EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Geçen hafta resmen oyuna küsmüştüm. James ve Williams sağolsun berbat bir hafta geçirmeme sebep olmuşlardı. Bu sefer her ikisi de yüzümü kara çıkarmadı. Geçen hafta 3 mağlubiyet almıştım ki bunlardan birisi 2 oyuncusu olmayan Rip City'ye karşıydı. Bu hafta ise 3 galibiyet aldım H2H'de. Bunlardan biri de interbaskette :)
 
Öncelikle övgüleriniz için teşekkürler.Bitadze'ye gerçekten çok güvenmiştim yanıltmadı sağolsun.Bu hafta kendi adıma tek eksim Calathes almak varken Micic almak oldu.Onun dışında Bitadze'den açtığım parayla Higgins yerine Clyburn almam olsun kaptanı Derrick yapmam olsun ve Davies'e sahip olmamam artı yazdı ah bir de inat etmeyip Micic yerine Calathes alaydım keşke
 
Eskiden çıkardığım adamlar coşardı,şimdi çıkardıklarımda aldıklarımda berbat durumda.Elimin değdiği oyuncu sönüyor.Shengelia,Higgins en büyük örnekler.

Bu hafta Printezis ve Nigel Goss'u aldım.Printezis 9 Goss 1 getirdi.Aldığım oyuncular hep ortalamasının altında pr getiriyor.Vesely'nin yerine Davies'i kaptan yapmıştım o da 10 pr'ı ikinci yarı zar zor yaptı.

Higgins'e bakalım 3 haftadır kadromda getirdiği puanlar 6 - 2 - 9 bu normal mi ya ?

Ne yapsam,ne denesem olmuyor.
 
rip city, geçen 2 oyuncusu eksik olarak geçen hafta bayça oral'ın yendikten sonra, bu hafta da ligin lideri ümit berk'in takımını yendi:)

ümit berk'in classic ligi domine eden takımları için de kötü hafta. brandon davies ile yaşayan brandon davies ile ölür. :) davies tabi ikinci yarı düzeltmezse. yoksa davies kaptan seçimi onu çok geriletecek.

mehmet yılmaz'a gelince. takdir ediyorum ben. biraz araştırdım, bidatze denen oyuncu mega leks'de esiyormuş. nba draftında da ilk 20 de seçilmesi bekleniyor. 19 yaşında. iyi oyuncu. scout'u iyi mehmet',in. şapkadan tavşan çıkarıyor:
Son 3 haftadır yogunluktan takimlarimla ciddi şekilde ilgilenemedim maalesef üstün körü değişikliklerle şansımı denedim. Ama yinede zevkli gidiyor tabi :)Maçlardan önce twitterda Jankunas ve Kavaliauskas un sakat olduğu oynamayacağı yazınca Davies i son anda kaptan yaptım ama umdugum gibi olmadı..Gudaitis kaptanimdi oda çok birşey getirmedi bu hafta..Shengelia israrimda buyuk zarar verdi son haftalarda..H2H ligi bu hafta benim için berbat geçti cidden..Rip City takımının algoritmasini cidden çözemedim :)...CSKA ya karşı 3 Pao lu çok iyi puanlar getirdiler rakibimde lütfen takım sahibi piyango alsın :).. Kısaca bu hafta yurt genelinde güvendiğim dağlara kar yağdı 😁 Bitadze, Raznatovic in piyasaya sürdüğü yeni parlayan yıldızı..Ciddi ismini duyurmuştu zaten ama ilk haftasında Buducnost ta ne rol alır merak ediyordum ciddi bi ana rolde kendisi EuroLeague e iyi bir giriş yaptı alternatifler arasına girer mutlaka.
 
