• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Eskişehirspor - Galatasaray | TSL 3.Hafta

Lütfen bizi şaşırtın...

Sabri zaten kesin oynamalı. Bizim maçta sakatlanmazsa milli maçta gene sakatlatırlar. Gökhan Gönül ve Emre B. affını ister milli takımdan bizim sabriler oynaın sakatlansın dursun.Sonra da burda çıkıp Gökhan Gönül çok iyi oyuncu dersiniz. Adam 2 maç var 1 maç yok. bildiğin müzmin sakat.

Hakan balta kesin oynar. Elano umarım maç kondisyonuna yaklaşmıştır. 60 dakika oynasa yeter. Allah Baros'u nazarlardan saklasın. Koca GS 1 forbvetle maça çıkacak. Allahtan Rijkaard'a da sabır diliyorum.

Sabri götürülmedi ki Eskişehir'e.

Umut Öncel' Alıntı:
Sabri götürülmedi ki Eskişehir'e.
Ben kadroya dikkatli bakmamışım.İyileştiğini duyunca hemen aldım kadroya refleks olarak :) siz anlamışsınızdır neden hemen aldığımı.Hakan Balta ve Ali bek oynamasın yeter bana.

Harbi yokmuş. Sabriden faydalanamayacağız:( Artık milli maçda özverili gençler Gökhan ve Emre yerine oynar. Ya GS takımı kadro tamamlamak için kullanılacak adamlarla maçlara gidiyor bu nasıl iştir anlamadım. Eskişehir Konya maçını tek kale oynadı sonuç çıkaramadı. Hızlı oynamamız lazım oyunu. Futbolcular taraftar baskısını kaldıramayacaklarını bildiklerinden bu maç farklı oynayacaklardır. Beraberlik bile kabul edeceğim bir durum değil.

sen eğer 3 te sıfır yap sahada ruhsuz ruhsuz dolaş ondan sonra sor bakalım dışarda kimse var mı ..bu gece de sor ...artık bi yere kadar kimsenin sabrını test etmeye kalkmayın..tabi medeni bir şekilde gereken mesaj verilir öyle kavga dövüş küfür falan yakışmaz bize...

Kazanacağız bugün. Heyecanlıyım maç için. :)

Bugün maç mı vardı?

Maçın 1. devresini izlemeyip Türkiye maçı bittikten sonra bu maça geçeceğim. Dua edin Türkiye yensin de size güzel gözle bakıyım. Yoksa hazır ev de boş yanar valla küfürler :)

Acaba kaleye gidebilecek miyiz?

2,90 oran kesinleşti gibi...

Bir kanatta Aydın, diğerinde Serdar deleriz Es-es savunmasını.

Kesinmi ki Arda'nin oynamayacagi? Hic biryerde yazmiyor baska...

Arda´dan bir patlama bekliyorum bu akşam.

Ufuk, Ali, Servet, Neill, Serkan Kurtuluş, Barış, Ayhan, Mustafa Sarp, Elano, Baros, Arda

Yedekler:

Aykut, Gökhan, Aydın, Hakan, Emre Çolak, Serdar Özkan

Elano sakat değilmiydi =)

Geri