Ergin Ataman

Bizim yönetimin yüksek bütçe anlayışı max 4-5 milyondur. Ki salon inşaatı bitene dek ben buna okeyim.

Bütçe artsa bile Ataman ile olacağını sanmıyorum. Bu sezon Efes'te 20 milyonluk bütçeyle play off yapamadı. Üstüne oyuncularını medya önünde eleştirdi. Tuhaf açıklamalar yaptı. (Hala yapıyor) Bunlar bizde yaşansaydı yer yerinden oynardı. Sadece camia ve taraftarı kastetmiyorum. Medyadaki Fenerliler de her gün konuşup Ataman'ı eleştirirdi. Basketbolla alakasız yorumcular bile konuşurdu. Söz konusu Efes olunca herkes kafayı kuma gömüyor.

Ataman için en doğrusu yabancı bir EL takımında devam etmek olur. Buralardan uzaklaşmak belki ona da iyi gelir.
 
Büyük bütçe ayrılacak= 4-5 milyon dolar
Büyük bütçe: benim haberim yok

Güvenilir hesaplar diye Eyüp paylaşılır diye bekliyordum ama neyse ki paylaşılmamış. Ergin ataman bu bütçelerle Galatasaray’a gelmez ha bütçe artırılıp EL’e katılım ve ligde şampiyonluk hedeflenecekse buyursun gelsin
 
Yıllık 400 milyondan fazla faiz ödeyen bir kulüp ,geliri giderinden az olan bir branşda bütçe falan arttiramaz.Nef ne verirse bütçe o olur.Ama kombineler çıkar taraftar 10 bin kombine falan alir belki bütçe biraz yukarı çıkar.Ataman zaten gelmesin, bize daha genç ve egosuz biri gerek ama bu kim olur o kadar bilgim yok.
 
Ben kendi adima konusursam sosyal medyaya bakarak butcede artis olacak demedim.Sosyal medyadaki 1-2 hesap haric kimseye de inanmam zaten.Basketbolda da Caglar Torun haric dikkate alinacak bir tek kisi yok.Diger hepsi salla ya tutarsa.Ben diyorum ki basimizdaki yonetimin gecen sezon butce ayiracak veya bu planlamayi yapacak vakti yoktu.Ancak bu yaz icin gerekli calismalar yapilmistir diye dusunuyorum.Sonucta begen ya da begenme adamlar gecen sezon dusmemeye oynayan futbol takimina 3 ayda evrim gecirtti.Aynisini basketbol subesinde de beklemem cok sacma degil bence.

Ergin Ataman bence zaten butcemiz artsa da bu yaz icin bizim adimiza gercekci bir hedef degil.Pana ya da Milano yapacagini dusunuyorum.Bologna’nin Euroleague katilim durumu net degil bildigim kadariyla.O yuzden onlar icin birsey diyemem.
 
Scariolo da reale yazılıyor, bologna da yapabilir. İlk başta imkansız gibi geliyordu da tekrar bize dönmesi ama Ergin Ataman normal bir insan değil 😀 Yüzde beş ihtimal veriyorum artık.
 
Ergin Hoca Profesyonelce bakarsa imkansiz hayal kurmayalim

Ergin Hoca Hayalperest olarak Gelicem derse ozaman iş değişebilir.

Ergin Hoca Hocaya 750k 1m dolar arasi verebilirsin.

Takım Bütceside 7 ile 8 arasi olursa bu iş olur

Ergin Hoca şuna ikna olursa euro cup sampiyonluğu sonra El ozaman 5 6m dolar yeterli olabilir
 
Ben diger arkadaslar kadar imkansiz görmuyorum. Zaten basaricagini basardi 2 kere Euroleague sampiyonu oldu bütün basarilari elde etti.

Sonucta her hangi biri degil Ergin Ataman Galatasaraya karsi aidiyet duygusu var ve Galatasaray taraftarininda kendisi cok sevdigini biliyor.
Bu olanlardan sonra sevildigi yere geri dönmeyi isteyebilir ve yeni salon projesi ve güzel bir planlamayla gelir diye düsünüyorum
 
Ben Ergin Ataman'ın yabancı bir EL takımı tarafından isteneceğini pek sanmıyorum. Kendisi coaching ile öne çıkan bir koç değil. Efes'teki bir kadro da her zaman bir araya gelmeyecektir dolayısıyla Pana filan bence zor Ataman için. İtalyan takımları belki olabilir.
 
Eğer yönetim gerçekten basketbol şubesine önem veriyorsa önlerinde güzel bir fırsat var. gelecek sezon bütçeyi arttırıp, eurocup'a katılıp, ergin ataman ile bir planlama yapılmalı. partizan gibi bologna gibi eurocup'ta iyi bir kadro ile geçirilecek 1 veya 2 sezon sonrası eurolegue kapısı da bizlere açılacaktır.
 
üstadım kaynağa güvenebilir miyiz?
Öncelikle estağfurullah "üstad" yakıştırmasını kendime ağır bulmakla beraber aslında futbol haberleri paylaşmasına rağmen sizde kabul edersiniz ki önemli bir haber olduğu için paylaşım yapmış. Ayrıca Icardi 'nin bonservisi ile birlikte yine Galatasaray' da kalacağını da paylaştı bugün. Ben çok güveniyorum kendisine. Rashica, Kaan, Zaniolo isimlerini de ilk kendisinden okumuştum.
 
Öncelikle estağfurullah "üstad" yakıştırmasını kendime ağır bulmakla beraber aslında futbol haberleri paylaşmasına rağmen sizde kabul edersiniz ki önemli bir haber olduğu için paylaşım yapmış. Ayrıca Icardi 'nin bonservisi ile birlikte yine Galatasaray' da kalacağını da paylaştı bugün. Ben çok güveniyorum kendisine. Rashica, Kaan, Zaniolo isimlerini de ilk kendisinden okumuştum.

Geçmişte doğru haber yapıp tutturan hesaplar genelde bu tarz konularda çok hassastır 'olur da yanılırsam insanlar bana küfür eder güvenleri sarsılır' şeklinde olgun bir düşünceye sahiptirler. bu düşüncelerine güvenerek habere inanalım o zaman, yakın zamanda kokusu çıkar artık, hayırlısı.
 

Üst