Denver Nuggets

bu sene denver'ı yenmek hobi oldu artık bizim için. Evans'lı ya da Evans'sız bir şekilde yeniyoruz. Keşke bütün maçlarımızı Denver ile oynasak.
 
Deniz Baskın' Alıntı:
bu sene denver'ı yenmek hobi oldu artık bizim için. Evans'lı ya da Evans'sız bir şekilde yeniyoruz. Keşke bütün maçlarımızı Denver ile oynasak.
Burak Ceyhan' Alıntı:
Nuggets dün gece ki kings maçını da kazanmayı bildi.

Kenyon Martin, nuggets'in dün yenildiği maçta; 20 sy,10 rb,5 as,2 bk ortalamalarıyla oynadı.Kenyon adeta zarf atıyor oy vermeyenlere,ben buyum dercesine...

Kenyon döndüyse bundan sonra iflâk olmaz bu adam.

Günde 2 maç mı yapıyorsunuz siz?Nasıl oluyor bu iş?
 
Anthony Carter sız herşey daha güzel...
Dallas ın yenildiği bir günde kazanmak çok iyi oldu.Böylelikle 26-14 ile Dallası yakalamış olduk ve 2. sıraya yükseldik.
Lakers ı takibe devam...
 
DENVER NUGGETS 105-85 LOS ANGELES CLIPPERS
Batı Konferansı'nda şampiyonluğu hedefleyen Denver Nuggets ise Los Angeles Clippers?ı ağırladığı maçı 105-85 kazanarak üst üste beşinci galibiyetini aldı.

Carmelo Anthony?nin 28 sayı-10 ribaundla oynadığı maçta Kenyon Martin de 13 sayı-14 ribaund üretti.

Maç boyunca 17 üç sayı denemesinde yalnızca bir isabet bulan Los Angeles Clippers?ta ise kenardan gelen Craig Smith 21 sayı kaydetti.
 
8 maçlık galibiyet serisine son veren takıma bak Oklohoma City.Melo suz takımın skor yükünü çekmesi gereken adamlar görevini yerine getirememiş.Ee Durant de coşunca böyle bir sonuç çıkmış ortaya.Bugün maçımız yok ondan sonra SAS ile deplasmanda karşılaşıyoruz.Kritik bir maç Melo o maça yetişir umarım.Lakers lada ara baya açıldı...Aman 1. liği kovalarken 2. likte gitmesin...
 
daha önce prostat kanseri tedavisi gören ve hastalığı atlatan george karl'ın şimdi de gırtlak kanseri olduğu açıklandı.. kanser böyle bir bela işte..Allah düşmanımızın başına vermesin..

coach bazı maçlarda takımın başında olamayabilirmiş.. denver'ı derleyip toplamıştı ama şimdi takımı moral olarak çok bozacak ve konsantrasyonlarını paramparça edecek yeni bir dönem başlıyor.. bence bu çok önemli bir haber rocky mountain lılar için.. büyük , beklenmedik sonuçlara yol açabilir..
 
Takımdan geçici olarak ayrılmış.Hayati riski yokmuş.Doktorlar geri dönebileceğini söylemiş...
Bu durum takımı ne derece etkileyecek bakalım...
 
Cavs ı normal süresi 106-106 biten maçın uzatmalarında 118-116 yenerek 13 maçlık galibiyet serilerine son verdik.Maçı az önce full olarak izledim.Son yılların en güzel maçlarından biri olmuş kesinlikle.Melo-LeBron çekişmesi olmuşta diyebiliriz.İzlemeyenler izlesin derim.
Carmelo 48 dk. sahada kaldığı mücadelede 40 sayı,6 ribaund,7 asist ile oynadı.Uzatmaların sonunda attığı basketle takımının Quicken Loans Arena dan galibiyetle dönmesini sağladı.Carmelo NBA in son topları en iyi kullanan adamlarından biridir.Bu ilk değil daha öncede var böyle buzzer ları.(Dallas,Oklohoma...)Billups ta böyle el yakan topları iyi kullanan bir oyuncu ama ben Melo nun kullanmasından yanayım.Keşke normal sürenin son hücumunuda Melo kullansaydı.
Billups 18 sayı,8 asist ile Melo dan sonra Denver ın en maçtaki en iyi oyuncusuydu.
K-Mart ın formundada inanılmaz bir yükseliş var.Maçta yaptığı savunma çok iyiydi.18 sayı ,17 ribaund ile tamamladı maçı.
Karl ın bir süre daha takımın başında olamayacağı söyleniyordu.Ama dün takımının başındaydı.Bununda takımı olumlu yönde motive ettiğini düşünüyorum...
 
Başlık çok düşmüş :)

nuggets-logo1.jpg
 
demin çok komik bir şey okudum..
5 dakikadır gülüyorum..
carmelo hafta içi bir maçta durant ile çarpışmış ve yerde kalmış..
doktor gelmiş, şuurunu kontrol için " ayları geri geri say " demiş,
carmelo da " ben onu normalde de yapamıyorum " demiş..
adamımsın melo..
batıdaki takımım bu sene de denver olacak play-offlarda..
chauncey nereye, biz oraya..
dayanın bakalım rocky mountaın çocukları.
 
Martin Dönmeyi Düşünüyor

Denver Nuggets'ın başarılı forveti Kenyon Martin playoff başlamadan önce takımına geri dönmek istediğini söyledi.

Martin sol dizinden yaşadığı sakatlıktan ötürü uzun bir süredir maçlara çıkamıyordu ancak başarılı forvet en azından 1 maçta olsa normal sezonda oynamak istediğini dile getirdi.Denver'ın gelecek maçı San Antonio Spurs'le bu gece oynanacak.

Martin açıklamasında "Kenarda paslanmış şekilde oturmak istemiyorum.Kalan son 3 maçta oynayabilme ihtimalim var.Bu benim sakatlık durumuma bağlı.Eğer acılarım sürerse oynamam ancak şu anda hiçbir acı duymuyorum, son 3 maçta oynamalıyım." dedi.

Martin bu sezon çıktığı 55 maçta 11.8 sayı 9.6 ribaundla oynuyor.
 

Üst