Diana Taurasi

Kendisini tanıtmaya gerek yok, Amerikalı, guard, 28 yaşında, dünyanın en iyisi...

Fakat sevincimizin buruk olması, geçen sene yaşanan Modafinil hadisesinden ötürüdür. An itibariyle tam olarak içimize sindiğini söylemek mümkün değil. Konuyu açmak gerekirse, kendisiyle ilgili site girişindeki görselleri hazırlayan kişi olarak fikrimde herhangi bir sapma yok zaten. O görselleri yapan kişi olarak oradaki görüşler beni ve bu siteye koyulduğuna göre GSBasket yönetimini bağlar. Hiçbir üyemizi taahhüt altına sokmaz site girişi, herkes kendi görüşünden sorumludur.

İsmin büyüklüğü ama şüpheli olması iki durum çıkarıyor ortaya. Ben taraftar olarak Seimone ile gelecek ikinciliğe razıyım. Sonuçta ne benim aşkım azalıyor ne de kimse bana hesap soruyor. Karar verirken böyle bir rahatlığım var ama Galatasaray yetkilileri adına, rakibine karşı ekstra motive olmuş bir Diana Taurasi teklifini reddetmek ahmaklık olacaktı.

Kendisi kazanmaya odaklanmış bir sporcu olduğu için bana antipatik gelen hareketleri vardır, tabii bu tamamen göreceli bir kavram. Birçok insanın tapma seviyesinde sevdiği Kobe de benim gözümde böyle. O yüzden, kendisi kariyerinin hiçbir döneminde sempatimi kazanabilmiş bir isim değildi. Ama yaptıklarına ve eşsiz yeteneklerine saygı duymasını biliyordum. Ta ki geçen seneki olaylara kadar, o gün itibariyle saygımı da yitirdim kendisine. Fakat keskin çizgiler çizip kendimizi şartlamaya gerek yok, başarıyı getirdiği zaman sevindirecek ve sevdirecektir. Umarım içinde bulunduğu camianın ve formanın büyüklüğünü, kendisi de dahil tüm isimlerden büyük olduğunu algılar ve ona göre hal ve davranışlar içinde bulunur. Geçen yıl kaybettiği saygınlığını -en azından benim gözümde- tekrar kazanması mümkün değil, fakat yaptıkları ve özellikle yapmadıkları ile kendini sevdirebilmesi bu transferden en büyük beklentimiz.
 
üç beş kuruş denk getirilemediği için 100. yılında ağlaya ağlaya küme düşmüştü bu takım...

forma olmadığı için Erkek takımı formaları giydirildi bu takıma...

her zorluğa rağmen Bayanlarda Avrupadan kupa getiren ilk ve tek takım oldular...
şampiyonluk için her türlü mücadeleyi verdiler...
Cumhurbaşkanlığı - Türkiye Kupası ve hala Lig şampiyonluğunu en çok kazanan takım durumundalar...

şimdi bugün bizim bir oyuncuya yıllık 1.7 milyon dolar verebilecek gücümüz var ve biz o parayı gidip diyeti ödenmesi uğruna şampiyonluğumuz çalınan sporcuya veriyoruz...

hala içime sinmiyor...
 
Bu hamle ile anlayabiliyoruzki şampiyonluklar için bütün imkanlar seferber edilecek,bundan sonra Türk transferlerde bekliyoruz.Birsel,Esmaral'den birisi ve Young'da gelirse muazzam olacak.

Dee hayırlı olsun.
 
böyle sıkıntı içerisindeki bi camiada bunları yapabilmek gerçekten büyüklük ister!!helal sana hakan üstünberk umarım yeni yönetimde seni görebiliriz bu şubede..
 
Hayırlı uğurlu olsun. Yeri olmayabilir ama acaba Sophia Young' a ulaşıp tekrar Galatasaray forması giymesi için taraftar isteğini gösterebileceğimiz bir mecra var mı?
 
Diana Türkiye'ye geldiğinde fb formasıylada olsa görmeyi çok istemiştim, sonuçta dünyanın en iyi kadın basketbolcusu olarak gösteriliyordu ama fb Adana'ya gelmeden takımdan gönderildi. İyi ki de öyle olmuş :D Onu Galatasaray forması ile izleyecek olmam inanılmaz bir olay. Hayırlı olsun takımımıza :)
 
müthiş bir transfer uzun yıllar sonra büyük olduğumuzu gösterdik hep fenere karşı ezikdik transferlerde bu sefer biz ezdik. transferde emeği geçenlere teşekkürler. ben agustusla gelecek 2.liktense taurasi ile gelecek 1.lik istiyorum ben takımı tutarım oyuncular gelir geçer kimler geldi kimler geçti ama tarih 1.likleri hatırlar. başarı benim için daha önemli
 

Üst