Euroleague 8.Hafta | Galatasaray 85-81 Darüşşafaka

Pleiss sanırım Semih'in karşısında kalabilmesi için düşündü fakat adam beklentinin üstünde oyun çıkarttı. İkinci yarı umarım tekrar kullanır; savunma ve hücumda gayet tatminkârdı.
 
Bir Schilb klasiği. Yarının bitmesine 9 saniye var. Hücum süren 7 saniye ve sen gereksiz bir şekilde üçlük atıyorsun. Bunun tek sebebi oyuna kendini verememek. Sonra ne oluyor? Sonra da pozisyonun devamında Ender üç serbest atış kullanıyor.
 
Bu bilgi dogruysa Russ smith sonrası Dentmon kumarı ve ikinci ataman faciası . Neymiş adam gece eglenmeye cıkmış . Sanane arkadaş ? Robot mu bu sporcular?
Kendi beceriksizliginin faturasını birilerine keserek takıma zarar veriyor haberi yok .
Ya geçsin o işleri, sadece günah keçisi arıyor, Bugüne kadar kamptan kimse çıkmamış mı dışarı, kaldı ki adam partiye filan da gitmedim arkadaşlarımla görüştüm geldim diyor.
Ataman ikisini de gönderip başka bir oyuncu almayı düşünüyor sanırım ama bunlar hiç hoş metodlar değil.
 
Bu gün savunmanın yavaş yavaş oturmaya başlayacağı sinyallerini alıyorum. Schlibin kaçırdığı sayıya ben de kızdım. Son pozisyonda ise Schlibbin sayısında faul de verilebilirdi.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Salı günü sanırım Dentmon ve Russ Smith savunmalarını vereceklermiş. Eğer bu maçı onlarsız kazanırsak, hoca yüzlerine bile bakmaz. Ama kaybedersek belki Dentmon'ı affederler. Affetmezlerse, Sinan, Emir devşirme guard ikilisiyle sezon gitmez ki!
 

Üst