Dream Team Belli Oldu

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 16:31 TSİ 30 Haziran 2008 Pazartesi

Kanada Milli Basketbol Takımı'nın Pekin Olimpiyatlarında mücadele edecek 12 kişilik kadrosu açıklandı.



Kadroda Samuel Dalembert ve Joel Anthony'nin yanı sıra Utah Üniversitesi'nin oyun kurucularından Tyler Kepkay da ye alıyor.



Geçtiğimiz sezon Philadelphia 76'ers'ın play-off'lara yükselmeyi başarmasında önemli rol oynayan Samuel Dalembert, görev yaptığı 82 normal sezon maçında 10.5 sayı, 10.4 ribaunt ve 2.3 blok ortalamasıyla mücadele etti.



2007-2008 sezonunda Miami Heat formasıyla 24 maçta oynayan Joel Anthony ise, 3.9 ribaunt, 3.5 sayı ve 1.3 blok ortalaması yakaladı.
 
Yıllardır başarısız olan ABD Milli Takımı başarıdan bir Kobe kadar uzaktaydı ve o da sakat parmağına rağmen oynamak istiyor..bu demekki çok rahat kazanırlar bu turnuvayi..

kadro gayet klas 3 uzun var ama oynadıkları basketbol düşünülünce normal karşılanıyor..hatta boozer bile gerekli süreyi alamayabilir..

Kobe ve diğerleri.. 8)
 
Kobe,Chris Paul,D.Howard,LeBron işte korkunç 4 adam işte bu ama sinir olduğum Carlos Boozer,Chris Bosh,Tayshaun Prince,Deron Williams yerine daha seçiçi oyuncular alınabilirdi.Yİne de kadro fena değil.Final kesin oynar Abd !
 
Burda şöyle de bir durum var. Kidd ile LeBron çok iyi anlaşıyorlar. Hatırlarsak All-Star maçını. Hatta LeBron ile Kidd'ib bir takımda buluşmak istediği falan söyleniyordu. Neyse bence bu kadro önüne geleni parçalayabilecek bir kadro. Yeterki egolarını tatmin etmek için birbirleri ile savaşa girmeyip bir takım olmayı başarabilsinler.
Benim tahmini beşim; Kidd-Kobe-LeBron-Bosh-Howard...
 
dwyanenike_627_080630.jpg

lbjkiddcnn_627_080630.jpg

cp3crowd_627_080630.jpg

USAdd_627_080630.jpg

lbjpeace_627_080630.jpg

kobryant_625_080630.jpg

USADD2_627_080630.jpg

USA_627_080630.jpg
 
bosh - howard veya boozer - howard olmaz..howard tek çıkar yine pivot, yanındaki uzun tahminen Melo olur..

ilk 5 paul - kobe - lebron - melo - howard .. olur büyük ihtimal..
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":2uwrvm0r]
lbjkiddcnn_627_080630.jpg

leBron un gözü başka yerlerde :)[/quote:2uwrvm0r]
lebrooooooooon :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :roll:
 
yahu lebroncum o kadar paran var lise aşkınla da evlenmişin hala neler peşindesin....senin gibi temiz yüzlü :shock: bir oğlana hiç yakıştıramadım
 
Rüya Takım İçin Olumsuz Gelişme
33611989.jpg

Rüya Takım olarak da adlandırılan Amerikan Milli Basketbol Takımı'nın yıldız basketbolcularından LeBron James'in Olimpiyat hazırlıkları çerçevesinde yapılan antrenmanda sakatlandığı bildirildi.
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen ve Amerika'nın Olimpik milli basketbol takımının da kadrosuna çağrılan yıldız basketbolcu LeBron James, milli takımın Las Vegas'ta yaptığı antrenmanda sağ ayak bileğinden sakatlandı. 23 yaşındaki basketbolcunun sakatlığına ilişkin herhangi bir net açıklama yapılmadı.

Pekin'de düzenlenecek olan Olimpiyat Oyunları'na hazırlanan ABD Milli Basketbol Takımı, Cuma günü Las Vegas'ta Kanada'yla bir hazırlık karşılaşması yaptıktan sonra hazırlıklarını Çin'de sürdürecek. Rüya Takım, Olimpiyatlardaki ilk maçında ise 10 Ağustos'ta ev sahibi Çin'le yapacak.
 
uğur öyle bir demişsin ki sanki lebron'U arayıp sanki '' abi ne iş bacağı çıkarmışın yerinden hayırdır yk dimi bişiyin'' türünden bir telefon görüşmesi yapmışsın gibi :)
şaka maka lebron önemli bu yıl 4 numara oynayacak büyük ihtimal
 
Deniz Baskın' Alıntı:
uğur öyle bir demişsin ki sanki lebron'U arayıp sanki '' abi ne iş bacağı çıkarmışın yerinden hayırdır yk dimi bişiyin'' türünden bir telefon görüşmesi yapmışsın gibi :)
şaka maka lebron önemli bu yıl 4 numara oynayacak büyük ihtimal
:) Kendisinin ne kadar sevdiğimi ve beğendiğimi bilse beni sağ kolu bile yapar ama işte nasıl haber veriririm onu bilemiyorum.
Şaka bir yana LeBron çok önemli olacak çünkü Howard ile beraber pota altını oluşturacak. İnce bir Bosh ve formsuz bir Boozer'ın yanında ona çok görev düşecek. Ama bunların altından kalkacaktır...
 
hakkaten korumaları bu kadar sevmiyordur adamı ya :)
 
Litvanya'nın Kadrosu Şöyle;

Sarunas Jasikevicius (Panathinaikos)
Rimantas Kaukenas (Montepaschi Siena)
Ramunas Siskauskas (CSKA Moskova)
Ksystof Lavrinovic (Montepaschi Siena)
Robertas Javtokas (Dinamo Moskova)
Mindaugas Lukauskis (Lietuvos Rytas)
Linas Kleiza (Denver Nuggets)
Darjus Lavrinovic (Dinamo Moskova)
Marijonas Petravicius (Lietuvos Rytas)
Jonas Maciulis (Zalgiris)
Simas Jasaitis (Joventut Badalona)
Marius Prekevicius (Lietuvos Rytas)

Songaila, Macijauskas ve Ilgauskas da olsaydı ne maç olurdu ya :)
 

Üst