Ertuğrul Erdoğan

Hayırlı olsun. Başarılı olacağına inanıyorum. En azından samimi olacağını düşünüyorum. Galatasaray'a en büyük zararı yine Galatasaray'lıların verdiği bir ortamda, umarım işini hakkıyla yapar bize de salona gelmeye ikna eder.
 
Ağustos ayı gelmiş olduğu halde henüz transfer yasağını bile kaldırmayı başaramamış bir takıma gelerek kulübü ne kadar önemsediğini, mesleğine ne denli sahip çıktığını, ne kadar prensip sahibi olduğunu göstermiş Ertuğrul Erdoğan. Ne Mahmuti, ne Memnun gelirdi şu takıma. Zaten Galatasaraylı olan şu dayatmaya karşı durur, kadın/erkek şubeye yapılanları kabul etmez, şubeyi üç maymun masalıyla yöneten üçlüye ve sürekli protokol konuğu edasıyla bol bol konuşan ama hiçbir şey anlatmayan başkana teslim olmazdı. Kendisi iyidir/kötüdür çok konuşmayacağım, yıllardır TOFAŞ tribünündeki biri olarak tek gözlemlediğim kenardan oyuncularına son derece olumsuz etki ettiği. Türk koçlar arasında çok büyük farklar olduğunu düşünmüyorum. Mahmuti yok, Ahmet Çakı da gitti, Banvit gibi iyi bir organizasyon olmadığımız için içeriden de birini bulamadık ve Hidayet'e sorup Belediye'den koç getirdik. İBB'yle ilgili her şey futbol veya basketbol olsun midemi bulandırıyor.

Koça da şubeye de elbette destek olacağız ama basketbol konusunda hiç kredisi olmayan yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamak güç. Ertuğrul Erdoğan'ın da kredisi yönetimden fazla değil. İnşallah başarılı oluruz, hoş tabii başarı kriterimiz de belli değil! Sorsanız başkan ayrı, şubedekiler ayrı, menajer ayrı, koç ayrı konuşur. Başarılı da olsak başarısız da olsak bu durum yönetimin yalancılığını ve beceriksizliğini değiştirmeyecek.

Başarı kriterimiz belli hocam. EC de ilk turu en az 1 galibiyetle bitirmek. Ligdede 14. Olup ligde kalabilmek.
 
Zaten hiç içime sinmemişti bu adamın gelmesi şimdi bir de hidayet tarafından bize getirildiğini öğrendim buradan ve iyice soğudum. Bizi hidayete ve o zihniyete muhtaç edenlere yazıklar olsun.
Çok isterdim Ekrem hoca gelsin içimizden biri takıma liderlik etsin bu zor dönemde. Olmadı. Yine de Galatasaray hocası olduğu için destekleyeceğim kendisini. Hayırlı olsun, umarım başarılı olur.
 
Yeni koçumuza başarılar diliyorum. Seneyi tamamlar inşallah. Basketbol aklının minimum seviyede olduğu Galatasaray'da görev yapmayı, kariyerinde kötü bir sayfa olma ihtimalinin bir hayli yüksek oluşuna rağmen kabul ettiği için teşekkürler. Ayberk olur mu, olmaz mı bilmem ama Ertuğrul Hoca ile en azından bizi gelecekte de idare edecek bir yerli rotasyonu oluşturulabilir.
 
2 senedir olumlu işler yapıyor. Seyircisi olmayan küçük bir salonda kısacası ev sahibi avantajını kullanmadığı bir sezonda İBB'yi play off potasına sokmuştu. Üstelik bunu yaparken genç oyuncuları da kullandı. Yerli rotasyonu gençlerden oluşuyordu.

Ayrıca konuşulan rakamlar doğruysa bizden alacağı ücret son derece makul. Bu parayı TBL'deki diğer takımlardan da alabilir. Hatta biraz uğraşsa fazlasını da alabilirdi.
Ancak içinde bulunduğumuz durumu başkaları gibi koz olarak kullanmayıp gerçek piyasa değerine hatta belki de daha azına bize geldiği için Fenerbahçeli!!! Ertuğrul Erdoğan'a teşekkür ediyorum.

Bu yaklaşımı sebebiyle zaten Galatasaray kariyeri benim gözümde olumlu başladı. Play off sınırında dolaşıp Eurocup'ta 2. tur yaptığımız bir sezon mevcut koşullar altında başarı gibi görünüyor.
 
