Enes Kanter

31 Aralıkta 8.
6 Ocakta 4.
8 Ocakta 5. olarak gözüküyor..

Tüm takımlar böyle giderse galibiyette Netse gidermiş :) Tabi bunun Lotterysi var bilmem nesi var her şey değişcek..

Uzun yok demişler ama tahmini ilk 10 da 6 tane PF var :)
 
www.nbadraft.net çok daha güvenilir bir site bence. Litvanyalı uzun Enes'in üstünden seçilmez bence imkan yok. Bu siteler çok iyi takip etmiyor Avrupa'yı hatta açın oyuncuların hakkında Abd'li yazarların yorumlarını okuyun gülmekten ltınıza yaparsınız . Hele bilmedikleri uzunları deli atarlar yani geçen sene Seraphin'i filan çok yanlış anlatmışlardı mesela.
 
Oyun tarzi olarak Horford'a benziyor gercekten. Horford tabiki cok daha atletik bir oyuncu ama Enes o istatistikleri yapabilecek kapasitede özel bir yetenek. zeka, güc ve yetenegi birlestiren bir oyuncu.
 
Enes ile Gasol'ü benzetmişler ama alakası yok yani. Hatta gasol ile kimsenin bir alakası yok şu an dünyada kardeşinin bile. Horford'ı ise savunmada andırıyor Enes. Enes de ağır değil , savaşçı , istekli , yürek koyan bir adam tıpkı Horford gibi. Aslında Enes ne Avrupa stili bir uzun ne de Abd stili bir uzun. Bu nedenle hangi koçla çalışıp nereye büküleceği çok önemli olacak gerçekten. İnşallah uzuna değer veren bir koçun eline düşer de didip Toronto'da filan sefilleri oynamaz...
 
Ben kara listeyi hazırladım, Enes için;

*Toronto olmaz, Avrupalı manyaklıkları yüzünden takımda adam kalmadı, giden kaçıyor.
*Celeveland olmaz, kıymet bilmezler, nankördürler...
*Portland, Houston olmaz, olacaksa da şehirlere topluca bir hortum dayayıp, bir duş aldırmak lazım, maşallah dedikleri 1 ay içinde en az 6 aydan başlayacak sakatlıklar geçiriyor.
 
Houston'ı zemzemle yıkasak yine olmaz yine olmaz. Şehirde kara büyü var valla. Portland da uzunları iyi sakatlayan bir şehirdir. Son olarak Roy'un sakatlığı sonrasında kısaları da sakatlayabileceklerini gösterdiler. Phoenix'e filan da gitmesin. Boyu 2 metreyi geçiyo Enes'in onun için oynayamaz Phoenix'te. İlla cücük olman lazım orda oynamak istiyorsan.
 
Mertcan Dönmez' Alıntı:
[quote="Tugay Eren":340vtrab]umarım biz draft ederiz.garnett reis onu 2 sene yetiştirir. ;)
Enes ilk 10 dan gidecek ya size gelmesi imkansız :)[/quote:340vtrab]
hayır belki ben sıralaması düşer diye umutlandım. :p
bizde banko 28-29larda seçeceğiz.
 
Şuan ne yapıyor acaba? Sadece antremana çıkarak ilk turdan seçilmeyi beklemiyor sanırım?

Sadece antrenmana çıkarak ilk 10'dan seçilme şansı bile var :) Eğer NCAA'de oynasaydı ilk 3'te bile seçilebilirdi.2011 Draft'ına katılması beklenen 3-4 tane iyi oyuncu ( Harrison Barnes vb ) 2012'de drafta katılacaklarını açıkladılar.Bu da Enes'in şansını artırdı.
 

Üst