• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: 20 Ekim'de Abdi İpekçi'deyiz...

Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası biletleri ile kadınlarınki aynı olur diye düşünüyorum;

Saha içi koltuklar; 34,00 TL
Bir üst kısım orta taraf; 22,50 TL
Bir üst kısım pota arkası; 12,00 TL
Normal tribün; 7,00 TL

Bench tarafındaki saha içi koltuklar satışa çıkmamış.

Saha içi çok pahalı olmuş. Kadınlar maçı biraz daha ucuz olur diye düşünüyorum bende.

Erol Hakbilen' Alıntı:
cok ilginc bir durum var, ayni saate ve ayni gunde fenerbahce ulkerin kendi evinde oynayacagi euroleague maci var.. :) 20 fb taraftari gorursek sasarim

Valla ben bugüne kadar istanbulda fenerle yarı yarıya oynadığımız hiçbir futbol,basketbol,voleybol maçında fazla oluğumuzu görmedim .. onların aynı gün hem futbol,hem voleybol hem eurolegue maçları olsa da bizden fazla olurlar bunlar acı ama gerçek !!! inşallah bu sefer yanılırım

Semih Ural' Alıntı:
Saha içi çok pahalı olmuş. Kadınlar maçı biraz daha ucuz olur diye düşünüyorum bende.

Aslında öyle olması gerekir ama orada da derbi olunca acaba eşitlenir mi diye düşündüm. Bir de alt tarafı bilerek pahalı tutmuş olabilirler. Yüksek gelir tabakası gelince taraftar potansiyeli de azalır mantığıyla.

Saha içi 20 olsun kabulumdür Kerem =)

Saha içi 20 olursa ben de saha içinden alırım o zaman :)

mac dolu salonda olursa cilgin atmosfer olacaktir helede mac uzun sure dengede giderse atmosferi dusunmek bille istemiyorum :) her iki tarafinda iyi taraftar kitlesi var :)

Bu sene Çankayanın düşmesiyle bir tane bayan basketbol maçı izleyebilecektik oda yalan oldu..
Neden İstanbul sorusuna mantıklı cevap verebilecek biri var mı ?
Neden Ankara sorusuna cevap belli,CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI..
Tribünü özledim arkadaş Ankara'da bütün maçlarda Nisandan sonra İstanbula mı kaçsak ne yapsak :roll:
Bir sözümde şu sürekli taraftarı ezikleyenlere..
En iyi basketbol taraftarıyız, eurocup maçına 500 kişi geldi diyorlar ben körmüyüm acaba 3500 kişilik salonun yüzde 70küsürü 500 mü ediyor?
Ayrıca fenerbahçelilerden fazla olduğumuzu görmedim diyen arkadaşa,bende az olduğumuzu görmedim özellikle Ankara'da bkz.2sene önce Cumhurbaşkanlığı kupası..

Fenerbahçe oyununu çok geliştirmiş. Açıkçası geçen sezon yok yere şampiyon oldular ancak Fenerium turnuvasında izlediğim takım gayet iyi oynuyordu. Çok hızlı hücuma çıkıyorlar. Taurasi, Penny Taylor ve Çek oyuncuları olmadan da güzel oynuyorlar. Umarım oyunlarını bozabiliriz.

Barış Şişman' Alıntı:
Ankara'dan bir organizasyon yapılacak mı?

Barış olabilir sanırım. Onur abi, sen, ben, belki bu taraflara gelirse Şamil falan gidebiliriz.

Boludan benide alcaksınız. :)
Kerem Seçer' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":3rdczxh6]Ankara'dan bir organizasyon yapılacak mı?

Barış olabilir sanırım. Onur abi, sen, ben, belki bu taraflara gelirse Şamil falan gidebiliriz.[/quote:3rdczxh6]

Trenle gidersek trene oraya doğru çevirmek biraz zor olacak :)

Galatasarayimizi fb kadrosu ile kiyaslarsak.
Isil-birsel.. Suanki formuyla birsel önde
Augustus-taurasi... Taurasi
Currie - penny.... Penny
Fowles- matovic.... Fowleeees
Horakova-hodges.. Horakova
Anna- gintare.. Anna
Esmeral - tugba... Esmeral
Nevin newlin.. Melisa can... Zor karar
Nevriye - bahar... Suan nevriye
Saziye - ceyda... Saziye
Laszlo - ceyhun .. Laszlo
Gfb - ultraslan.... Ultraslan

Fbyi gecmek zor olacak. Isil bir formunu yakalarsa super olacak

Erol gereksiz bir karşılaştırma olmuş. Mevkilerine göre kıyaslamamışsın bile çoğu yerde.:)

Nerden nereye geldik. Ankaraya gidecek varmı derken, Ankara'dan gelecek varmı moduna geçtik

Erol Hakbilen' Alıntı:
Currie - penny.... Penny
Anna- gintare.. Anna
Saziye - ceyda... Saziye

Çok gereksiz bir kıyaslama.

Erol Hakbilen' Alıntı:
Currie - penny.... Penny
Anna- gintare.. Anna
Saziye - ceyda... Saziye

uA'yı doğru yazmayı öğrensen süper olacak asıl be kardeşim :)

Geçen sene bizim kadromuz onlardan iyiydi de ne oldu, sorarım?

