Euroleague Fantasy Challenge 2010-2011

Big sofo tadını kaçırmaya başladı.. Ratingi 38 bir daha oyuna girer mi bilmiyorum ama 3,8 de galibiyetten 41,8 müthiş bir şey.. Kadromda yok ne yazık ki..

Bende de Langford süper gidiyor.. 31 ratingi var ama maç başa baş azalabilirde yükselebilirde..
 
Seviyorum bu oyunları. :)

Bir yandan da kızıyorum ama nasıl Spanoulis'i çıkarıp Gecevicius'u aldım diye. Reyes de yaktı beni ama reelde en sevdiğim oyunculardan olduğundan ona laf söylemiyorum. İkinci devreye çok iyi hazırlanacağım, sanırım 6 maç kaldı. Bir tane uygun fiyatlı oyuncu lazım, gerisi hep bölgelerinin en iyileri olacak. Uygun fiyatlı oyuncu olarak alternatiflerim Macvan, Kaya, Valanciunas, Sow gibi 41 puan ve altı pivotlar.
 
Beyler takımları kuran yokmu.Ben şutörlere Navarroyu ekledim top 16 da sazı eline alması lazım,ayrıca 37 krediye düşmüş kaçmaz bu fiyattan.Pivot olarak da Bourisis yada Dor Fischer'ı düşünüyorum.Kimi alayım?
 
Ben de henüz kadroyu düşünmedim. Ucuz 1-2 oyuncu alıp diğerlerini en iyilerinden alabilirim. Navarro da Mickael iyileşmezse listemde. Mickael ne kadar sakat ya, ben bakamadım da tam.
 
Kerem abi hoşgeldin yoktun baya ortalıklarda. :) Mickael uzun süreli sakat sanırsam bir de aynı takımdan 2 oyuncu alma taraftarı değilim.Gerçi San Emeterio ile Barac var ama onlar 1. haftadan beri kadromdalar. :)
 
Bu sene her nedense bu oyundan çok soğudum ve geçmişteki hevesim de kayboldu gitti. Bu hafta kadromu oluşturmayı unutmuşum, o kadar yani ...
 
D-Wash (5.0)
Diamantidis (17.6)

Spanoulis (14.0)
San Emeterio (13.2)
Eidson (8.0)
Navarro (29.7)

K.Lavrinovic (6.0)
Freeland (25.0)
Bouroussis (9.0)
Batiste (28.6)

Total: 156,1
 
D-Wash yerine Teodosic, Bouroussis yerine Sofoklis, Ksistof yerine Gist'i aldım. 21,47 de fazladan kredim kaldı ama alacak adam yok malesef.
 
Pocius,allah belanı vermesin senin kadrodan çıkarınca mı coşuyon lan. :)

Birde Huertas ın yerine Keremi kadroya alan aklımı... :)

Yok abi ilk düşündüğünü değiştirmeyeceksin bunu iyi anladım bugün.
 

Üst