Ertuğrul Erdoğan

Emir’e neden hiç şans vermiyor, bu maçta Ayberk neden oynamadı. Merak ediyorum
Emir kafasında yok anladığım kadarıyla koçun ama yine de şans vermesi lazım, bütün sezon oturacak mı çocuk ?
Bilgi değil tamamen tahmine dayalı konuşuyorum Erolcan zaten Mahmuti döneminde geldi, Emir yine Mahmuti transferi sanırım, Can Korkmaz'ın da Mahmuti döneminde adı geçiyordu belki onunla da o dönem imzalanmıştır. Diğerlerine de olur vermiştir muhakkak da kendi tercihi olarak Caner Erdeniz ve Ayberk'i aldı sanırım yerli olarak. Gayet iyi başlayan Ayberk'e bugün hiç süre vermemesi de garip geldi bana mesela.

Rotasyonu genel olarak seven bir insan olsam da Ertuğrul Erdoğan bunu bazen çok iyi ayarlayamıyor sanki. Tanjevic ekolünden geldiği için rotasyon sevgisini anlayabiliyorum ama doğru oyuncunun doğru zamanda sahada olması basketbolda oldukça önemli bir husus bence.
 
Bugün saat 17'de koçumuz Ertuğrul Erdoğan kulüp televizyonumuzda canlı yayında Son Topa Kadar programına konuk olacak. Soruları olanlar twitter'dan #ErtugrulErdoganaSorun etiketiyle sorularını iletebilirler.
 
Bence de bizim bir an önce Ertuğrul Hoca'yı değiştirmemiz lazım.
Çok yetersiz bir koç malesef.
Bir takım eğer 5 maçı da aynı şekilde kaybediyorsa buna çözüm üretemeyen koç yetersizdir.
İşin kötü tarafı onu gönderip yerine kimi getireceğiz?
Cem Akdağ ve Ekrem Memnun benim önerim.
Bu 2 isim dışında ki diğer yerli koçlar da Ertuğrul Hoca klasında çünkü.
 
Bence de bizim bir an önce Ertuğrul Hoca'yı değiştirmemiz lazım.
Çok yetersiz bir koç malesef.
Bir takım eğer 5 maçı da aynı şekilde kaybediyorsa buna çözüm üretemeyen koç yetersizdir.
İşin kötü tarafı onu gönderip yerine kimi getireceğiz?
Cem Akdağ ve Ekrem Memnun benim önerim.
Bu 2 isim dışında ki diğer yerli koçlar da Ertuğrul Hoca klasında çünkü.

Cem Akdağ veya Ekrem Memnun gelse ne olacak? İki maç kaybedince bu iş onlarla olmayacak diye yazmaya başlayıp onları da harcayacaksınız. Bir planın projen ve iyi bir organizasyonun olmadıktan sonra istersen dünyanın en iyi koçunu getir ne olur? Hocayı değiştir bitsin gitsin, bu kadar basit düşünmeyin.
 
Gereksiz veya yersiz rotasyon sorunu olabilir ama simdi Hoca gitsin demek icin biraz haksizlik olur, Hem Eurocup hem de Ligde yenilgisiz devam ediyor olmasi icten bile degildi.

Butun maclari izleyen arkadaslar kaybedilen her macin aslinda kazanilmis olmasi gerektiginde hem fikir. Bir muddet daha sansi hakediyor kesinlikle.

Ayrica yonetim yarin Obradovic veya Ergin Atamandan birini getiryoruz dese vicdanim kabul etmez bu durumu. Hoca bir seyler deniyor. Tutarsa, ki tutacak gibi sanki.

Ama dikkatimi ceken birsey var, Mesela Harrison erken faul problemine girip verimli olamadiginda, Webster'da gununde degilse o maci kesin kaybediyoruz.

Hoca ile muhabbet sansim olsa derdim ki; sevgili hocam en tehlikeli adamimiz Harrison, ama 4 faule bir sekilde erken ulasip oyun plani bozuluyor. Gonder rakibin uzerine piyonlari, faul mu yapacaklar gures mi tutacaklar ne halleri varsa gorsunler. Harrisonu diri tut Hocam.

Hocaya ilk yari sonuna kadar kimse karismasin ricam olsun.
 
Coach acayip hayal kırıklığına uğrattı beni. Ekrem Memnun ve Cem Akdağ ile birlikte ismi geçtiğinde aralarında en çok istediğim kişiydi. (Bu noktada Önder abiye katılıyorum, yöneticilerimizin bu isteksizliği ve şubeyi ayak bağı gören tavırları varken başarının geleceği varsa da gelmez. Öyle uğursuz bir hava var şu an şubede.)

Rotasyonu çorbaya çevirmesi, bir türlü önlenemeyen basit top kayıpları ve yediğimiz seriler "acaba yeteri kadar çalışmıyor muyuz" soru işaretlerine bile sebep oluyor bende.

Umarım toparlar, bizde başarılı olurken kendi kariyeri açısından da sıçrama yapmasını çok istiyorum. Oyunda gördüklerim ise bunun sadece temenni olarak kalacağı ihtimalini somutluyor maalesef...
 
Şu an takımın içinde bulunduğu kepazilikte en son suç bulacağım kişi Ertuğrul hocadır. Bence kendisi çoktan pişman oldu bile bu görevi kabul ettiğine. Bu ucube Başkan ve yönetim ile kim gelirse gelsin sonuç değişmez...
 
En son suç bulunacak kişi zorla en başa geçti . Bu da çok büyük yetenek ister. Taraftar zaten seni pas geçmeye hazır mağlubiyetlerde sen nasıl bir beceriksizsin ki insanları bu kadar isyan ettirdin koç ?
 
Sezon başından beri 13 maç oynadık ve 8 mağlubiyetimiz var.

Kazanabileceğimiz birçok maçı benzer sebeplerden kaybettik.İyi bir koç değilsin.Takımındaki oyuncular her maç aynı hataları yapıyor,oyunculara hükmedemiyorsun.
 
Hocam seni de savunmak istiyorum ama sene başından beri aynı hatalar üzerinden devam etmeye çalışıyorsun. Evet, imkanlar kısıtlı ama bir hatanın üzerine oyunumuzu kurduk ve inatla onun üzerinden devam ediyoruz. İpin ucu kaçtı kaçacak artık.
 
Ertuğrul Erdoğan: "Her gün biraz daha ileriye gidiyoruz. bu açıklamanın aynısını yapalı kaç maç oldu.Her maç bir insan aynı şeyi söyler mi ?

Nasıl iyiye gittiğine dair doneler var
 

Üst