• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EL TOP 16 4. Maç | Galatasaray MP 68 - 64 CSKA Moskova

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
14 el maçı 14 galibiyet deyim yerindeyse rüya takım el nin en büyük ve belkide mantıken TEK favorisi 12 maçını (pana ve olympiacos) maçları hariç birde bizim maçı sayarsak nerdeyse 11 maçını sürkalse ederek kazanmış bir takım ve ilk yarı 5 sayı gerideyiz oyun olaraksa başabaş gidiyoruz. Sevmediğim bir yorumdur 3-5 sayı geriden gelip son 3-5 dakikada baskı kaos ortamı ve kazanmak ama tamda bu maç için biçilmiş kaftan misali bi yorum olur. Bu arada böyle bir takıma sahip olmak GERÇEKTEN GURUR VERİCİ. SON TOPA KADAR.....

Geri döndük.

Şu an istatistikleri bilmiyorum. 5-6 tane üçlük atan takıma karşı, sadece 2 tane üçlük isabeti bulsak, durum nasıl farklı olurdu, düşünün.

3. bir sayı opsiyonu bulsak alırız..ya cevher ya lakovic

allahınıza kurban !

Kırılabilecek şeyleri alın önümden son 10 dakikada.

ya şu üçlükler bir girse

ah şu üçlükler ah ...

oluyor mu beeeeeee

lakoviç son 6 saniye furkana yüksek postta niye top verirsin ki adam ne yapıcak.

İnsan ağlar mı?

ağlattınız

Helal olsun ya. Dün sinirden ellerim titriyordu bugün sevinçten.

Ağlayacam beeee

Aglamak İstİyorum

Gerçekleri tarih yazar, tarihi de GALATASARAY

biz savaşın mücadele edin dedik adamları perişan ettiniz.. :D :D
vur dedik öldürdüler :D :D

Bu takıma ne denir, bilmiyorum.

CSKA nın bukadar zorlayacağını beklemiyordum :P

O kadar inanıyordum ki bu takıma dün Efes yenildiğinde kahroldum. Bugün kazanacaktık işte. Bu zaferi yaşatan herkese teşekkürler sırada olimpiakos var. Gurur duyuyorum o salonda olan herkesle ve takımla. 2 senedir ilk defa bir maç kaçırdım bilet bulamadım onda da cska galibiyeti geldi ne şanssızım.

Geri