• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Yanlış mı topladım ben yahu 217 çıkıyor :D Rodriguez - Arroyo - Blake schild - Longford - navarro - Emir - Bonsu - Melli - AJINCA - DRAGICEVIC

Yanlış mı topladım ben yahu 217 çıkıyor :D Rodriguez - Arroyo - Blake schild - Longford - navarro - Emir - Bonsu - Melli - AJINCA - DRAGICEVIC

Olabilir; çok bereketli bir hafta oldu. 200 'ün üzerinde alan çok takım olacaktır.

bu nasıl bir hafta ya. 200 üstüne olmayanı dövüyorlar resmen.
144 puan aldım.
karoya bakamamıştım, gordon kaldı kadroda. dragevici çıkarıp vasques i tuttum. birde diamantidis i maccabi deplasmanı öncesi riske edip almıştım ama oda hataymış...

bu nasıl bir hafta ya. 200 üstüne olmayanı dövüyorlar resmen.
144 puan aldım.
karoya bakamamıştım, gordon kaldı kadroda. dragevici çıkarıp vasques i tuttum. birde diamantidis i maccabi deplasmanı öncesi riske edip almıştım ama oda hataymış...

Büyük tercih hataları yapmışsın gerçekten de....

Evet 5. hafta maçları da sona erdiğine göre, artık ligde tek takıma iniyoruz.
Ben ARONEC isimli takımımın ligde devam etmesini tercih ediyorum. Sn. Çiçek' in bilgisine sunarım.

Ben de sayın yönetici abimden VICKY isimli takımımın ligde devamını talep ediyorum.

Güzel bir hafta oldu. Takımım haftayı dünya 22. si olarak kapattı.
Arda Ezer' in çok övündüğü 700 kredilik ARONEC takımının benim gerimde kalıp dünya 37. si olduğunu da belirtmekte fayda var.

Bende TheVBK ile yola devam etmek istiyorm.

Allahdiyenbasketboltopuyla devam etmek istiyorum.

161 puan aldım ki herkesin coştuğu bu hafta da iyi sayılmaz. Tek üzüldüğüm nokta Kalnietis'i çıkartıp Aroyyo'yu almışken son anda karar değiştirip. S. Rodriguez'i çıkartmak oldu.
Bu hafta tamamen istediğim kadroyu kurdum bakalım ne olacak.

Ben de sayın yönetici abimden VICKY isimli takımımın ligde devamını talep ediyorum.

Güzel bir hafta oldu. Takımım haftayı dünya 22. si olarak kapattı.
Arda Ezer' in çok övündüğü 700 kredilik ARONEC takımının benim gerimde kalıp dünya 37. si olduğunu da belirtmekte fayda var.

Arya'ya bak sen büyümüşte fantasy oynamaya başlamış maşallah :)

6 oyuncumun 20 puan ve üzeri yaptığı haftayı 212.2 puan la bitirdim.Simdi önümde çok önemli bir karar var acaba 54 krediye aldığım Ajinca'yı 92.8 krediye satsam mı ?Bundan sonra kredisi artmaz herhalde.

Oyun başında sırf kadro kurmak için kadro kurdum. Onun sıkıntısı şimdi çıkıyor. 1-2 ekleme çıkarmayla 2 haftadır 170in üstündeyim. Bu haftada 178 almışım. Ancak duygusal davranıp Domercant'i aldım pek puan getirmedi. Oyunun başından beri kadromda olan Djedovic ve Bryant'ı çıkaramadım haliyle. Gerçi Bryant bizim pota altından bir şeyler çıkarabilir diyordum ama olmadı. Djedovic 8, Domdom 6, Bryant -1 getirdi. Ona rağmen 178. Tek takımla başladım öyle devam ediyorum.

Herkes uçmuş bu arada. Tebrikler herkese.

bende khan1905 Galatasaray la devam ediyorum.(daha yüksek puanlı takımım) yalnız ikinci takımımın daha fazla kredisi var.
Joe ıngles bu takımda olsaydı çok daha olumlu bakardım geleceğe :)
kısa vadede zor işim ama top 16 ya doğru toparlamış olurum. umarım bu arada fark açılmaz...

Ben de '' İzmir Gala '' takımıyla devam etmek istiyorum

Kadroyu kurdum ama bir ikilem oluştu şimdi. Spanoulis ve Bjelica yı kadroya aldım. Ortalama puanlar getirirler ve rkg leri ucuz sayılır. Bu oyuncaları aldım mı ortalama bir şeyler kazanırım. İyi puanlar da gelebilir tabi.
Ama bu oyuncular genelde kadrolarda var. Benim diğer oyuncularla fark oluşturacak bir şeyler yapmam gerekiyor.
Bunun için riske girip puanı düşük ve birde puanı daha yüksek oyuncumu almak daha mantıklı olur bilemedim.
Oluşan ikilem bu açıkcası.
5. hafta sonunda bu hesapları yapmak daha erken mi oda ayrı bir durum.
120 Kredim var harcayacak :)

Planinic yüzünden oyundan soğudum yeminle..

Puanı daha düşük olup kredisi iyi olduğundan onla devam etmek isteyen kişiler yazarsa daha kolay olur benim için, yüksek puanlı takımlarınızı ligde tutarım otomatik olarak.

Kadroyu kurdum ama bir ikilem oluştu şimdi. Spanoulis ve Bjelica yı kadroya aldım. Ortalama puanlar getirirler ve rkg leri ucuz sayılır. Bu oyuncaları aldım mı ortalama bir şeyler kazanırım. İyi puanlar da gelebilir tabi.
Ama bu oyuncular genelde kadrolarda var. Benim diğer oyuncularla fark oluşturacak bir şeyler yapmam gerekiyor.
Bunun için riske girip puanı düşük ve birde puanı daha yüksek oyuncumu almak daha mantıklı olur bilemedim.
Oluşan ikilem bu açıkcası.
5. hafta sonunda bu hesapları yapmak daha erken mi oda ayrı bir durum.
120 Kredim var harcayacak :)

Açıkçası fark yaratacak oyuncuları bulabilmek bu oyunun anahtarı; analizin ve yorumun kesinlikle doğru.

Bununla beraber fark yaratacak sürpriz oyuncuyu öngörüp çıkaracağım derken sabit getirileri olabilecek bilinen potansiyelli isimleri takıma almıyorsunuz. Bu takıma almadığınız oyuncular normal performanslarıyla sabit bir puan getirirken, sizin sürpriz beklediğiniz oyuncular o beklediğiniz sürprizi gerçekleştiremediğinde otomatikman bir haftada en az 50-60 puan geriye düşmüş oluyorsunuz.

Kısacası çeşitli stratejiler geliştirmeye çalışıyoruz ama strateji oluşturmaya çalışalım derken pek tabi ki riskleri de beraberinde getiriyoruz.

Stratejiyi risk almak olarak belirledim. Daha heyecanlı oluyor :)
Haftanın riski de Zoran Dragic baştan beri kadromda ama ilk yaptığım kadroda çıkarmıştım. Sonra strateji değiştirince (2 pivot değişikliği yaptım ) takımda kalmış oldu. Jamont Gordon u değiştirebildim sadece. haftaya sakatlık vs olmazsa kendisiyle yolları ayıracağım. 12 rkg nin altına düşmesin (spa,bjelica ve navorro da çoşmasın tabii ) başka bir şey istemez.

Geri