• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EL | Fenerbahçe 77 - Galatasaray 58

Re: EL | Fenerbahçe-GALATASARAY

Behram Tasdemir' Alıntı:
Eren Maca gitmesen iyi olacak, cunki caferaga kucuk bir salon muhtemelen millet macin baslamasina 2-3 saat önce gelecek inanilmaz bir kuyrak olacaktir. oraya gidip kendini yorma evinde otur maci rahat rahat izle diyorum.

Tavsiye için sağol ama maça gitmekte kararlıyım.:)

Iyi git bari, sonra pisman olmada :D

Metrobüsle gideceksen inince 15 dk. falan yürürsün.

Serdar Gürelden aldığım bilgiye göre deplasman yasağı var.

Aras abiyle konuştum öyle birşey söylemedi.Hem açıklama da yok.

Ben de maçta olucam aksilik çıkmazsa inşallah. Görüşmek ümidiyle.
Başarılar takımımıza, başımız dik ayrılırız umarım.

Bol bol penetre etmemiz lazım. Fener'i statik setlerle yenemeyiz. İki sene önceki Seimone geri gelir inşallah. Işıl'ın da içeri penetrelerini özlemiştik hani...

Sürekli Fowles'a top indireceğiz, önce pick and roll ile Fowles'u tepeye çekeceğiz, sonra o köşeye doğru pası verip boyalı alanda pozisyon alacak. Dış oyuncuları onun üstüne gömülürlerse iç-dış paslarını çabuk yapıp Tuğba, Hodges gibi şutörleri görmemiz lazım. Yani bir nevi erkek takımında Shumpert'ın tepeden yaptığı pas alışverişlerini Sylvia'nın yapması lazım.

Keşke bunu Melisa yapabilse ama o performansı verebileceğini sanmıyorum. Orta mesafe şutları fena değil aslında, olur da pas alışverişinde savunma onu biraz boş bırakır da orta mesafeden bir kaç tane sokarsa, işin rengi değişir. Gintare de bir kaç dakika bile olsa Fowles'u dinlendirebilirse süper olur.

Taurasi ve Taylor'lı kadrolarına şanssız bir şekilde yenilmiştik. Hazır yeni oyuncuları sisteme tam oturmamışken güzel bir fırsat geldi. Yine de Jekabsone'a dikkat, gruptaki Spartak maçlarında bize çok çektirmişti. Üçüncü skorerin yanında üç pozisyonda (1-2-5) sağlam savunma yapmamız lazım, Birsel-Nevriye faktörünü olabildiğince kısmak gerek. Özellikle Işıl-Hodges-Tuğba üçlüsünden bu sezonun en iyi savunma performansını bekliyorum. Bunun yanında Angel'ı olabildiğince köşelere çekip, ikili sıkıştırmalar ile boğmamız lazım.

Bu maçı kazanırsak Cuma Abdi İpekçi'den çıkamazlar. Haydi kızlar!

tamika falan gelcek oynıcak deniyodu bi aralar lig maçı mı kastediliyodu acaba? ve nedense bu maçı kazancakmışız gibi hissediyorum

B_9175_B.jpg

Arkadakileri aval aval izlettir Seiomonem

Fener adına oyunun kitlendiği anlarda genelde yaptıkları gibi bizim sahamızda baskıya başlıyacaklar.
Tek bir isteğim var.Lütfen ilk anda bir mola alalım ve şu baskıya artık bir karşılık verelim.
Takımımıza sonsuz başarılar.

gün olur devran döner;
kendi kendine dönmez hiç bir devran, itmeniz gerekir arkasından, görev bellemeniz kendinize, bir ucundan tutmaya niyetli olmanız, ve ardından gelecek neticeyi içselleştireceğinizi deklare etmeniz.

fenerbahçe spor klubü, spor klubü olduğunun bilinciyle adımlar atarken geleceğe doğru, iç ses şöyle derdi hep, ilerlesin ezeli rakip, vizyon olsun bize de, niyet edelim hep beraber ilerlemeye.

