır batı da. Geçen sezon Amare Stoudamire'yi yerden yere vuranlar bu sezon göklere çıkarıyor çok garip( sözüm meclisten dışarı ). Amare için bu sezon ayrıyeten herhalde top 100 dunks mix hazırlarlar, o kadar çok smacı var ki her nba'de video izlediğimde Amare :) . Umarım ileri ki zamanda K-Mart ve H.Nene'nin de performansını bu şekilde görürüz.Yoksa Nba'in tadı tuzu olmaz.

Bu arada C.Andersen geçen sezon ki performansından çok uzak. Böyle giderse seneye Nba'de falan zor görürüz. Olmazsa Galatasaray'a pivot olarak alırız,mâlum pivotumuz yok seneye sağlam bir pivot olur. :)
 
Chris Andersen'i ben Houston'a istiyorum.Gelsin Yao sakatlıktan dönene kadar oynasın.Çekilir gibi değil bu Chuck işkencesi.Geçen gün ki Dallas maçında 25 dakikada sadece 2 rebound, 1 asist[ne asist ama :shock: ], 1 top çalmayla oynamış.Karşısındaki Dampier'sa yıllar sonra 20 rebound yapmış.Ne diyeyim artık ben bu Chuck'a.
 
Geçen azıcık iyi oynadı diye sevindin Erdal ama ben sana anlatamıyorum ve Rick Adelman'ı da anlamıyorum. Chuck Hayes'e verdiği süreyi ( 25 dakika maç başına ), C.Landry'e 25 dakika, Pops Mensah-Bonsu'yla değişerek David Andersen'e 15'er dakika verse pota altı çin seddi gibi olur ama gel de anlat Rick amcaya :) .

Ayıdan post, C.Hayes ve Dalambert'ten adam olmaz.

Nilay abla; İverson'u falan Denver'ın geri alacağını hiç sanmam, ayrıca C.Billups gibi takım otoritesini iyi sağlayabilen bir isim var hem 35 dakika ortalama süre alan bir isim. A.Carter'i yollarsa Nuggets, 28 dakika Billups, 20 dakika İverson'a süre verir, hem Billups üzerindeki ekstra yük kalkar, hem de İverson kendini gösterir, yine de yedekten öteye gideceğini düşünmüyorum İverson için. İverson bana göre geçen sezon Pistons'a gittikten sonra kariyerini bitirdi geri döneceğine hiç sanmıyorum. ( bkz. Marbury'nin yaşadığı gibi ). Eğer dediğim gibi olursa İverson için üzülürüm! '' The Answer keşke 2003 sezonundaki performansına dönebilse... ''
 
anthony carter takas olursa ihtilal olur
Sizin anthony carter severler derneginden haberiniz yok sanırım
Şaka maka anthony carter'ı sevmeyen ve de takas eden ölsün
Yürü be kel kafalı,artist bakışlı mazlum adam
20 iverson verseler o olmayan şutunu bile vermem senin
 
her ne kadar bu maçta denver'ı tutsam da lakersta gasol'un olmadığını,lakers'ın bır b2b macina hem de denver gibi yuksek bir sehirde çıktığını dusunursek bu maç ölçü değil
Ayrıca carmelo maçın sonuna kadar oynadi fark acık olduğu halde.bi sakatlansa etse george karl nasıl hesap verirdi acaba çok merak ediyorum
 
Başlık çok duşmuş yukarı çıkaralım 8)
Bu gece 2:30'da Denver-Deitroit maçı var

DENVER_NUGGETS_LOGO1.jpg
 

Üst