Son düzenleme:
En son Real ile yaptiklari lig macinda Toko Shengelia sakatlanip cikmisti. Zaten maske ile oynuyor bu defa da koltuk degnekleriyle oynamak zorunda kalabilir :) Ben cikardim kendisini. Oynasa bile ondan gelecek hayir Allahtan gelsin artik :)

Ayrica Rip City magdurlari cogaliyor ve yakinda bir dernek kurarlarsa sasirmam :) Ama ricam olsun dernegin baskanligini Bayca Oral Bey yapsin :) Bayca Bey su an ne kadar igrenc guldugumu... neyse devamini herkes biliyor zaten :)
 
En son Real ile yaptiklari lig macinda Toko Shengelia sakatlanip cikmisti. Zaten maske ile oynuyor bu defa da koltuk degnekleriyle oynamak zorunda kalabilir :) Ben cikardim kendisini. Oynasa bile ondan gelecek hayir Allahtan gelsin artik :)

Ayrica Rip City magdurlari cogaliyor ve yakinda bir dernek kurarlarsa sasirmam :) Ama ricam olsun dernegin baskanligini Bayca Oral Bey yapsin :) Bayca Bey su an ne kadar igrenc guldugumu... neyse devamini herkes biliyor zaten :)

:LOL::LOL: Sesli güldüm Mehmet bey. Rip City'nin hesabını hackleyip kendi takımlarıma eklemeyi düşünüyorum.

Shengelia 3-4 hafta yokmuş bu arada evet. Tarczewski, Shengelia ve Nedovic şimdilik olmayanlar. Siz de görürseniz paylaşın beyler.

Yeni yılınız kutlu olsun.:cool::cool:
 
Shengelia nın sakatlığı bir yandan işime geldi, çıkmak istediğim halde bir türlü elim gitmiyordu. Diğer taraftan bir çok takımımda varken ve geçen hafta bir takım riskler alıp kadroya bazı çöp isimleri (Heurtel mesela) eklemişken, Bitadze gibi kredisinin artması kesin olan ve Omic de gitmişken süre alacağı kesin olan ucuz alternatif ortaya çıkmışken hamle şansımı oldukça daralttı. Bakalım akşama nasıl bir sonuç çıkartabileceğim...
 
Shengelia 1 ay falan yok deniyordu ama en az 3 ay olmayacakmış.Bu sezon beni çok zarara uğratsa da özellikle Baskonia'nın içeride oynayacağı maçlarda yine onu kaptan yapmayı düşünüyordum.Her zaman en güvendiğim oyunculardan biriydi.
 
Voigtmann bi türlü ritim bulamadı. Lauvergne bi tık daha mantıklı gibi duruyor. Tabi bu süreçte Voigtmann daha fazla süre alır öne de çıkarsa bişey diyemem.
Para olsa Lauvergne tabiki ama Voigtmann neredeyse yarı fiyata ve Shengelia yokken fazla süre alabilir diye düşündüm.
Pana-Oly derbisinden de Printezis, Calathes, Mulitinov ve Spanoulis iyi getirebilir.
Vesely yerine Mulitinov aldığım takımlar oldu bu umutla.
Nedovic yokken gene James encok alınanlardan olmuştur Bitadze ile beraber.
Calathes de 2 3 maçtır iyi, yeni koç ile bu formunu devam ettirebilir.
Micic ve Sloukas dan çıkmak istiyordum ama Shengelia planlarımı bozdu. Beubouis in de olmayacak olmasıyla Micic i tuttum.
Derrick Williams da 2M olmuşken satılabilirdi de malum sıkıntıdan o da kaldı, umarım fiyatı fazla düşmez.
 
Allah ya Rabbi şükür Micov takımımdaymış. Gudaitis James Ayon derken Micov’u da karşımda görmek çilek oldu üstüne. Williams biraz alışılanın altında kalsa da 14 güzel. Bi tek Llull 9 da kaldı şut yüzdesi ve hatalarından dolayı. Müthiş bi hafta başlangıcı oldu. Yarın Nando da iyi oynar Hunter da standartın altına düşmezse iyi bi derece bekliyorum takımdan bu hafta.
 

Üst