• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Unicaja Malaga' da da Zoran Dragic oynamıyor. Injury Update rezaleti tam gaz devam ediyor.

Bu hafta saat 5'e kadar geçen haftaki kadroyu değiştirmemeyi düşünüyordum sonra ne olduysa siteye girdim ve S.rodrigez, Hopson ve Weems'i dışarda bırakıp Teodosiv, Bjelica ve Ingles'i aldım. Sonuç hüsran bile değil :)

Her hafta 200+ puanlar alamıyoruz ki neden küseyim :)
Oyunu stratejik olarak planlı programlı oynamaya çalışıyoruz ama her daim de iyi puanlar alınmıyor maalesef.

Uzun pozisyonunda; Darjus Lavrinovic , Bryant Dunston, Vladimir Dragicevic, Furkan Aldemir, D'or Fischer ve James Gist gibi isimlere yoğunlaşmak gerek ;)

yukarıdakilerden 3 kişi zaten kadroda. Hines i gönderip Tomic i aldım. Caner Medley daha iyi rkg getirdi ama arada çok fark yoktu. Asıl Bjelica, Preldzic tercihi beni yanılttı.

Bu arada dün enterasan bir gece oldu. Bayern Münih maçı alabilirdi, Sieana Hackeet yokken son 4 dakikada 9 sayıdan maçı verdi.(Yada Oly aldı ) Partizan kazandı, Kızılyıldız kazandı.
Bizim bugünkü maçta çok zor olacak...

Bir çok oyuncudan iyi puan almama rağmen Hackeet yokluğu ve Gordonun 6 puanı üzdü :(

Hackett mağdur etti bizi :)

Ante Tomic in hala puanı yazmıyor. Neden?

Ante Tomic in hala puanı yazmıyor. Neden?

Bu şekilde bir uyarı varmış. Yeni gördüm.

IMPORTANT: Due to a technical problem, all data related to the game between CSKA Moscow and FC Barcelona will be uploaded on Friday. Sorry for the inconvenience.

Diamantidis-Arroya değişikliği yapmıştım. Büyük kayıp oldu benim için. Bo ve Diamantidis 3-4 haftadır oyun kurucularımdı. Geçen hafta kötü puanlar getirdiler. Bu hafta da Kuban deplasmanında Diamantidis in zorlanacağını düşündüm ama hesaplar tutmadı.

Hackett'sız 167,9 puan hiç fena değil.. Ahh Emiri alsaydım 200 ü görüyordum da neyse :) Jamon Gordon ve Dragicevic de haftanın beklentileri karşılamayanları benim için..

Yine berbat geçen bir haftayı geride bıraktık. Öncelikle hatalı bilgiler veren Euroleague Fantasy Injury Update yazarları haftanın en kötüsü olarak öne çıktı.

Bununla beraber bazı isimlerdeki form düşüklüğü de puanları etkiledi.

Önümüzdeki haftayla beraber Normal Sezon maçları sona eriyor ve gruplardaki en düşük puana sahip son iki takım elenecek ve dolayısıyla bu takımlarda yer alan oyuncular da Euroleague Fantasy' den çıkarılacak. Haftada maksimum 3 oyuncu değişikliği kuralı Normal Sezon' dan Top 16' ya geçişte uygulanmayacak ve tüm takımı mevcut kredi toplamınızın el verdiği kadarıyla sıfırdan belirleyebileceksiniz.

Kredi kazanımı açısından Normal Sezonu' nun son haftasını iyi değerlendirmenizi öneririm.

Montepaschi Siena' lı Daniel Hackett geçen haftaki Olympiakos Euroleague maçından sonra Italya Ligi' nde Roma karşısında da forma giymedi.

Ancak Siena' nın son maç öncesinde hala Top 16' ya kalma umudu olmasının sağladığı hava ile en büyük kozları Hackett' ın Unicaja Malaga maçında oynayacağı düşünülüyor.

Kamuoyunda Anadolu Efes' in Real Madrid maçını kesinlikle kazanması gerekiyor deniyor ama Efes maçı kaybetse bile TOP 16' ya kalabilme ihtimali var.

İkili ve üçlü averajları geçiyorum; Brose Baskets - Zalgiris maçını Litvanya temsilcisi kazanacaktır diye düşünüyorum ve dolayısıyla da Brose Baskets' in şansı kalmayacak.Bu durumda Efes ilk maçtaki gibi 50 fark da yese Top 16' da yerini alabilir.

Kısacası Efes' li oyuncuların çok iyi oynamak zorunda olmaları gibi bir düşünceye katılmıyorum. Semih Erden, Jamon Gordon, Scotty Hopson ve Dusko Savanovic gibi kumarları iyice düşünerek gerçekleştirmek lazım.

Panathinaikos' lu Dimitris Diamantidis ile ilgili de aşağıdaki yorumu sizinle de paylaşmak isterim.

DD was slightly injured after the match vs Kuban, he travelled with the team for the away match in the domestic league, and finally entered in second half, playing limited minutes overall because the team needed him (PAO was unable to clear the victory without him). So DD, whom I thought as a standard pick for this week, is definitely a big question mark, especially since PAO doesn't really care that much about winning Maccabi.

