• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Yazık, kıyamam sana. : )

Tribünde akıl vermeye benzemiyor değil mi Ergin Hoca´ya.

İnsanlara karşı niye beni mahcup ediyorsun :D ? Ben bir kere bile Ergin Hocam hakkında kötü konuşmam. :D

Ama Onur Abi beni nasıl geçer fantezide diyordum ki zaten Arda Abi'nin olaya katıldığını görünce olay netleşti. :D

İnsanlara karşı niye beni mahcup ediyorsun :D ? Ben bir kere bile Ergin Hocam hakkında kötü konuşmam. :D

Ama Onur Abi beni nasıl geçer fantezide diyordum ki zaten Arda Abi'nin olaya katıldığını görünce olay netleşti. :D

Onur Dede bilmeden pot mu kırdık nedir :)

Haftaya kullanıcılar Tanju Çiçek tarafından tek takıma düşürüldüğünde ben de Onur Yavuz' un ve Kerem Secer' in takımlarını bırakacağım. ;)

Onur Dede bilmeden pot mu kırdık nedir :)

Haftaya kullanıcılar Tanju Çiçek tarafından tek takıma düşürüldüğünde ben de Onur Yavuz' un ve Kerem Secer' in takımlarını bırakacağım. ;)

Başkan, senin benim takıma müdahale etmen, ikinci takım konumundan ziyade bir nevi danışmanlık hizmeti. : )

Maaş konusunda oturup konuşuruz, orta yolu buluruz. Hem İpekçi´nin sosislileri iyi diyorlar. : )

Başkan, senin benim takıma müdahale etmen, ikinci takım konumundan ziyade bir nevi danışmanlık hizmeti. : )

Maaş konusunda oturup konuşuruz, orta yolu buluruz. Hem İpekçi´nin sosislileri iyi diyorlar. : )

Fatura istiyor musun hahaha :)

Başkan, muhasebecime sorayım, ay sonunda açık çıkmazsa gerek yok. : )

Geçen haftaya kıyasla doğru oyuncuları bulmakta biraz daha dikkatli olunması gereken bir haftada olduğumuzu düşünüyorum.

Haftanın dikkat çeken düşük kredili oyuncuları:
Mantas Kalnietis (LOK): Geçen haftanın en önemli point guard performanslarından birini yaptı, üstelik kredisi çok uygundu. Gene uygun, alanları uzun vadede pişman etmez. Kredi 39.1, rkg ortalaması 12.1
Dejuan Summers (BUD): Geçen hafta çıkış beklediğim Amerikalı, bu hafta yine uygun fiyatı ile Nanterre deplasmanında düşünülebilir. Kredisi 33.2, rkg ortalaması 11.3
Martynas Pocius (ZAL): İlk haftadan sonra Zalgiris'in en dikkat çeken oyuncusu oldu. Geçen hafta muazzam oynadı. Beşiktaş'a transfer olabileceği konuşuluyor. Efes deplasmanında takımının yine önemli skor opsiyonu olacaktır. Kredisi 39.9, rkg ortalaması 12.5
Josh Carter (MS): İlk haftadan beri takip ettiğim bir oyuncu. Siena'nın Hackett'ten sonra ikinci hücum opsiyonu olarak görünüyor. Bir maçta patlama yapacak ama, bu Oly maçı mı kestirmek zor. Uygun kredisiyle düşünülebilir. Kredisi 41.3, rkg ortalaması 10.3
Pops Mensah-Bonsu (GALA): Ayağının tozuyla çıktığı maçta 10 sayı, 11 ribaund gibi önemli bir katkı yaptı. Ancak buna rağmen rkg'si çok düşüktü. Stelmet Gora karşısında Galatasaray'ın pota altında en fazla kullanacağı isim oacaktır. Bu fiyattan aşağısını görmesi çok zor. Kredisi 34, ortalama rkg 8

Kredisi artacak yatırım oyuncuları:
Milko Bjelica (VIT): Mevcut kredisi 43.7, rkg ortalaması 15.4
Vladimir Dragicevic (SZG): Kredi 45, rkg ortalama 17.6
Nick Caner Medley (UM): Oynaması şüpheli kredi 56.2, rkg 19.1
Darjus Lavrinovic (BUD): Kredi 59.8, rkg 20
Bryant Dunston (OLY): Kredi 60.7, rkg 20.9
Andres Nocioni (VIT): Kredi 78.7, rkg 26.7
Emir Preldzic (FBU): Kredi 68.4, rkg 22
Mike Bramos: Kredi 62.2, rkg 19.2
Casey Jacobsen (BRO): Kredi 48.3, rkg 16.2
Vladimir Micov (CSKA): Kredi 29.1, rkg 11.4

Bu Hafta Pops Mensah-Bonsu Çok Can yakacak Kaçırmayın :D 34 kredi Missss

Callaway Kalnietis arasında kaldım Kalnietisi aldım yine tarihi bir hata yapmadım umarım :)

Tüm yorumlarına katılıyorum, tamamen aynı fikirdeyim; bu sezon benim tarzda analizler yapan başka birinin de olması sevindirici :)
Başarılar diliyorum :)

Geçen haftaya kıyasla doğru oyuncuları bulmakta biraz daha dikkatli olunması gereken bir haftada olduğumuzu düşünüyorum.