Ya da 3 sene önce biz 6 kişiyle oynarken, onlar bizden üstündü de ne oldu? Ecel terleri dökmediler mi?

Anna Vajda'yı, Ivana Matovic'i, Horakova'yı, Hodges'ı bir kere izledin mi hayatında?

Hana horakovayi dunya sampionunda izledim, ve turnuvanin en degerli oyuncusu secilerek mvp oldu, matovic ve anna vajdayi fenerium turnuvasinda izledim.
Ben bu hayata herseye objektif baktim katilmak veya katilmamak size bagli.
Bir arkadas diyorki mevkilerine göre degerlendirme yapmamisin, bende diyorum ki bidaha baksin :)

Gazanfer sana katiliyorum onemli olan daha iyi bir kadroya sahip olmak degildir gecen sezon bizim kadromuz kat kat daha iyidi, ama feneri ligde 1 kez yenemeden ligi tamamladik.
Ama kalite acisindan bu yil fener daha ustun, ama sampion biz olacagiz ins

Birsel Horakova = Işıl Nihan
Esmeral --------= Simeone Hodges tuğba
Taurasi- Penny ŞAziye = Currie Ceyda
Vajda- Nevriye = Melis Can Bahar
Nevlin- Matovic = Sylvia Gİntare

Mevkiler bunalr Erol. Bak bakalım doğru kişileri doğru kişlerlemi eşleştirmişsin. Taurasiyi büyük ihtimalle 2 numarada değerlendriecekler ama kendisi kısa forvet oynar. Işıl uzun süre alamzsa oyun kurucu mevkiinde sıkıntı yaşayabiliriz aöa pota altında daha etkili oalcağız. 5 numarada da 4 numarada da etkin durumdayız 2 numarada Simeone bizim bildiğimiz simeone olursa zaten alır götürür. 3 numarada ve 1 numarada FB'ye göre zayıf durumdayız. Hocanında belirttiği gibi 3 numaraya savunması kuvvetli birini ayarlamaya çalışıyoruz. Çünkü o bölgedeki oyuncumuz penny ve taurasiye karşı oynyacak. Skorer olmasından ziyade skoru durdurması lazım. Bu anlamda Bahar'ın 3 numarada sık sık değerlendirileceğini düşünüyorum. Uzun boyu ve kolları ile Taurasinin uzak atışlarını engelleyecektir. Gene de hocanın bu anlamda kafa yorduğuna eminim. Oyun kurucu pozisyonunda oynayanalrın ise Sylvia'ya top indirmekte maharetli olmalaır ve yarı sahamızı çabuk geçmeleri gerekiyor. Geçen sene FB'ye karşı yaptığımız maçlarda yarı sahayı geç geçtiğimizden ve baskı gördüğümzde oyun kurmakta zorlandığımzıdan içeir top aktaramadık. Bu sene bunun içinde planalr yapılacaktır Sylvia geldiği an bu başlar. Birde Harakova ve Birsel'e baskı yapması gerekiyor oyun kurucuların. Bu anlamda oyun kurucularımız kısa kalıyor ona göre. Şutlarında şansı artacak olmasına rağmen uzun boyu sebebi ile çok top kaybına uğratacaktır özlelikle Işıl ve Tuğba. Bu anlamda Işıl ve Tuğba'nın turnikelerindeki başarılarını arttırması gerekiyor.

Çok detaya girmek istemiyorum. Ben pota altı olarak FB'den önde olduğumuzu düşünüyorum. Dış atışlarda Simeone var ama dış adamalrı savunmamızda sorunlar var. FB'nin uzunalrı arasında nevlin yarı sakat ve yaşlı Nevriye her zaman bir güçtür ama oda yaşlandı eskisi gibi tempolu maçlarda süre alması zor. Vajda ilk defa yurtdışına çıkıyor hayatı boyunca. Bir Matocviçleri var. Tamika geldiğinde takım büyük mesafe katedecek bu anlamda. Gintare'yi Magic Cupta izlemiştim beğenmemiştim şu an durumu ne bilmiyorum. Belki Gİntare yerine bir avrupalı uzun alınabilir (keşke Leuchanka gelebilseydi) Özellikle önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı kupası maçında ben şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Daha vites arrttırmadık bile.

fbli oyuncularin avantaji 1 oyuncu 3 mevkide oynaya bilmesi taurasi ve penny ve Hana 1,2,3 numaralarinda oynaya bilecek oyuncular, esmeral hem 1 ve 2 oynar. Vajda hem 3.4.5 numaralarinda oynar, matovic ve nevlin 3luk atan uzunlar ikiside 4, 5 numaralinda oynar, ozelikle matovicin asist ozeligi cok yuksek ona dikkat etmemiz lazim, fenerde 4 uzun var bizde sadece 2 tane uzun var, bizim mutlaka bir uzun almamiz lazim

Suhan taurasiyi bahar ile savunmayi dusunmuyorsun umarim :?
Bahar cok agir kalir ve erken faul problemine girer benden soylemesi, gecen sezon lig macinda pennyi bahar savundu bahar cok agir kalarak daha 2 ceyrekte 4 faul ile oynadi

Müsait bir zamanda şunu okumanızı rica edeceğim; http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=4543166

Kağıt üzerinde güzel analiz, karşılaştırma yaparken sebebini de yazmış, serinin sonucunu da bilmiş ama takım olan kazanmış

Geri