• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2010-2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:34
Kerem Seçer' Alıntı:
Lavrinovic'i de konuştuk Arda abi ile. Bu hafta her şey tahmin ettiğim gibi. Ukic'ten korkuyordum ona rağmen tuttum. Big Sofo'dan korkuyordum. Teodosic ve Langford daha iyi oynarsa çok pis söverim.

Teodosic 18 ranking :)

Toplamda 120 puan civarı geliyor galiba.. Barac ve Washingtondan düzgün gelseydi çok iyi puan alacaktım hayırşısı..

Big Sofo, Barac, Reyes ve Ukic'e rağmen yine de 156 puanım var.

Kendi rekorumu kırdım :) 135 puan civarı.Barac ve Lavrinovic daha iyi olsaydı 150-160 puan civarı yapabilirdim.

Kerem Seçer' Alıntı:
Big Sofo, Barac, Reyes ve Ukic'e rağmen yine de 156 puanım var.

Benim RAĞMEN lerimi saymak istemiyorum ... İlk gün iyiydi ama ikinci gün rezalet ...

kdrm.jpg

Bakalım bu hafta 47'den yukarı çıkabilecek miyim?

Biraz kredi versene abi :)

İlk haftalar puandan kıyarak biriktirdim ben onları. :)

Bu hafta en iyi haftamdı ama daha iyi olabilirdi.Barac,Lavrinovic istediğim puanları getiremedi.

Puanım:165.8

Mallet 29.7 +
Omar Cook 7.0
Sato 11.0 +
Kaukenas 24.2 +
Chuck Eidson 26.4 +
Sergio Llull 15.4 +
Darjus Lavrinovic 3.0
Mirza Teletovic 28.6 +
Kaya Peker 15.0
Stanko Barac 5.5 +

7.olmuşum bu hafta.Barac,Langdon ve Sato istediğim puanları getirseydi daha iyi bir hafta olacaktı.

barac sakatlanmış galiba durumu ciddimi acaba

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Gökhan Ay":odb0c0ew]barac sakatlanmış galiba durumu ciddimi acaba
Barac bugün lig maçında oynuyordu[/quote:odb0c0ew]

bi ara sakat görünüyordu euroleague sayfasında ondan sormuşdum sonra kaldırmışlar işareti

2 hafta ligi boşladım kontrol kayboldu tabi. Haftada 1 kez bakmak lazım ama bazen o bile fazla geliyor : )

Spirou Charleroi - Olympiacos maçı var bu akşam.Ben değişiklik yapmadım bu hafta ,geçen haftaki kadromla devam edeceğim.

Değişiklik yapmak için son 1 saat !!

Pazartesi maç mı olur ya?

Değişiklik yapmayı unuttum. Big Sofo sakatmış. Yazık olacak kaç haftalık emeğime.

Pazartesi tek oyuncum oynadı D.Mallet'ten 20 Rkg aldım.

İyiki varsın Teletovic :)

Geri