• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: 21 Ekim'de Abdi İpekçi'deyiz (Biletler Satışta Syf.24)

Saha içi protokol önü tribünden 5 bilet aldık bu sabah.

Alalım bu kupayı moralsizlik biraz olsun gitsin üzerimizden.

seyircı sayısı bakımından daha fazla olacagımızı dusunuyorum onemlı olan bu onemlı karsılasmada bıze ayrılan yerı tamamen doldurabılmek umarım buda olacaktır bu sabah 4 bılette ben aldım herkesden rıcam gelırken kırmızı gıyelım bılıyorsunuz malum takım sarı lar ıcınde oluyor boylece parcalı formamız gıbı sarı kırmızı yapalım abdi ipekci yi

semih, bilet satislarinda kim önde gidiyor?

Bilet satış sayısıyla ilgili bir bilgim yok Erol. Ögrendiğim bişey olursa gecerim buraya.

7 8 arkadaş yarın alacağız..

1 saat önce aldım biletimi, çok az talep var gerçekten hani rakam olarak bilmiyorum da toplu alım falan olmazsa salon dolmayacak gibi.Bu arada ben pota arkası üst tribünden aldım, forum nereden alıyor ?

Bugün gidip aldık.. (yarın gitcem demiştim ama gittim bugün aldım)

Adama sorduğumda fener taraftarı çooook daha fazla aldı dedi malesef :(

Anlamsız bir ilgisizlik var kombinelerde olduğu gibi. İlginç.

Semih kardeşimin söylediği gibi dayanamadık 5 adet bilet aldık. Bekliyoruz.

Biz Ankara'da o gnü yaşadıkya artık bunun geriye dönüşü yok yarı yarıya bile olsa tribünler iki tarafta eşit sayıda bile gelse bizim için başarısızlıktır.

Yapacak bir şey yok madem Ankara'da bunları yaşadık artık rakip taraftarı ezmek şart oldu.

Birçok grubun toplu bilet alacağını biliyorum.
Bize ayrılan tribunu dolduracağımıza eminim,kimse merak etmesin.

yilmaz malesef ben bize ayrilan tribunu dolduracagimizi inanmiyorum, zaten bayan basketbolda ilgi belli, dunde futbolda yasanan faciadan sonra taraftarimiz evden bille cikmak istemiyor.

Umarim ben yanilirim

Eğer perşembe günü onları tribünde ezemezsek bir daha da konuşamayız zaten.Umarım toplu alımlarla birlikte dolar tribün.Bu arada forum olarak bi arada olunacak mı ? Toplu gidişle ilgili bir bilgisi olan var mı, ya da nası gitmek mantıklı olur ?

Erol Hakbilen' Alıntı:
yilmaz malesef ben bize ayrilan tribunu dolduracagimizi inanmiyorum, zaten bayan basketbolda ilgi belli, dunde futbolda yasanan faciadan sonra taraftarimiz evden bille cikmak istemiyor.

Umarim ben yanilirim
Erol bey, sizin sürekli negatif yazılarınıza, bir dur demek istiyorum artık.

Galatasaray, basketbolda kadınlarda da, erkeklerde de, ezeli rakibinden iyi durumdadır.

En son oynanan, Erdemir maçının, taraftar sayısı 4200 dür(davetiyeler ve kombineler dahil).

Bu bile, perşembe günü maça kaç kişi geleceğine dair, bir ipucudur.

Şuan bilet satışlarında, 2 katına yakın bir fark vardır, ve maç günü KırmızI tarafta boş koltuk olacağını sanmıyorum.
Herkes, bu maçın duyurusunu yaparsa, face, twitter vs... ortamlarda çalışırsa, en kötü tablo Ankara'da ki gibi olur.

HOŞGELDİN EZELİ REKABET :)

Degerli renkdasim, ben zaten fenerin bizi taraftar sayisi olarak gecegini soylemedim, biz her daim geceriz onlari, ama Onur'un soyledigi morelsizlik oldu oda fenerin daha cok bilet satin aldigini soyluyor.

Dün salonda konuştuğum ınsanlarla ve çevremde olan birçok kişi bu maçın havasına fazlasıyla girmiş durumda ..

futbolla karsılastırmak çok ama cok yanlıs olur bunu perşembe günü salonda hepimiz göreceğiz.

maç gününe bilet almak isteyen dışarda alma ihtimalını unutmasın.

Fenerı bılmem ama o gün bizim taraf full çekecek.

Adanada oynadıgımız fınallerde onlardan fazlaydık,kayseride salonun te ikisi bizimdi Ankarada yıne 3 te ikisi bizimdi olimpiyatta 5-1 lik maçta gelenler nasıl trıbun yaptıgımızı bilir.

Son yıllarda yarı yarıyada hep öndeyiz.sıra İpekçide bunuda perşembe günü göstereceğiz!

Salonla otagar arası fazla mı taksiyle dönsek...

Kürşat Turkay' Alıntı:
Salonla otagar arası fazla mı taksiyle dönsek...

normal mesafede uygun taksıyle dönmen 15 tl falan yazar

persembe 2arkadasimla gidecegim maca gidişte taksimden direk otobusle salonun onune geliyor mu birde donuste nasıl ve hangi duraktan gelebilirim ? Birde biletleri int dışında carsamba alacagım ama nereden alabilirim ?

1 bilet alıp da maç günü telefonlaşıp salon önünden parası karşılığında verebilecek biri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim ilgilenenlere.

Varsa daha güzel bilet numarası olan kapışalım :ehue
http://yfrog.com/85dvxuj

Geri