Eskişehirspor - Galatasaray | TSL 3.Hafta

Sabri zaten kesin oynamalı. Bizim maçta sakatlanmazsa milli maçta gene sakatlatırlar. Gökhan Gönül ve Emre B. affını ister milli takımdan bizim sabriler oynaın sakatlansın dursun.Sonra da burda çıkıp Gökhan Gönül çok iyi oyuncu dersiniz. Adam 2 maç var 1 maç yok. bildiğin müzmin sakat.

Hakan balta kesin oynar. Elano umarım maç kondisyonuna yaklaşmıştır. 60 dakika oynasa yeter. Allah Baros'u nazarlardan saklasın. Koca GS 1 forbvetle maça çıkacak. Allahtan Rijkaard'a da sabır diliyorum.
 
Harbi yokmuş. Sabriden faydalanamayacağız:( Artık milli maçda özverili gençler Gökhan ve Emre yerine oynar. Ya GS takımı kadro tamamlamak için kullanılacak adamlarla maçlara gidiyor bu nasıl iştir anlamadım. Eskişehir Konya maçını tek kale oynadı sonuç çıkaramadı. Hızlı oynamamız lazım oyunu. Futbolcular taraftar baskısını kaldıramayacaklarını bildiklerinden bu maç farklı oynayacaklardır. Beraberlik bile kabul edeceğim bir durum değil.
 
sen eğer 3 te sıfır yap sahada ruhsuz ruhsuz dolaş ondan sonra sor bakalım dışarda kimse var mı ..bu gece de sor ...artık bi yere kadar kimsenin sabrını test etmeye kalkmayın..tabi medeni bir şekilde gereken mesaj verilir öyle kavga dövüş küfür falan yakışmaz bize...
 
Maçın 1. devresini izlemeyip Türkiye maçı bittikten sonra bu maça geçeceğim. Dua edin Türkiye yensin de size güzel gözle bakıyım. Yoksa hazır ev de boş yanar valla küfürler :)
 
Kesinmi ki Arda'nin oynamayacagi? Hic biryerde yazmiyor baska...
 

Üst