Yanlış mı topladım ben yahu 217 çıkıyor
Rodriguez - Arroyo - Blake schild - Longford - navarro - Emir - Bonsu - Melli - AJINCA - DRAGICEVIC

Yanlış mı topladım ben yahu 217 çıkıyorRodriguez - Arroyo - Blake schild - Longford - navarro - Emir - Bonsu - Melli - AJINCA - DRAGICEVIC
Yanlış mı topladım ben yahu 217 çıkıyorRodriguez - Arroyo - Blake schild - Longford - navarro - Emir - Bonsu - Melli - AJINCA - DRAGICEVIC
bu nasıl bir hafta ya. 200 üstüne olmayanı dövüyorlar resmen.
144 puan aldım.
karoya bakamamıştım, gordon kaldı kadroda. dragevici çıkarıp vasques i tuttum. birde diamantidis i maccabi deplasmanı öncesi riske edip almıştım ama oda hataymış...
Ben de sayın yönetici abimden VICKY isimli takımımın ligde devamını talep ediyorum.
Güzel bir hafta oldu. Takımım haftayı dünya 22. si olarak kapattı.
Arda Ezer' in çok övündüğü 700 kredilik ARONEC takımının benim gerimde kalıp dünya 37. si olduğunu da belirtmekte fayda var.
Kadroyu kurdum ama bir ikilem oluştu şimdi. Spanoulis ve Bjelica yı kadroya aldım. Ortalama puanlar getirirler ve rkg leri ucuz sayılır. Bu oyuncaları aldım mı ortalama bir şeyler kazanırım. İyi puanlar da gelebilir tabi.
Ama bu oyuncular genelde kadrolarda var. Benim diğer oyuncularla fark oluşturacak bir şeyler yapmam gerekiyor.
Bunun için riske girip puanı düşük ve birde puanı daha yüksek oyuncumu almak daha mantıklı olur bilemedim.
Oluşan ikilem bu açıkcası.
5. hafta sonunda bu hesapları yapmak daha erken mi oda ayrı bir durum.
120 Kredim var harcayacak![]()