• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Anıl geçmiş beni, oynamıyorum artık bu oyunu!.. : )

Bu hafta Dudley ile Bonsu'yu almıştım. Bizim maçı daha izleyemedim ama coşturmuşlar. Ajinca zaten dağıtmış ortalığı. DeMarcus Nelson başından beri kadromda ve 34.1 getirmiş bu hafta. Böyle olunca insan zevk alıyor ancak oyunun stratejisi hakkında bilgim yok. Çok değişken olaylar var. Misal ben zevkine kuruyorum kadroyu. Birkaç hafta iyi puan getirmeyen ve getirmeyecekleri çıkardım takımdan. Para da olunca gittim Spanoulis'i aldım. Hatta kredisinin azalacağını bile bile. Lige kimlerle başlanır. Oyuncular ne zaman elden çıkarılmalı? Yıldız oyuncular ne zaman kadroya katılmalı daha yeni oturuyor bende.

Geçen hafta 60 bu hafta 170 :D Ahearn'un -1i, Dragic ve Bryant'ın berbat oyunlarına rağmen 170.1 gelmiş. Sanırım en yüksek puanım olmuştur bu zamana kadar ki.

Bu hafta için iyi puan denilebilir; peki takımın kredi toplamı kaç?

Anıl geçmiş beni, oynamıyorum artık bu oyunu!.. : )

Onur ben senin kadrodan çok ümitliydim ama çok düşük almışsın kusura bakma ;)

Bu arada kullanıcıların tek takıma inmeleri için 5. haftanın sonuna kadar beklenmesini talep ediyorum. Kısacası gelecek maçlar sonunda tek takıma indirme işlemleri başlatılsın.

133 puan ile bu sezonun en yükseğine ulaştım. Vazguez, Jakobsen ve Bramos'da toplam 0 kredi gelmesine rağmen bu puan iyi.

Onur ben senin kadrodan çok ümitliydim ama çok düşük almışsın kusura bakma ;)

Bu arada kullanıcıların tek takıma inmeleri için 5. haftanın sonuna kadar beklenmesini talep ediyorum. Kısacası gelecek maçlar sonunda tek takıma indirme işlemleri başlatılsın.

Başkan ben işin gırgırındayım ya, önemli olan sezon sonu. Bırakalım çocuk sevinsin bir hafta. : )

Kleiza'ya rağmen 146.5
Vazquez'e rağmen 151

ilk defa çalıştım salla pati iş yapmadım 147,7 puan topladım. Spa'ya para harcamayacaktım en başında.

Cenk Akyol'un kadromda kalmasına rağmen 169 puan yaparak iyi bir iş çıkardım bu hafta. Joe Ingles'ın da kredisi epey yükseldi, tutup tutmama konusunda çok kararsızım

Bu hafta için iyi puan denilebilir; peki takımın kredi toplamı kaç?

Pek iyi değil abi. 533 var.

Geçen sene Top16 ya kadar kadroyu kurup değiştirme yapmamıştım. Bu sene ara sıra bakıyorum öyle. Strateji belirlemek için bu sene de biraz gözlemci rolündeyim.

Gelecek haftaki kadromu belirledim yazıyorum buraya yorumlarınızı bekliyorum.

Ricky Hickman
Milos Teodosic
----------------------------------
Emir Preldzic
Keith Langford
Blake Schillb
Vassilis Spanoulis
-----------------------------------
Alexis Ajinca
Shawn James
Boban Marjanovic
Pops Mensah Bonsu

12 rkg arttı.Spa-Hickman-Bonsu yeni girecekler olacak.Leloup-Kalnietis-Lavrinovic'i satmayı düşünüyorum.Takımın toplam kredisi 585 rkg.

Ben henüz gelecek haftaki maçlar için herhangi bir çalışma yapamadım ama puan olarak gerilerde kalmış gibi görünsem de anlaşılan odur ki kredisel anlamda 650+ kredi toplamımla muhtemelen Tanju Çiçek ile beraber ligin lideri durumundayım.

Bu önümüdeki haftalar için iyiye işaret ....

NOT: 4.hafta maçları bittikten sonra, 13 Kasım'daki Real Madrid - Anadolu Efes maçıyla başlayacak olan 5.hafta maçına kadar ligde kalmasını istediğiniz takımı belirtmeniz gerekiyor, 1'den fazla takımı olan arkadaşlar hangi takımının kalması gerektiğini buraya yazmazsa puan durumunda üstte bulunan takımı kalacak sadece.

Real - Efes maçı yarın hatırlatayım dedim.

Devam edeceğim takımımın adı DOP4.

Haftanın fiyat/performans guard/forvetleri
Carlos Arroyo (GALA)
DeMarcus Nelson (CZ)
Justin Dentmon (ZAL)
Martynas Gecevicius (LR)
Vladimir Micov (CSKA)
Vassilis Spanoulis (OLY)

Haftanın fiyat/performans uzunları
Pops Mensah-Bonsu (GALA)
Vladimir Dragicevic (ZG)
Bryant Dunston (OLY)

Başkan ben işin gırgırındayım ya, önemli olan sezon sonu. Bırakalım çocuk sevinsin bir hafta. : )

Vize dönemi diye 1 hafta bakamadık foruma hemen arkamızdan konuşmalar. Hayırdır ? :)

Gerekli cevabı biz sahada veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. :)

Real - Efes maçı yarın hatırlatayım dedim.

Tanju; yukarıda yazmıştım ama görmedin sanırım. Bu tek takıma düşürme olayını 5. maçların sonuna bırakmaya nasıl bakıyorsun?
Kısacası bir hafta daha idare edelim, sonra işlemlere başlayalım diyorum. Hem 5 sayısı daha global bir sınır :)

Tanju; yukarıda yazmıştım ama görmedin sanırım. Bu tek takıma düşürme olayını 5. maçların sonuna bırakmaya nasıl bakıyorsun?
Kısacası bir hafta daha idare edelim, sonra işlemlere başlayalım diyorum. Hem 5 sayısı daha global bir sınır :)

Peki abi 5.hafta olsun,zaten ilk devre maçları bitmiş oluyor tam arada olur daha iyi fazla takımı olanlar için, benim zaten tek takımım var :)

Henüz Euroleague sitesinde 5. hafta sakatlık raporu yayınlanmadı ama bildiğimiz kadarıyla bu hafta çokça sakatlık söz konusu. Kadrolarınızı güncellemeniz için son 12 saat olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Özellikle Galatasaray' daki sakatlık sorunları hepimizin malumu ve bu doğrultuda normalden fazla süre alacak oyuncuları analiz edip kadro mühendisliği yapmak yararlı olabilir.

Ingles - Bogdanovic - Hopson - Hackett - Fernandez hangisini önerirsiniz ?

Ingles - Bogdanovic - Hopson - Hackett - Fernandez hangisini önerirsiniz ?

Demek ki bu adamları alabilecek kadar kredin var, yakışır ;)

Madrid deplasmanındaki Hopson' ı pek düşünmemek lazım derim.
Diğerleri aşağı yukarı birbirlerine yakın isimler ama ben Ingles ve Fernandez' i önde görüyorum.

Haftanın ilk maçında Real Madrid-Anadolu Efes karşılaşmasının ilk yarısı 47-23 sona erdi ve kayda değer verimlilik puanları:

Sergio Rodriguez 13
Ioannis Bourousis 11
Nikola Mirotic 10
Rudy Fernandez 9
Sergio Llull 8
Caycee Carroll 7
Scotty Hopson 6

Geri