• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 8.Hafta | Galatasaray 85-81 Darüşşafaka

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:40
Hakeme kufredicem simdi bu forumda. Satin alinmislar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basketbolu takip ettiğim yıllardan beri Lamonica'nın ebesiyle çok yakınız.

Vay be uzun zaman sonra bir periyotta 20 sayı yemedik.

Doğru karar.Hakeme sallamaya gerek yok.Sinanı avladı Ender

İlk yarı özelinde Pleissın unutulması hataydı başka göze batan birşey olmadı tabi hakem kararı haric.

Schilbin pozisyonu basket faul. Çok net

Bu arada tavandan russ ve dentmon'un fotoları indirilmiş

Pleiss sanırım Semih'in karşısında kalabilmesi için düşündü fakat adam beklentinin üstünde oyun çıkarttı. İkinci yarı umarım tekrar kullanır; savunma ve hücumda gayet tatminkârdı.

Bir Schilb klasiği. Yarının bitmesine 9 saniye var. Hücum süren 7 saniye ve sen gereksiz bir şekilde üçlük atıyorsun. Bunun tek sebebi oyuna kendini verememek. Sonra ne oluyor? Sonra da pozisyonun devamında Ender üç serbest atış kullanıyor.

Maça kötü başladığında tekrar oyuna almıyorsun da iyi başladığı maçta neden tekrar oyuna almıyorsun Pleiss'ı ?

daçka bizi hafife almış gibi, degerlendirmek lazım.

Bu arada tavandan russ ve dentmon'un fotoları indirilmiş

Bu bilgi dogruysa Russ smith sonrası Dentmon kumarı ve ikinci ataman faciası . Neymiş adam gece eglenmeye cıkmış . Sanane arkadaş ? Robot mu bu sporcular?
Kendi beceriksizliginin faturasını birilerine keserek takıma zarar veriyor haberi yok .

Bu bilgi dogruysa Russ smith sonrası Dentmon kumarı ve ikinci ataman faciası . Neymiş adam gece eglenmeye cıkmış . Sanane arkadaş ? Robot mu bu sporcular?
Kendi beceriksizliginin faturasını birilerine keserek takıma zarar veriyor haberi yok .
Ya geçsin o işleri, sadece günah keçisi arıyor, Bugüne kadar kamptan kimse çıkmamış mı dışarı, kaldı ki adam partiye filan da gitmedim arkadaşlarımla görüştüm geldim diyor.
Ataman ikisini de gönderip başka bir oyuncu almayı düşünüyor sanırım ama bunlar hiç hoş metodlar değil.

Austin "THE WALL"Daye.Bu sezon öncesinde yazılmıştı,hatırlatırım.

Bu gün savunmanın yavaş yavaş oturmaya başlayacağı sinyallerini alıyorum. Schlibin kaçırdığı sayıya ben de kızdım. Son pozisyonda ise Schlibbin sayısında faul de verilebilirdi.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salı günü sanırım Dentmon ve Russ Smith savunmalarını vereceklermiş. Eğer bu maçı onlarsız kazanırsak, hoca yüzlerine bile bakmaz. Ama kaybedersek belki Dentmon'ı affederler. Affetmezlerse, Sinan, Emir devşirme guard ikilisiyle sezon gitmez ki!

1 numaralarımız kısa diyenler vardı 2.06lık 1 numara transferi yapmışız.

Yalnız Daçkada motive değil maça.

Geri