• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: 20 Ekim'de Abdi İpekçi'deyiz...

Kerem Seçer' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":208zijoy]Ankara'dan bir organizasyon yapılacak mı?

Barış olabilir sanırım. Onur abi, sen, ben, belki bu taraflara gelirse Şamil falan gidebiliriz.[/quote:208zijoy]Bir kaç gün öncesine kadar bunu netleştirelim de ona göre ayarlayayım bende bir şeyler. Mesela trenlemi yoksa otobüsle mi gideceğiz, sonra ne kadar ücret gerekiyor gidiş-geliş için? Önceden olsa bunları kafaya takmadan geliyorum diyebilirken şimdi bunları düşünmem gerekiyor, malum hastane işleri falan.

Karar verdiğinizde zaten buraya yazarsınız, bu maçta bütün bu ekiple olmayı çok istiyorum.. =)

Bu maçtan 4 gün sonra kadıköy'de oynanacak olan futbol maçı da bu maçın havasını ağırlaştıracak.. Hemen Kadıköy'e atıflar başlayacak.. Tribünde az olmamamız lazım.. İmkanı olan herkes gelsin.. Kimse tribünlerin eşit olmasından çekinmesin.. Bir problem yok. Ne kadar kalabalık olursak, o kadar iyi..Asılalım şu maça..

O değilde bu topiğe baktıkça aklıma Kadıköyün bilet karmaşası gelmeye başladı. Offf.

Kerem Seçer' Alıntı:
Barış olabilir sanırım. Onur abi, sen, ben, belki bu taraflara gelirse Şamil falan gidebiliriz.
Kerem, kupa finalinin Ankara yerine İstanbul´da oynatılma isteğine göz yumduğu için Turgay Demirel´i protesto ediyorum! VIP´den davetiye gönderse gene gitmem! : )

Barış, maç için en azından bir 100´lük çıkarmalısın gözden.

değerli renkdaşlar
peny ve dee leri bugün geliyor rakibimizin...Bizim prenses ve Fowles geldi mi acaba? Takip edemiyorum...

Saygılarımla

augustus,sylvia,taurasi,penny beraber gelir diye dusunuyorum sonuncta cok yakin arkadaslar

Gitmek lazım :). Herkes bir kişi fazla getirse bile kardır. İzin alma operasyonlarına başlamak lazım :)

Semih Ural' Alıntı:
O değilde bu topiğe baktıkça aklıma Kadıköyün bilet karmaşası gelmeye başladı. Offf.
Maçtan sonraki gün çıkması kuvvetli olasılık.İpekçi'den topluca gişeye geçeriz abi. :)

21'ine alınma ihtimali var sanırım.

Edit: Maç 21 Ekim'e alındı.

Bizim için değişen bişey olmadıda neden değişti?

Karşı yakanın Euroleauge maçından ötürümü acaba?

Maçın yayınlanacağı Kanal Sports Tv

Re: 21 Ekim'de Abdi İpekçi'deyiz...

vaybe feneryasonun kiyagina bak sen.. buarada mac fbtv ve sport tv de yayinlanacak, acaba gstv de yayinlanacak mi mac?

Uğur Güven' Alıntı:
Bizim için değişen bişey olmadıda neden değişti?

Karşı yakanın Euroleauge maçından ötürümü acaba?

evet.. sevgili kerem seçer ile konuşmuştuk burada..
koskoca euroleague, bayanlar süper kupa maçı diye bir şey yüzünden program bozmaz, ancak bizim omurgasız federasyon bozar demiştik.. öyle de oldu..
aziz yıldırım'ın eli her yerde..
ama bize farketmez..
istersek 1000 kişiye 11.000 kişi olalım..
susturmaya gideceğiz..

Abi ben EL değiştirir demiştim, daha doğrusu genel takvim de değişebilir diye düşünüyordum ama nedeni şuydu. EL maç takvimi daha önce yayınlandı ama bizim federasyon çok yeni yayınlamasına rağmen (salon haberiyle birlikte) 20'si diye açıkladı. Ben iki gün sonra değiştireceklerini düşünemedim ama Turgay Demirel bir kez daha şok etti beni :)

Arkadaşlar bu karar Fenerbahçeye kıyak olmuş olabilir ama bizim açıdan da iyi bir yönü var, 20 Ekim Çarşamba günü saat 18:00 da Burhan Felekte Erkek Voleybolda Beşiktaş ile maçımız var.

HAYDİ BASTIR CİMBOMBOM SENSİN ŞAMPİYON !

Bir gün önce bir gün sonra farketmez...Daha iyi olmuş gelen oyuncular biraz daha fazla idman yapıp alışma dönemini geçirecekler....Ayrıca maçı taraflıda olsa Fbtv nin vermesi iyi olmuş en azından açık kanaldan seyretame fırsatı yakalayacağız...
konsantre olan maçı kazanacak...Ama en büyük zaafları çok hucüm ribondu vermeleri ve bu konuda uzman fowlesımız var...

burakgurcan' Alıntı:
Bir gün önce bir gün sonra farketmez...Daha iyi olmuş gelen oyuncular biraz daha fazla idman yapıp alışma dönemini geçirecekler....Ayrıca maçı taraflıda olsa Fbtv nin vermesi iyi olmuş en azından açık kanaldan seyretame fırsatı yakalayacağız...
konsantre olan maçı kazanacak...Ama en büyük zaafları çok hucüm ribondu vermeleri ve bu konuda uzman fowlesımız var...

Meliscan ve Gintare de ribaunt konusunda çok iyidir...

Dün farkına vardım, 21 ekimde iş görüşmem var büyük ihtimalle bende gelemeyeceğim bu maça:S Ayın 20 sinde Ankara'da oalcak diye kendimi ayarlamıştım ona görede planalr yapıldı.:S

İşte bu ülkenin hali bu. Programsızlık. Uzun vadeli plan yapamıyorsun lokal anlamdaki sportif müsabakalara yönelik.

1. Kategori: 34,00 TL (Fenerbahçe Tarafı) 001-002
2. Kategori: 22,50 TL (Fenerbahçe Tarafı) 101-114-115
3. Kategori: 12,00 TL (Fenerbahçe Tarafı) 117-118-119
4. Kategori: 7,00 TL (Fenerbahçe Tarafı) 201-214-215-216-217-218-219-220
5. Kategori: 34,00 TL (GALATASARAY Tarafı) 004-005
6. Kategori: 22,50 TL (GALATASARAY Tarafı) 105-111-112
7. Kategori: 12,00 TL (GALATASARAY Tarafı) 107-108-109
8. Kategori: 7,00 TL (GALATASARAY Tarafı) 205-206-207-208-209-210-211-212

http://www.biletix.com/event.htm?id=LBXC2

Oturma Planı;

http://img708.imageshack.us/img708/5414/oturma.jpg

İyimiş :) Forum ahalisi nerden alıyor biletleri? Ona göre bakalım :)

Geri