fakat onlar yürürken biz durduk, bizden kaynaklı biraz da sorun, curchill'in haklı olduğu üzere, hakettiğimiz gibi yönetildiğimiz, ya da suyun akışına dair müdahale noktasındaki basiretsizliğimiz için.

halbuki 18. yüzyılda yazmış carl von clausewitz, başarının yolunun topyekün savaştan geçtiğinin. savaşların sadece ordular arasında yapılmadığını, geride duranların da katılımıyla beraber ortaya konacak mücadelenin gerçek bir savaş olacağını.

topuyla tüfeğiyle değil tabii, bayrağıyla atkısıyla içinde taşıdığı kırmızıya dair inançla, biraz öfkeli, ama alabildiğine vakur, arkanızda mücadele etmeye geldik vurgusuyla, yengiyle de yenilgiyle de beraber, ve ama yine inatçı.

suyun akışını değiştirmek için yarın bir fırsat, güne, bugüne, seneye dair de değil, belki önümüzdeki yılların da kaderini değiştirebilecek bir ümit, üstelik zayıf olarak nitelendirildikçe daha da hırslanmamızı sağlayan bir ümit.

ve biz, suyun öte yakasını fethetmeye giden kırmızı formalıların önünde, yanında, arkasında.
ağır ağır, adım adım galatasaray..

not: son idman öncesi bunları 'onlara' da dillendirmeye niyetli, bir kaç sempatizan, özelden ulaşabilir..

Yeri geldi hocayı eleştirdim yeri geldi takım iyi yolda dedim. Ama şu maç öncesi takıma da hocaya da güvenim tam. İçimdeki his maçı alacağımızı söylüyor. Haydi kızlar gösterin gücünüzü. Alın bir maç gerisini bırakın biz taraftarlara. Siz 1 maç alın ipekçi cehenneminden çıkamayacaklar.

KONSANTRASYON... 40 dk Mücadele, Hırs, Azim bize maçı getirecek. İnşalah :)

takımıma güveniyorum...

Deplasman yasağı geldi.

Eğer aramızda inanmayan biri varsa, onu ikna edecek hiçbir veri yok elimde. Hatta karşılaştığımız yer Eurolig olunca, daha çok yabancı oyuncu kullanabilme ve ev sahibi avantajıyla daha da öne çıkıyor Fenerbahçe.

Fakat ben takımıma güveniyorum, bir kere kafada kaybetmeyecek kadar bu seriye inanıyorum. Gömülü alan savunması, Bahar'ın dışarıya çıkıp bulacağı atışlar, Işıl'la Sylvia'nın ikili oyunları, Seimone'nin yetenekleri... Maçları bunların hiçbiri kazandırmayacak. Bunlar sadece araç olacak seride. Seriyi Galatasaray olmak kazandırır bize. Maçın yıldızı Sylvia-Seimone veya Işıl ya da başka bir isim olur diye düşünüyorsak zaten kaybederiz.Yıldız; Işıl, Tuğba, Nihan, Seimone, Doneeka, Gülşah, Melisa, Gintare ve Sylvia olacak. Işıl'ın yapamadığını Seimone, Seimone'nin yapamadığını Tuğba, Tuğba'nın yapamadığını Gülşah yapacak... Ortada bir takım olduktan sonra o umudumuzun en çok törpülendiği anda bizi bulutların üstüne çıkaran kahramanları oldu hep Galatasaray'ın. Defalarca Hagi oldu, Henry'nin kafasında Taffarel oldu, Kursk maçında Seimone Augustus oldu, İtalya'da Beşiktaş karşısında Cüneyt Erden oldu, geçtiğimiz sene erkek takımımız için Cem Akdağ oldu, Hamburg maçında Sabri, Real Madrid maçında da Fatih Akyel bile oldu. Çünkü üstlerindeki o parçalı forma Türkiye'nin en başarılı camiasını, beyaz formaları o camiaya yapamazsınız dediklerinde yaptıklarının sembolüydü. O formalar hep güç verdi, o formalar hep bir ruhla geldi oyuncularımızın üstüne. Ve o formalar bu kızlara çok yakışıyor, sonuna kadar hak ediyorlar.

