EL | Fenerbahçe 77 - Galatasaray 58

Fowles'a gelen double team'leri görmedimi sence Ceyhun Yıldızoğlu, alternatif yaratmadı mı? Şimdi hoca seti çizerde senin elindeki oyuncu bunu oynayabilecek mi? İkinci yarıda müthiş baskı yaptılar kısalar ne top çevirebildi ne de pota altına indirebildi. Kalite farkı işte burda ortaya çıkıyor. Üst düzey oyuncular, üst düzey müdafa yapıyorlar ve 20'ye bağlıyorlar maçı. Ceyhun Yıldızoğlu'nun hatası bu kadroyu kurmak. Fenerbahçe ile yarışabilecek bir kadronun çok uzağındayız, geçen sene hiç yenemedik kupa hariç, o kadrodan çok daha kötü bir kadro bu.
 
Kaan yazdıklarına katılmakla beraber, Fowles'a sahip olan bir takımın bu double teamleri düşünerek, önceden hazırlanması, spacingi çok daha iyi yapması gerekirdi. Müdafaa konusunda da 3 yıl önceki sertliğimizi hatırlatmak isterim.

Takım zayıf olabilir, rakibinden çok zayıfsındır 30 yersin 40 yersin; ama en azından düzenini oynarsın eyvallah; ama şu ana kadar ben bizim takımın düzenini çözemedim. Sadece kadro kötü ondan yeniliyoruz demek fazlasıyla iyimser bir düşünce bence. Rakip sedne güçlüyse en azından kazanma noktasına gelmek için hava yakalamak ve takım düzeni oturtmak gerekir. Bizde şu ana kadar ikisi de yok bana göre.

Kadro hakkında hep yazıyoruz zaten, tekrarlamak istemiyorum.
 
Ratgeberi ben Fb de olduğu için değil daha önceden yaptıkları içinde değerlendiriyorum...Malum aynı şeyi biz Nevriyeye yapsak Anete 3 luk bombardımanı yapardı 1 set çizerdi emin olun...
 
Maçı fb tv den anlatan spikerin körlük gibi bir sorunu var sanırım.Alamadıkları reboundları,girmeyen şutları bile yaptıklarını söyleyip durdu.Hele Baturabileri nasıl antrenörlük yapmış çok şaştım.Adam ya alzheimer yada basketbolu unutmuş.Kendi taraftarlarını gaza getirmek için bu kadar da şarlatanlık yapılmaz ki.E sonuçta kazandınız,bi yerleriniz göklere değmiştir herhalde!!!
 

Üst