• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Beyler; değişiklikler için son 1 saate girmek üzereyiz.

Sakatlıklara da dikkat edip kadrolarınızı güncellemeyi unutmayınız.

Shilb'te çok kararsız kaldım ama kadrodan çıkarmadım bakalım.

Shilb'te çok kararsız kaldım ama kadrodan çıkarmadım bakalım.

Bu hafta iyi rank yapabilir ancak tam hesaplamadım ama çok fantastik bir performans sergilemediği sürece sana kredi düşüşü olarak geri dönmesi muhtemel.

Arda Abi'nin tavsiyesiyle Nocioni'yi takımıma aldım, ilk yarıda 19 RKG :)

Arda Abi'nin tavsiyesiyle Nocioni'yi takımıma aldım, ilk yarıda 19 RKG :)

Takımının kazanma bonusuyla 30+ getireceğini düşünüyorum.
Bu arada garip ama ben Nocioni' yi takıma alamadım, forvetlerde kadrodan çıkaracak adam yoktu :)

Takımının kazanma bonusuyla 30+ getireceğini düşünüyorum.
Bu arada garip ama ben Nocioni' yi takıma alamadım, forvetlerde kadrodan çıkaracak adam yoktu :)

Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma demişler. : )

Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma demişler. : )

Onur Yavuz burada sıkıntı ne biliyor musun; elli tane takım yönetirsen böyle olur işte ...
Kerem Seçer' in, Onur Yavuz' un, Önder Çiçekoğlu' nun ve Arya Ezer' in kulakları çınlasın :)

Kafamdaki oyuncuları takımlara paylaştırıyorum ve bu defa da tek bir kadronun sağlam olması zorlaşıyor. Neyse ayıptır söylemesi Andres Nocioni yerine aşağı yukarı onun kadar güvendiğim Scotty Hopson' ı kadroya aldım. Ne diyelim izleyelim ve görelim....

Huertal sakatmış, bakamadım ve kadromda kalmış.
Vasquez hep kadromdaydı, kötü puan aldı sayılır bu hafta. Medley den iyi puanlar geldi ama.
kadroya son anda almadığım Bryant Dunston bu haftada çoşmuş, MVP olabilir.

Yine çok iyi bir hafta olmuyor ama yeteri kadar krediye ulaştı diyerekten kadrolardan çıkardığım Bayern' li John Bryant beni yanıltmadı, o iyi oldu.

Pocius resmen kedi olalı bi fare tutmamı sağladı.

ben battım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

Emir 24 rkg-Ajinca 19 rkg-Leloup 13 rkg yaptı 3 oyuncuyla iyi bir başlangıç diyebilirim.

Troutmann'ın yerine Boban Marjanovic, Westermann yerine Kalnietis hamleleri yapmıştım.

Çıkardığım isimlerin berbat performansı beni mutlu etti.

DeMarcus Nelson-Schillb-Langford tarzı isimlerden iyi rkg alabilirsem haftayı güzel bir puanla kapatabilirim.

Nocioni 34.1 - Bu hafta son şans verdiğim Abrines 16 - Ajinca 19 - Palacios 11 ve 4 oyuncudan 80.1 RKG geldi. Ben de Byrant'ı kadromdan çıkarmıştım, iyi oldu o.

Nocioni 34.1 - Bu hafta son şans verdiğim Abrines 16 - Ajinca 19 - Palacios 11 ve 4 oyuncudan 80.1 RKG geldi. Ben de Byrant'ı kadromdan çıkarmıştım, iyi oldu o.

Abrines'i çıkardım oynayacağı tutmuş. Bryant zaten mahvetti. Senin durumun tam tersi var bende:)

5 oyuncudan 84,8 aldım 6 oyuncuda 78,8 :( Bryant -6 nedir gardaş :( Daha acısı ise onu çıkarıp Lavrinoviçi düşünüyodum ama kısmet.. Lavrinoviçi alsam 600 krediye gelirdim bence bu hafta.

Abrines'i çıkardım oynayacağı tutmuş. Bryant zaten mahvetti. Senin durumun tam tersi var bende:)

Abrines 14 kredi çıkarsam çok sıkıntılı olacaktı, Barcelona da gerçekten dağınık oynuyor bi' hafta daha kalsın dedim, Byrant ise 78 kredi olunca daha fazla kasmaya gerek yok diyerek çıkardım. :)

Ya bu arada o kadar oynuyoruz oyunu ama hala bir oyuncu kredisini kaç RKG getirirse ne kadar arttırır mantığını bilmiyorum. Hani diyorlar 5 RKG bile verse 10 kredi artacak falan. Mantığını bilen varsa söyleyebilir mi?

Şu haftaya naparsa yapsın kredisi düşecek mantığını da ben anlamıyorum valla :) Bir de naparsa yapsın kredisi yükselecek muhabbeti olanlar var. Ben de bunları anlamıyorum.

Ortalama kazandırdığı puanla kredisi orantılı olması lazım o yuzden 10 maçta 5 rkg getiren adam 49 puan bile getirse ortalaması 9 oalcağı için 9 rkg ortalaması olan oyuncuların puanı neyse ona yaklaşır. Puanlarda genel de yuzde 5 yada yuzde 15 oynar.

Mccalebb yerine Williams'ı almamın cezasını çekiyorum : 1 RKG. Ayrıca Hendrix de 10 RKG'de iyi giden takımımı batırdılar, yine de 6 oyuncudan 92 geldi. Rodriguez - Langford - Schilb - Marjanovic hadi beyler uçun bu akşam !

Geri