Diamantidis' in geçen haftaki Lokomotiv Kuban maçından sonra sakatlık geçirdiği ancak yine de deplasmanda oynadıkları Yunan Ligi maçında kadroda yeraldığı ve zorunluluk nedeniyle de (kazanmak adına takımın kendisine ihtiyacı vardı deniyor) ikinci yarı oyuna dahil olduğu yazıyor.

Bu doğrultuda Top 16' yı garantileyen Panathinaikos' un kendi evinde Maccabi' yi yenmesine çok da gerek olmadığı için Diamantidis' in riske edilmeyebileceği yorumlanıyor.

Şimdilik durum bu şekildedir, bilgilerinize sunarım.

Bu sabah itibariyle Daniel Hackett oyunda sakat olarak görünüyor. Ayrıca aldığım bilgilere göre Olympiakos' lu Acie Law ve Maccabi' li Shawn James' de bu haftaki maçlarda forma giyemeyeceklermiş.

Çok enteresan bir hafta olacağa benziyor; oyuncu sakatlıklarını ve takımların kazanma gereksinimlerinin olmaması detaylarını iyice analiz etmek gerekiyor.

Yeni söylenti de şu şekilde; haftaya Pazartesi günü Yunanistan Kupası' nda Olympiakos-Panathinaikos maçı varmış ve bu doğrultuda birçok isim dinlendirilebilirmiş, miş , miş ....

Sakatlıktan yeni çıkan Olympiakos' lu Simmons' un maç eksiğini giderip pazartesi gününe hazır olmasına adına Gora deplasmanında bir hayli süre alıp Dunston' ın dakikalarını çalması da öngörülüyor.

Siena deplasmanına çıkacak Unicaja Malaga' da kadroda yer almasına karşın Zoran Dragic' in durumu da riskliymiş.
Normal sezonun son haftası her daim bu şekilde problemleri beraberinde getiriyor. Bu haftanın en önemli amacı 10 oyuncudan da puan alabilmek olacaktır. ;)

Beyler; normal sezonun son haftası için kadrolarınızı güncellemeniz için son 2 saat.
Takımların gruptaki sıralamalarını garantilemeleri ya da elenmelerinin kesinleşmesi konuları bu haftayı damga vuracak gibi görünüyor. Bu hafta için oyuncu önerisi yapmak da bu doğrultuda oldukça zor.

Ancak; kendi evinde CSKA Moskova karşısına ölüm kalım maçına çıkacak Partizan' dan Bogdan Bogdanovic, Tarence Kinsey, Dragan Milosavljevic ve Joffrey Lauvergne önemli seçenekler arasında. Pek tabi ki hepsini kadroya katmak mantıklı olmaz, hepsinin iyi performans sergilemesi epeyce güç.

Elenen Polonya temsilcisi Zielona Gora' nın pota altı gücü Vladimir Dragicevic; eksik Olympiakos pota altında kendini son bir kez daha göstermek isteyebilir.

Top 16' ya kalmak için deplasmanda Brose Baskets' i yenmek zorunda olan Zalgiris Kaunas' da Justin Dentmon da göze çarpıyor. Karşısındaki Zack Wright' da her ne kadar sezon başından beridir bekleneni verememiş olsa da bu maçın adamı olup takımını Top 16' ya kalmasına yardımcı olabilir.

Kendi evinde Galatasaray' ı ağırlayacak olan Bayern Munich' de takımın skor gücü Malcolm Delaney de ön plana çıkabilecek isimlerden.
Siena' lı Daniel Hackett' ın her ne kadar sakatlığı bulunsa da takımının bu ölüm kalım maçında sahada olacağını düşünüyorum.
Aynı şekilde Efes' li Jamon Gordon, Scotty Hopson, Dusko Savanovic ve Semih Erden' de istim üzerindeki oyuncular. (Kostas Vasileaidis sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.)

Real Madrid' de İstanbul' a gelmeyen Carroll' un dakikalarını paylaşacak çok isim olsa da kredi sorunu yaşayan arkadaşlar Tremmel Darden' i düşünebilir.

Pek tabi ki her ne kadar gruptan çıkmayı garantilemiş olsa da Galatasaray' dan Furkan Aldemir ve/veya Milan Macvan' da göze çarpan oyuncular.

Çok faydalı yorumlar.
Eline sağlık...

Bu yorumlar ışığında Dunston u göndermek için 1 saat kala yeni bir çalışma yapıyorum. Efeslileri göndermiştim ama birisini tutuyor olacağım.

Sloukas ve Erick Green gibi düşük puanlı ama potansiyelli oyuncuları almışken son anda yaptığım değişiklikle forvetleri acayip bir kadro kurdum.

Hopson, Bjelica,Rudy ve Delaney aynı anda kadroda....

Son 20 dakika acaba Ajinca ın yokluğunda Romain Duport nasıl olur baya iyi süre alacaktır.Rakipleri de çıkmayı garantilemiş Milano pek savunmaya özen gösterileceğini beklemiyorum.Skorlu bir maç olur gibi geliyor

Geri