Basketbola Galatasaray'da başlayan bir koç için FB'li imaları :)
Acaba FB'de yaptığı kısa süreli koçluk deneyiminde FB taraftarı GS'lı koç nasıl başımıza geçer demiş miydi ?
Mustafa Cengiz'i Oktay Mahmudi'nin konuşmasında geçen "Galatasaraylı değilim" lafını zikrettiği için eleştirenler şimdi koç FB'de çalıştığı için aynı vuruyor.
FB taraftarı mı bilmiyorum, ama olsa da sorun değil. Ayrıca ben Ertuğrul Erdoğan fanı filan değilim, aslında koçluğunu da çok beğendiğim söylenemez.
Ama GS'a gelen herkese olduğu gibi, Ertuğrul Hoca'ya da başarılar dilemek düşer benden. Özellikle şu koşullarda elini taşın altına soktuğu için ayrı bir sempati kazandı benim gözümde. Umarım beklentilerin çok çok üzerine çıkar.
 
Bize karşı terbiyesizlik yapmadıysa yok fenerli yok beşiktaşlı gibi söylemler çok anlamsız. İşini iyi yapsın, hangi takımı tuttuğunun bir önemi yok.

Nevriye Fenerde oynarken her maç bize orta parmağını gösteriyordu da ne oldu? Balık hafızalıyız unuturuz herşeyi.

Hocaya yorumum bu yönetimin vizyonunda gayet normal. Eğer doğru düzgün bir planımız ve amacımız olsaydı Ertuğrul hoca asla bizim başımızda olamazdı.
 
Son düzenleme:
Diana taurasi Kupa maçındaki ortaga parmagı hala gözüm önünde.Gelip bizde oynamasını sindirenler vardı.

Murat Özyeri bu klüpde sinderenler Ertuğrul Hocayı daha rahat sindirmeleri lazım.
 
Burada önemli olan hangi takımlı olduğu falan değildir ki kendisi sadece Fenerbahçe'de çalışmıştır ve herhangi bir terbiyesizliği olmamıştır.

Önemli olan konu yönetim seviyeyi o kadar düşürdü ki Ertuğrul Erdoğan gibi orta-alt sıra takımların kalibresinde bir hocayı bile iyi diye kabul edebilen insanlar var içimizde.

Biz buraları kabul ettiğimiz sürece çok daha beterlerini görürüz arkadaşlar. Bizim dik durup itiraz etmemiz gerekiyor yönetim ve Ömer Yalçınkaya'nın bu tutumlarına karşı.

Saygılar.
 
96 ve 97’de bizde calisan bir hoca. Bi kesim Galatasarayli oldugunu soyluyor. Cansu gibi Olcay gibi Birsel gibi. Benim icin takim kismi degil bizi nasil calistiracagi onemli. Hayirli olsun.
 
Ertuğrul Erdoğan efendi adam, ben bir saygısızlığını görmedim, başarılı olmasını isterim, kendisine destek vermeliyiz, bu yönetimle onunda işi zor. Umarım hoca başarılı olur ve uzun yıllar çalışır.

İBB'de guard transferleri hariç iyi kadro kurduğunu düşünüyorum ama elindeki kadro kalitesine göre playof yapamaması benim için hayal kırıklığı. Yani başarılı olduğunu düşünmüyorum, başarısızlıkta yok, sonuç olarak ligden düşmedi.
 
Ertuğrul Erdoğan efendi adam, ben bir saygısızlığını görmedim, başarılı olmasını isterim, kendisine destek vermeliyiz, bu yönetimle onunda işi zor. Umarım hoca başarılı olur ve uzun yıllar çalışır.

İBB'de guard transferleri hariç iyi kadro kurduğunu düşünüyorum ama elindeki kadro kalitesine göre playof yapamaması benim için hayal kırıklığı. Yani başarılı olduğunu düşünmüyorum, başarısızlıkta yok, sonuç olarak ligden düşmedi.

Sezon başı o kadroları görüp sıralama yapsak bence IBB'nin olacağı yer orası. Oyun olarak iyi şeyler koydular. Açıkçası kadrosu ne Sakarya'dan ne de Eskişehir'den iyiydi
 
Hayatimda böyle amatörce bir basin toplantisi izlemedim...4tane yönetici oturmus oraya sadece Ömer Yalcinkaya sorulara cevap veriyo

Cesaretle sorulara en iyi cevap veren yine Ertugrul Hocaydi kendisini tebrik ediyorum
 
Son düzenleme:

Üst