• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EL TOP 16 4. Maç | Galatasaray MP 68 - 64 CSKA Moskova

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
AĞlayarak yaziyorum bunlari helal olsun tÜm camİaya...yetmez bu bİze bekle bİzİ pİreeee...

CSKA mı Galatasarayın yanında lafı bile olmaz.. Hayatımda izlediğim en güzel maçtı :) Hakemede CSKAya da koyduk :)

bu mutluluğu literatürde tarif edecek bir söz var mı?zaferler senin ruhunda var,devam galatasaray devam...helal olsun...

Zaferler senin ruhunda var.

Bundan büyük gurur yok Cimbomlu olmak kadar ! Yemişim istatistikleri be sizin ruhunuz mücadeleniz yeter ! Helal olsun sizlere helal !

Macın son 30 saniyesi kız arkadasim ile telefonda konuşuyordum bir an sustum. O birseyler anlatmış ama dinleyen kim, mac bitti bir sevinç çığlığı, ne oldugunu anlamayan bir sevgili, ama benim icimde o an başka bir sevda yanıyordu... Kazandık be kazandık diye nara atarken ben telefon suratıma kapandı. Neyse kazandık ya daha ne isterim. Bu mücadele bu emek hakem yüzünden bosa gitmedi ya oh be oh...

italyan hakeme gelsin. Koyduuuukkk muuu! Ağlıorum be müthişsiniz

Çok ŞÜkÜr galatasaray...

Hayatımda böyle bir maç böyle bir heyecan yaşamadım uzun süredir. Bir euroleage galibiyeti ama içimdeki heyecan tarifsiz. Hepinize helal olsun!

"Galatasaray Medical Park sent a message that echoed all around the continent by downing previously undefeated CSKA Moscow 68-64 in Top 16 Group E in front of an unbelievable sellout crowd of 11,300 fans in Istanbul, Turkey"

http://www.euroleague.net/main/results/showgame/report?gamecode=145

Şahsım adına tüm takım oyuncularından TOP16 da galibiyet alamayacaklarını düşündüğüm için özür diliyorum..

Maç sonunda ağladım.:)
Unutulmaz bir galibiyet.İleride torunlarımıza çocuklarımıza anlatacağız.
Hepsine helal olsun başka bir söz söylenmez.

Kalbimin sesi televizyonunkini bastırdı nasıl bir heyecan bu Çok büyüksün Galatasaray :)

Ağladım ya anca yazabiliyorum valla titriyerek izledim ben böyle birşey görmedim ama son olarak ''zafer bizim ruhumuzda var'' ...

Yaktın bizi Efes yeri değil ama maçı alsalar dün Efes Maçında gruptan çıkıyorduk. Neyse Olimpiakosu yenecez artık.

Sonuç olarak da dikkat etsin bir zahmet Euroleague bize.

Var mı daha böyle bir takım? Yenilgisiz CSKA, İstanbul deplasmanında yenilmiş. Taraftar, tribün zaten muhteşem.

Farklıyız her şekilde. Görülmemek imkânsız.

Yalnız Onur Yavuz Abimin üstündeki lanet kalkmıştır artık :)

Berbat bir günü sevinçle bitirmemi sağladınız hepinize teşekkür ederim.

O nasıl bir taraftardır nasıl bir kareokrafidir o resmi yapanların ellerine kollarına sağlık . O topa delicesine atlayanların ruhuna sağlık . WE ARE THE BESSSSTTTTT !!!

Bu gurur hepimizin. Çok büyüksün Galatasarayım çok.

beyler 42 dakikadır cska yı yenemiyoruz... :)
:)
ne zaman hazır olur bu takım euroleague'e Allah bilir...

Geri