Diana Taurasi

o rezalet final serisinden sonra, bu haberi alana kadar kendime gelememişdim. ama şu haber var ya, son zamanlarda tüm branşlarda aldıgım en güzel haber..
özeelikle karşıyakanın bu kadar delirdiğini gördükten sonra, bence bırakalım bu eski mevzuları. bırakalım gurur yapmayı, zamanında şunu demiştik bunu demiştik demeyi.. söz konusu g.sarayın menfaatiyse herşey teferruattır.. bu kadın dünyanın en iyisimi?? öyleyse herkesden ricam, bu transferin tadını çıkaralım ve sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekleyelim..
 
Bu konuda detaylı düşüncelerimi yazacağım ama şunu söyleyeyim Fenerbahçe'nin açıklaması külliyen yalan. Tipik onlar vazgeçmiş biz almışız Alba ve Sylvia' da olduğu gibi :)

Diana ciddi şekilde Fenere tepkili. Onların teklif ettiğinden daha düşük bir ücrete bizle imzaladı.
 
Mide konusunda son laf soyleyecek kulup Fener. Katil Emre diye pankart acanlar mi bunu diyor. Yada Tumer o malum tezahurati soyleyip Fb'ye gidip gol attiginda ona destek olmalari. Gecsinler bunlari.
 
Bir Fenerbahçe efsanesi değil, Fenerbahçe daha yüksek ücret önermesine rağmen bizi seçti, Fenerbahçe forması giyerken herhangi bir terbiyesizliği olmadı ve kendisi dünyanın en iyi kadın basketbolcusu.

Tartışmanın anlamı yok, transferde emeği geçenlere çok teşekkürler..
 
Caferağa'da çocuklar, benchin karşısına dizilmiş oturuyorlar. Karşılarında Galatasaraylı basketbolcular; Alba, Sylvia, Diana. Birbirleriyle eğleniyor, şakalaşıyorlar. O Fenerbahçeli çocuk aklından geçiriyor "Benim de bir Diana'm olsa, ben de Sylvia'yı alsam' diyor. 'Başkan bana niye yıldız almıyorsun? Bizde niye yok!?'' diyor

Yiğit kusura bakma rolünü çaldım :)
 
İşte bahsettiğim bu Alba'dan sonra birkez daha böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldı bu ezilmişliği onlara yaşatabilmek çok önemlidi bence. Seimone'ı hiç bir zaman unutmam ama bu transferi gerçekleştiren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dediğim gibi ben soğuk bakmıyorum, hiç bir zaman bi Nevriye yada Cappy değildi zaten benim için.

Şamilin söyledikleri kesinlikle çok doğru,seimoneun yeri tabi ki ayrı ama diana da dünyanın en iyisi.
Bunun dışında psikolojik olarak öne geçmekte çok önemli.
Dianayı avrupanın herhangi bir kulübünden almakta çok güzel olurdu ama fenerbahçenin elinden almak iki kez çok güzel.
Günümüz şartlarında psikolojik harp dediğimiz olay çok önemli.Yeni yönetimden beklentim psikolojik olarak ve saha dışı etmenlerle yenilmeyen bir takım inşa etmeleri,sahada maçlar kazanılır kaybedilir bu o kadar önemli değil.Masada kaybetmemek önemli..

Sahada kaybettiğinde maç kaybedersin,kupa kaybedersin ama masada kaybettiğinde prestijini,güvenini kaybedersin..
 
Tüm fenerbahçeli arkadaşları kutluyorum..Dönmesi için okadar dua ettiler ki..Ne diyeyim kalpleri temizmiş vesselam
 
Hacettepe nin Taurasi nin test sonucunu yanlış yorumlamışız demesinden sonra başka bir açıklama oldu mu acaba? Şimdi 'numunesini saklıyorduk bi daha kontrol ettik; yine modafinil çıktı. 6 ay 1 sene ceza veriyoruz.' Gibi bi olayla karşılaşma ihtimal var mı?
 
fenerli arkadaşlar ağlamayın 'diana'mıyoruz
 

Üst