Neden inandığımı yeterince anlattığımı düşünüyorum ama inanmak için söz verdiğimizi de ekleyelim. Çünkü karşılığında söz aldık. Onlar 80 veya 120. dakikanın sonuna kadar kazanmak için mücadele edecekler, yetmezse daha da mücadele edecekler. Takım inandığına göre, biz de olumlu veya olumsuz her şeyin biteceği son ana kadar inanıp destekleyeceğiz.

Biz erkekler hayatımızın her devresinde bir kadına ihtiyaç duyuyoruz. Karnımızın doyması için annemize, gönlümüzün doyması için sevgilimize, baba olmak için bir anneye, ablamıza veya kız kardeşimize. Şimdi de yüzümüzün gülmesi için bu kızlara. Tüm umutlarımızı size bağladık. Malum; mucizeleri kadınlar yaratır!

baskı altında olması gereken onlar biz değiliz. şu ana kadar futbolda yada baskette, gruplar sonrası bu tarz bir eşleşme sonucu, grubun son sırasından gelen takımın başka bir grup liderini elemesi nerdeyse mucize olarak adlandırılabilecek bir olaydır. onlar şu 16 takım içindeki sıralamada 1. olarak geldi, biz ise 16.
16.olarak gelen takımın 1. ye elenmesi kadar dogal birşey olamaz. ama 1. ve namaglup olarak gelen takımın 16. sıradan gelen takıma elenmesi, müthiş bir olay olur. sadece bu turu geçmekle kalmaz yani. bize inanılmaz bir özgüveni kazandırırken onlara ise zaten malum olaylardan biraz dalgalı olan havalarını bir anda alaboraya çevirebilir. bu psikoloji lig yarışı içinde avantaj sağlar bize.
bunları ceyhun hocayada söyledim, o da üzerimizde büyük bir baskı yok ama ciddi bir inanç var dedi. ben başaracağımıza yürekten inanıyorum.

B_04eebbd1185c009895c6fc4402a997be.jpg

Hiç bir sevda senin kadar değerli değil.Başın dik dursun!

Yarın ki maçla ilgili ilk temennim bu güzel rekabete yakışacak mücadeleyi verecek iki takım oyuncularının ayakları yere sağlam basması ve sakatlık yaşanmaması.İkinci temennim Gs olmadan fb olmaz , Fb olmadan gs olmaz.Düşünün aradaki rekabetin güzelliğini medyanın ilgisini ve çıkan haberleri gösterilen ilgiyi.Önceden ligde 2 sonra finallerde 3 ortalama yaparsak 1 ck ve artık mücadele el eviyesinde.bu maçlar ister vpleybol olsun ister futbol ister basketbol herkesin kazanmak istediği maçlar.salonlor inşallah olaysız maçlar seyreder dostluk kazanır temennisinde bulunmaktan başka elimden bir şey gelmez.Artık tattikler koçun ve oyuncuları ilgilendiriyor bize takımı desteklemek düşüyor.Maç 40 dakikadan oynanacak ve yüksek konsantire olmalıyız.Yarın ki maçta takımımıza canı gönülden başarılar dilerim.

Bu serinin taktik olarak falan tartışılmasına hiç gerek yok.Bu seri bizim için onur mücadelesi.Ve çıkıp yüreklerini sahaya koyacaklarına eminim.İnanıyorum, güveniyorum.Sonucundan mutlu ayrılacağız.Elensek bile verilen mücadele bizim yüreğimizi mutlu edecek.

Pazar günü Aslantepe'de alkışlayacağız turu geçen kızlarımızı :) Tüm isteğiim bu.

Geri