Haftanın dikkat çeken düşük kredili oyuncuları:
Mantas Kalnietis (LOK): Geçen haftanın en önemli point guard performanslarından birini yaptı, üstelik kredisi çok uygundu. Gene uygun, alanları uzun vadede pişman etmez. Kredi 39.1, rkg ortalaması 12.1
Dejuan Summers (BUD): Geçen hafta çıkış beklediğim Amerikalı, bu hafta yine uygun fiyatı ile Nanterre deplasmanında düşünülebilir. Kredisi 33.2, rkg ortalaması 11.3
Martynas Pocius (ZAL): İlk haftadan sonra Zalgiris'in en dikkat çeken oyuncusu oldu. Geçen hafta muazzam oynadı. Beşiktaş'a transfer olabileceği konuşuluyor. Efes deplasmanında takımının yine önemli skor opsiyonu olacaktır. Kredisi 39.9, rkg ortalaması 12.5
Josh Carter (MS): İlk haftadan beri takip ettiğim bir oyuncu. Siena'nın Hackett'ten sonra ikinci hücum opsiyonu olarak görünüyor. Bir maçta patlama yapacak ama, bu Oly maçı mı kestirmek zor. Uygun kredisiyle düşünülebilir. Kredisi 41.3, rkg ortalaması 10.3
Pops Mensah-Bonsu (GALA): Ayağının tozuyla çıktığı maçta 10 sayı, 11 ribaund gibi önemli bir katkı yaptı. Ancak buna rağmen rkg'si çok düşüktü. Stelmet Gora karşısında Galatasaray'ın pota altında en fazla kullanacağı isim oacaktır. Bu fiyattan aşağısını görmesi çok zor. Kredisi 34, ortalama rkg 8

Kredisi artacak yatırım oyuncuları:
Milko Bjelica (VIT): Mevcut kredisi 43.7, rkg ortalaması 15.4
Vladimir Dragicevic (SZG): Kredi 45, rkg ortalama 17.6
Nick Caner Medley (UM): Oynaması şüpheli kredi 56.2, rkg 19.1
Darjus Lavrinovic (BUD): Kredi 59.8, rkg 20
Bryant Dunston (OLY): Kredi 60.7, rkg 20.9
Andres Nocioni (VIT): Kredi 78.7, rkg 26.7
Emir Preldzic (FBU): Kredi 68.4, rkg 22
Mike Bramos: Kredi 62.2, rkg 19.2
Casey Jacobsen (BRO): Kredi 48.3, rkg 16.2
Vladimir Micov (CSKA): Kredi 29.1, rkg 11.4

Teşekkürler Arda bey, size de başarılar. Analizlerinizi bekliyoruz (:

Gentile oyle bir oynuyorki Jacobsenin -1'ini tolore ediyor

Bende diyorum Gecevicius Neden show yapmış 3 haftadır Kadromda idi Beyefendiyi çıkarıp yerine Jacobseni almışız :D

Bu hafta Seubutis ile E.Green'i kadrodan çıkartıp yerine Jacobsen ve Bramos'u aldım. Aldıklarım toplam da 1 kredi getirdi. Sebubuits dün 16 kredi yaptı bugün de Green coşar...

Ajinca +34, Fernandez 30.8 :))

Ajinca 34 rkg getirip 88.9 rkg değeri oldu tavsiyelere açığım satmalı mıyım diye düşünüyorum.

Ajinca 34 rkg getirip 88.9 rkg değeri oldu tavsiyelere açığım satmalı mıyım diye düşünüyorum.

Haftaya Armani Milano deplasmanındalar ve 20+ rkg yaparsa kredisi artmaya devam edecek; daha düşük getirisi olursa kredisi çok olmasa da düşecek.

Çok zor bir deplasman sayılmaz; tercih senin ama bir hafta daha beklenebilir diye aklımdan geçti.

puanlar düşük olacak bu hafta...

Bu hafta Dudley ile Bonsu'yu almıştım. Bizim maçı daha izleyemedim ama coşturmuşlar. Ajinca zaten dağıtmış ortalığı. DeMarcus Nelson başından beri kadromda ve 34.1 getirmiş bu hafta. Böyle olunca insan zevk alıyor ancak oyunun stratejisi hakkında bilgim yok. Çok değişken olaylar var. Misal ben zevkine kuruyorum kadroyu. Birkaç hafta iyi puan getirmeyen ve getirmeyecekleri çıkardım takımdan. Para da olunca gittim Spanoulis'i aldım. Hatta kredisinin azalacağını bile bile. Lige kimlerle başlanır. Oyuncular ne zaman elden çıkarılmalı? Yıldız oyuncular ne zaman kadroya katılmalı daha yeni oturuyor bende.

Geçen hafta 60 bu hafta 170 :D Ahearn'un -1i, Dragic ve Bryant'ın berbat oyunlarına rağmen 170.1 gelmiş. Sanırım en yüksek puanım olmuştur bu zamana kadar ki.

Bonsu 27,5
Dudley 26,4
Kleiza -3
Dragicevic 18

Batıranlara bak çıkartanlara bak. Şu oyunda şans hakikaten çok önemli. Kesinlikle yahoo nba gibi değil. Aksine dağınık bir ligden topluları almaya çalışıyorsun.

Geri