Diana Taurasi

Ya yalnız cidden şoktayım bu nasıl bir kadro ya Avrupanın MVP sı dunyanın en ıyı oyuncusu ve yıne tum dunyada kabul gormus en ıyı ıkı ıkız kule yok artık Lebronn James diyorum :)
 
müthiş bir transfer uzun yıllar sonra büyük olduğumuzu gösterdik hep fenere karşı ezikdik transferlerde bu sefer biz ezdik. transferde emeği geçenlere teşekkürler. ben agustusla gelecek 2.liktense taurasi ile gelecek 1.lik istiyorum ben takımı tutarım oyuncular gelir geçer kimler geldi kimler geçti ama tarih 1.likleri hatırlar. başarı benim için daha önemli

Doğru söylüyorsunuz. Şube bu kadar para harcayıp önem veriyorsa reel bakmak lazım. Sonuçta Taurasi en iyisi.
 
Diyet,modafinil,doping falan geride bırakalım artık bunları.Taurasi'yi kadromuza katmanın sevincini yaşayalım.

Hayırlı olsun.
 
Bayan Basketbol takımımız eski oyuncusu Diana Taurasi’nin son derece talihsiz ve kamuoyunca malum nedenlerden dolayı aramızdan ayrılmasının ardından kendisi ile irtibatımızı bir an dahi kesmedik. Hem doping skandalı konusunda kendisinin ve kulübümüzün haklarını savunmak hem de yeni sezonda kendisinin yeniden Fenerbahçe forması giyebilmesi adına görüşmelerimizi yürüttük. Ancak belirli bir noktadan sonra Diana Taurasi’nin yeniden kulübümüz formasını giymek adına öne sürdüğü şartlar kabul edilemez bir noktaya ulaştı. Gerek idari gerekse basketbol şubemizin kararları ve idaresine yönelik kabul edemeyeceğimiz bir takım talepleri nedeniyle Taurasi ile anlaşma sağlanması imkansız bir hale geldi. Bir süre önce Taurasi belirli bazı taleplerinden vazgeçti. Bunun üzerine kulübümüz tarafından kendisine yıllık 1 milyon 100 bin dolarlık nihai bir teklif sunuldu. Ancak menajerler bu teklifimize zamanında yanıt vermek yerine bunu mevcut fırsatlar için bir pazarlık enstrümanı olarak gördüler ve bu şekilde hareket ettiler. Kendilerine tanınan makul süre içerisinde Taurasi’nin teklifimize yanıt vermemesi ve menajerlerinin ve sporcunun yaşanan süreçte gösterdikleri tavırlar, talepleri ve yaklaşımları dolayısıyla Taurasi’nin artık kulübümüze hizmet etmesinin mümkün olamayacağına kanaat getirmemizden dolayı kendisi ile anlaşma yapmaktan vazgeçtik.

Spor kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Yok böyle bir eziklik.
 
Kimisi oyuncu odaklı yorum yapıp Taurasi'nin bize yakışıp yakışmayacağından dem vuruyor. Kimisi de önemli olanın oyuncu değil kulüp olduğunu, oyuncuların gelip geçici olduğunu söylüyor.
Biz millet olarak yargısız infaza ve her konuda uzman yorumu (olmadığımız halde) yapmaya meraklıyız. Ancak her görüşe saygı gösterilmesi gerekiyor.
Ben, Taurasi sahaya çıkıp o formayı sırtına geçirdiğinde bunun FARKINDALIĞINI, GALATASARAY OYUNCUSU olmanın anlamını ve ayrıcalığını yaşayacak ve yaşatacak mı? onu merak ediyorum.
Hep beraber göreceğiz...
 
İşte bahsettiğim bu Alba'dan sonra birkez daha böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldı bu ezilmişliği onlara yaşatabilmek çok önemlidi bence. Seimone'ı hiç bir zaman unutmam ama bu transferi gerçekleştiren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dediğim gibi ben soğuk bakmıyorum, hiç bir zaman bi Nevriye yada Cappy değildi zaten benim için.
 
Fenerbahçe şaşırmış.
Galatasaray anlaşınca " biz zaten istemedik, anlaşmaktan vazgeçtik " muhabbetleri..
Turgay Demirel'e telefon edin de yeni bir fırtına estirsin..
Hakemlerle şampiyon oldunuz, rezilliğinizin, kepazeliğinizin yasını tutun..
Çene yapmayın..
Herkese anladığı dilden konuşulur, adam olana adam gibi davranılır..
 
Parayı basıp alırdı azizleri ama işte istememiş:)..Bu diğer branşlarda da olmalı artık 3 yıl sponsor yardımıyla spor kulübü ilan edilen takıma her branşta kimmiş spor kulübü göstermeliyiz..
 
yeni sezonda ilk yapılması gerekn şey diana taurasi forması ve basketbol kombinesi bizim taşın altına elimizi sokmamız lazım.......ayrıca ben erkek basketboldada bi yatırım bekiorum bu sene...
 
Biz almadık vazgeçtik he he öyle. :D Hayırlı olsun Taurasi. Bende kendisine olumsuz bakmadığımı, doping konusunda da hiçbirşey yazmadığımı daha önce söylemiştim. Kendisinin bize karşı bir terbiyesizliği de yok Cappie yada Nevriye gibi. Hayırlı olsun tekrardan bu transfer 1-2 level atlatır takımımıza.
 
Dünya'nın en iyisi bizde artık,sevinmem gerekiyor ama 2 nedenden dolayı sevinemiyorum:
1-Seimone'nin gelmemesi içimi acıtıyor :-(
2-Geçen sene modifinli madde kullandı diye o kadar laf söylediğimiz oyuncu şimdi bizde forma giyecek..

Çok iyi bir transfer emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu transferler ile Young'a tekrar teklif yapalım,kim bilir belki bu sefer Safiye olmaya razı olur :) Eğer yine razı olmazsa önceliğimiz Fb'den Nevlin olsun.O da olmazsa Melisa ile yolumuza devam edelim.Bahar Öztürk hiç iyi transfer olmaz bence,çünkü potaaltına transfer şart.
Spartak'a 2 sene üst üste şampiyonluk getiren Diana ve Fowles artık bizde(yanlarında Avrupa'nın Dianası Alba ile yeni Fowles olarak nitelendirilen Tina ile birlikte)forma giyecekler.Umarım aynı başarıyı bizde de gösterirler.
Şimdi kaliteli 2 yerli ve 1 avrupalı oyuncu şart bize.

Tekrar hayırlı olsun.Herşeye rağmen çok iyi transfer.
 

Üst