• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EL TOP 16 4. Maç | Galatasaray MP 68 - 64 CSKA Moskova

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Galatasaray adının olduğu her yerde İMKANSIZI BAŞARMAK VARDIR !
Öğrenemeyenlere, inatla, inançla kazıya kazıya gösteririz !

Taraftara ayrıca çok teşekkürler o şovu izlemek de maç kadar güzeldi..

Şaka mu beyler, kazandık mı şimdi ?

Ben inanmıyorum, gerçek olamaz bu :)

Bilet bulamadık, evden dualarımızla destek olacağız Yenilmez Armada'ya. Allah hepsinin tek tek yardımcısı olsun. Sonuç ne olursa olsun bize bu heyecanı yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Rüyamda 98 - 88 yeniyorduk CSKA'yı :) 98 sayıda gözüm yok, 1-0 olsun bizim olsun :P

Son olarak; Zaferler Senin Ruhunda Var, Haydi Saldır GALATASARAY !

Müneccim b.ku olayı var ya, sanırım rüyam için geçerli olacak :)

Yanda televizyon açık. Panathinaikos - Fenerbahçe Ülker maçı için, haftanın maçı, gibi bir laf duydum, yanlış idrak etmediysem. :)

Vallaha ben de rüyamda gördüm kazandığımızı ne iş :D

ne yazacagımı bilemedim şuan :D :D elim ayagım titriyo sevinçten :D

Yanda televizyon açık. Panathinaikos - Fenerbahçe Ülker maçı için, haftanın maçı, gibi bir laf duydum, yanlış idrak etmediysem. :)

Ben de öyle duydum fakat herhalde Maccabi-Cantu maçından bahsetmiştir. Çünkü Fener maçının 10 sayının altında bir farkla bitme ihtimali koca bir sıfır.

İsmail Şenol ve İbrahim Kutluay Fenerli olduğu için onların haftasının maçı Fener'in maçıdır :D akıl var fikir var bir yerde avrupanın en iyi takımı cska ile Türkiye'nin en iyi takımı Galatasaray diğer tarafta Avrupa'nın 3. iyi takımı panathinaikos ve Türkiye'nin 3. iyi takımı F. ülker haftanın maçı nasıl diğer maç olur ?

Değerlendirmesini sonra yaparız, şimdilik peri masalının büyüsüne kapılmaya devam.. Helal olsun size, hepinize..

Ben de öyle duydum fakat herhalde Maccabi-Cantu maçından bahsetmiştir. Çünkü Fener maçının 10 sayının altında bir farkla bitme ihtimali koca bir sıfır.
Belki de öyledir. İdrak etme yetisi pek yüksek değil şu an bende. :)

Belki de öyledir. İdrak etme yetisi pek yüksek değil şu an bende. :)

zırıl zırıl ağladım bugün tribünde.. hayatımda ben böyle mutluluk tatmadım. Mahmudi sen çok büyük bir yüreğe sahipsin, çok büyük bir adamsın.

Bizim taraftarımız da, HERKES BİR KEZ DAHA GÖRDÜ Kİ eşsiz, tek bu dünyanın basketbol salonlarında.

We Are The Best, Galatasaray!

Cska'nın sitesi hala mağlubiyeti geçmedi. sanırım şoku atlatmaları zaman alacak :D

Ayrıca bugün A lisansını büyük bir olasılıkla kaptık. Euroleague organizasyonu böyle bir takımı ve taraftarı Euroleague dışında bırakacağını zannetmiyorum. Ya da A lisansını Fenerden alıp bize verseler kadayıfın üstündeki kaymak olur bu da :)

Ayrıca bugün A lisansını büyük bir olasılıkla kaptık. Euroleague organizasyonu böyle bir takımı ve taraftarı Euroleague dışında bırakacağını zannetmiyorum. Ya da A lisansını Fenerden alıp bize verseler kadayıfın üstündeki kaymak olur bu da :)

Sadece Fenerbahçe olsaydı alırlardı lisansı ama asıl organizasyon euroleague'in gediklilerinden ülker!! Sponsor desteği değil bizimki alın teri boşuna demiyoruz.

Anlatılmaz yaşanır... Son topa kadar...

Tırnaklarımızla kazıya kazıya en dipten en zirveye adım adım nefes nefese hızlı adımlarla kararlı kararlı daha ne olsun. Türkiye'ye basketbolu getiren sevdiren bu takım Fenerbahçe'nin saçma sapan bir Nalga olayından çıkardığı menfaatle ligden düşüyordu. O sene biz Fenerbahçe'yi yenmeseydik o maçta hiç Cemal Nalga olayını açmayacaklardı. Burdan tekrar tekrar söylüyorum alın teri budur bu. Sırtını Ülker'e dayayıp salonunu onu bunu lisansını almak değil. tırnaklarıyla taraftarıyla emekçileriyle Euroleague A lisansını alıyor bu takım. helal olsun..

f7'nin a lisansı yok zaten. bir tek efes'de var. onlarda şampiyon olamazlarsa direkt katılamıyorlar.

Hadi millet artık dönün de tadını çıkaralım. :D

Geri