• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: 21 Ekim'de Abdi İpekçi'deyiz (Biletler Satışta Syf.24)

Saim Karakuzu' Alıntı:
persembe 2arkadasimla gidecegim maca gidişte taksimden direk otobusle salonun onune geliyor mu birde donuste nasıl ve hangi duraktan gelebilirim ? Birde biletleri int dışında carsamba alacagım ama nereden alabilirim ?

Herhangi bir Biletix bayiine gidip direk alabilrisin biletini, parasını verip Saim.

SON YILLARDAKİ YARI YARIYA FB MAÇLARI

Adanada bayanlar finallerinde salonun 3 te 2 si Galatasaraylı

Kayseride finallerde Salonun 4 te 3 ü Galatasaraylı..

Ankarada cumhurbaskanlıgında Salonun 3 te 2 si Galatasaraylı..

Futboldada en son Almanyada oynadık orda da 3 te ıkısı stadın Galatasaraylıydı..

İstanbulda futbolda olimpiyatta en son Türkiye kupası oynadık ordada fazlaydık onlardan

Şimdi sıra istanbulda!

Biletini al deplasmanı yaşat!

Semih Ural' Alıntı:
O zaman O'nu da alıp gelin Onur bey. Tavuklar benden =)
Ben de gelmeyi çok istiyorum Semih ama misafiri ikna edebileceğimi pek sanmıyorum. : )

AZ kaldı sabırsızlanıyorum.Şu geçirdiğimiz kötü günlerde gelecek kupa ilaç gibi olacak..

Alırız bayiliğini Muratla beraber işletiriz dükkanı =)

Garantisi var daha güzel yaparız :D

İstanbul'a gelmem malesef imkansız, üstelik maçı dahi izlemem mümkün görünmüyor. Mesajlaşacak birini bulmam gerekecek en Turkcell'lisinden :)

Kerem hem tarifem, hem maç konsantrasyonum gereği maçın her anını mesaj atamam ama periyot sonlarını bir hatırlatma geçerim :) .

Semih Ural' Alıntı:
Alırız bayiliğini Muratla beraber işletiriz dükkanı =)

Garantisi var daha güzel yaparız :D
Semih, bayiiliği alıp, sonra da intikam nidaları atmazsınız değil mi? : )

sabırsızlanıyorum o atmoferi yasamak , tek renk olmak , ilk maçında dişi aslanlarımıza destek vermek , ışıl ile üçlü çekmek fener geliyoruzzzz!!!!!!

GALATASARAY-FB BİLET SATIŞ RAKAMLARI

GALATASARAY: 960
FENERBAHÇE:349 Facebookta yazmışlar..
Link:http://www.facebook.com/#!/pages/Galatasaray-Amator-Branslar/100864266620029

aboo okadar mi fark atmisiz :) facebook sayfasi icin link verebilirmisin ;)

Kürşat Turkay' Alıntı:
GALATASARAY-FB BİLET SATIŞ RAKAMLARI

Link:http://www.facebook.com/#!/pages/Galatasaray-Amator-Branslar/100864266620029
Son durum

GS:1980
FB:1060

Soner Türkmen' Alıntı:
[quote="Kürşat Turkay":2idigfem]GALATASARAY-FB BİLET SATIŞ RAKAMLARI

Son durum

GS:1980
FB:1060[/quote:2idigfem]
Forum İsTANBUldaki gişedeki adam fenerliydi heralde.
Bana fener çok dahafazla sattı dedi

Bende biraz önce 5 bilet aldım ... yanlız arkadaşlar sağda solda yazan yok gs biletleri bitti , yok 3 misli fazla bilet sattık , gs tarafı bitti fb tarafından alın gibi hayali yorumlara inanmayın kanmayın gidin alın gs tarafından biletinizi salon boş. arkadaşım olan gişe görevlisine sorduğumda aşağı yukarı aynı sayıda bilet satıldığını çok az farkla fb tarafından çok satıldığını söyledi ayrıca fb tarafından 2000 biletin rezerve edilğini (muhtemelen taraftar grupları için) söyledi. Yani sağda solda facebookta , twitterdaki hurafelere inanmayın biletinizi gidip alın takımızın yanında olalım ...

kime inanacagimiza sasirdik. Yukleeeen renkdaslarim salonu dar edelim

Selcuk ciddi misin ?

Her zaman toplu alımlar olacaktır taraftarlar için.Yönetimler hep yapıyor bütün holiganları salona toplayıp olay çıkarıyolar sonrada kombine alın takımınıza sahip çıkın bedava bilet vermeyi bırakın önce!

Kerem abi istersen bende yardımcı olabilirim heyecanlandığım anlar unutkanlık ortaya çıkabiliyor ama olsun sık sık skor durumu yazabilirim :)

Bugün saat 16.00 gibi 2 bilet aldım. Ekrana baktığımda aynı gibi gözüküyordu. Satış yapan elemana sorduğumda fener tarafının fazla olduğunu söyledi ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum. Kimin çok veya az aldığının önemi yok. Biz kendi tarafımıza bakalım ve bize ayrılan kısmın biletini bitirelim gerisi mühim değildir.

Zaten önemli olan kendi tarafımızı doldurmamız.

Soner özelden telini at mesaj atarım izleyemezsem ya da başka birini bulamazsam :)

O bilet sayıları ölçü olmaz, ki böyle maçlarda daha gereksiz bir yerden sonra. Yan tribünlerde (ağırlıklı olarak aileler olur muhtemelen) herkes bileti ile koltuğunda oturur ama pota arkasına kadar gelecek insana bilet basılması imkansız.

Kendimize ayrılan yeri, özellikle pota arkasını misli misli dolduracağız. Buna inanmayan maçın akşamını beklesin, o zaman tekrar konuşulsun her şey...

Geri