Anıl geçmiş beni, oynamıyorum artık bu oyunu!.. : )
Bu hafta Dudley ile Bonsu'yu almıştım. Bizim maçı daha izleyemedim ama coşturmuşlar. Ajinca zaten dağıtmış ortalığı. DeMarcus Nelson başından beri kadromda ve 34.1 getirmiş bu hafta. Böyle olunca insan zevk alıyor ancak oyunun stratejisi hakkında bilgim yok. Çok değişken olaylar var. Misal ben zevkine kuruyorum kadroyu. Birkaç hafta iyi puan getirmeyen ve getirmeyecekleri çıkardım takımdan. Para da olunca gittim Spanoulis'i aldım. Hatta kredisinin azalacağını bile bile. Lige kimlerle başlanır. Oyuncular ne zaman elden çıkarılmalı? Yıldız oyuncular ne zaman kadroya katılmalı daha yeni oturuyor bende.
Geçen hafta 60 bu hafta 170Ahearn'un -1i, Dragic ve Bryant'ın berbat oyunlarına rağmen 170.1 gelmiş. Sanırım en yüksek puanım olmuştur bu zamana kadar ki.
Anıl geçmiş beni, oynamıyorum artık bu oyunu!.. : )
Onur ben senin kadrodan çok ümitliydim ama çok düşük almışsın kusura bakma
Bu arada kullanıcıların tek takıma inmeleri için 5. haftanın sonuna kadar beklenmesini talep ediyorum. Kısacası gelecek maçlar sonunda tek takıma indirme işlemleri başlatılsın.
Bu hafta için iyi puan denilebilir; peki takımın kredi toplamı kaç?
NOT: 4.hafta maçları bittikten sonra, 13 Kasım'daki Real Madrid - Anadolu Efes maçıyla başlayacak olan 5.hafta maçına kadar ligde kalmasını istediğiniz takımı belirtmeniz gerekiyor, 1'den fazla takımı olan arkadaşlar hangi takımının kalması gerektiğini buraya yazmazsa puan durumunda üstte bulunan takımı kalacak sadece.
Başkan ben işin gırgırındayım ya, önemli olan sezon sonu. Bırakalım çocuk sevinsin bir hafta. : )
Real - Efes maçı yarın hatırlatayım dedim.
Tanju; yukarıda yazmıştım ama görmedin sanırım. Bu tek takıma düşürme olayını 5. maçların sonuna bırakmaya nasıl bakıyorsun?
Kısacası bir hafta daha idare edelim, sonra işlemlere başlayalım diyorum. Hem 5 sayısı daha global bir sınır![]()
Ingles - Bogdanovic - Hopson - Hackett - Fernandez hangisini önerirsiniz ?