• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: 21 Ekim'de Abdi İpekçi'deyiz (Biletler Satışta Syf.24)

hepiniz sanirim ayni kisiye sormusunuz :)

Bende bugün 5 bilet aldım.adama sordum diyor fener tarafının fazla olduğunu söyledi.bilmiyorum dogrumu

Ben de bugün 5 bilet aldım.Sordum.Fener önde dedi ama fark yok denicek kadar azmış. ;)

Ya fener önde Gs önde önemli oaln o değil. Birincisi bizim taraftarda FB taraftarıda basket maçına bilet almaz. Beleş biletlerle maça en çok kaç kişi girecek bakalım:) Bu arada nicelik kadar nitelikde önemlidir bu anlamda biz öndeyiz

Abi o biletler de satılacak sonuçta, kim alır bilmiyorum ama :)

Biletleri federasyon sattığı için turnike olayı dışında içeri bedava girme diye bir şey olmaz.

Kerem Seçer' Alıntı:
Abi o biletler de satılacak sonuçta, kim alır bilmiyorum ama :)

Biletleri federasyon sattığı için turnike olayı dışında içeri bedava girme diye bir şey olmaz.

Son gün klüpler kendilerine ayrılan biletlerden bir kısmını kapatırlar. Bizim klübün 1500 kadar bileti kapatacağını düşünüyorum. FB'nin dezavantajı basketbolu bilen seyircisinin az olması. Bu yüzden maç boyunca bağırmaya çalışıp maçın en önemli analrında suskun kalacaklar. Sylvia'ya ok güveniyorum. Prenses banko zaten:)

[quote:2a7yqmk7]Bu yıl 18.si gerçekleştirilecek ve Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park?ın karşı karşıya geleceği Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesi öncesinde Spor İl Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.

İstanbul Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu, TBF Ligler Geliştirme Koordinatörü Yusuf Erboy, Fenerbahçe?den Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Cengiz Şenocak, Galatasaray?dan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Şemi Albat, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, Galatasaray Basketbol Şubesi Sportif Direktörü Murat Tümer, Çevik Kuvvet Şube Müdür yetkilileri ile İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesi maçının oynanacağı Abdi İpekçi Spor Salonu?nda 400 özel güvenlik ve 500 çevik kuvvetin görev alması, takımların eskort eşliğinde salona gelmesi, 1 ve 2 numaralı kapılardan (Deniz tarafındaki) Fenerbahçe, 3 ve 4 numaralı kapılardan ise (Kara tarafı) Galatasaray Medical Park seyircisinin salona alınması, aynı şekilde takımların da benzer şekilde bu kapılardan salona giriş yapmaları, pankartların içeriye alınmaması, sopasız olması kaydıyla bayraklara izin verilmesi, pet şişe, parfüm, çakmak, bozuk para ve her türlü ses yapıcı maddelerin ise alınmamasına karar verildi.

Diğer yandan Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park arasındaki karşılaşma için salon gişeleri, 21 Ekim Perşembe saat 14:00?da açılacak.

Kaynak: basketdergisi.com
[/quote:2a7yqmk7]

Arkadaş bu kadar güvenlik önlemi alıp en başta emniyet geriyor ortalığı. Hiçbişey olucagı filan yok. Abartmayın artık ya.

abi pankart neden giremiyor ben onu anlamadım..
pankart yok, davul yok, sopalı pankart yok, bayrak yok, meşale v.b zaten yok.
hadi meşaleyi kapalı salon diye normal karşılıyorum ama stadda da yasak meşale.
yakında atkı -forma falan da yasaklanır..

Arkadaşlar,

Otopark konusuyla ilgili bilgisi olan var mı? Bildiğim kadarıyla salonun tek bir otoparkı var o da deniz tarafında. Kendi araçlarıyla gelecekler araçlarını nereye bırakabilecek acaba

Ben aslında sadece kapı girişlerini koymak için girmiştim mesajı :)

Pankart Ankara'da da yasaktı ama Ankara'da hep yasak sanırım.

Çevik kuvvetin taraftarı gerdiği ise apaçık bir gerçek. Çevik kuvvetin olmadığı sadece özel güvenliğin olduğu maçlarda gerginliğin yaşanması çok zor oluyor.

Avrupa'nın en iyi maçı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat, yarın Fenerbahçe ile Galatasaray Medikal Park arasında oynanacak 18. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Avrupa'nın kadın basketbolunda en iyi karşılaşmasının yapılacağını söyledi.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası Şampiyonu Galatasaray Medikal Park arasında yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak 18. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesinde Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen basın toplantısında iki ezeli rakip arasında yapılacak maçla ilgili bilgi verildi.

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat, iki takımın çok güçlü, tecrübeli ve yürekli oyunculardan kurulu kadrolara sahip olduğunu kaydetti. Heyecanlı bir karşılaşmanın sporseverleri beklediğini dile getiren Sonat, "Kadın basketbolunda Avrupa'nın en önemli maçlarından biri yapılacak. Türk kadın basketboluna yakışır bir müsabaka olacak. Tüm basketbolseverleri bekliyoruz" dedi.

Basın mensuplarının toplantıya bekledikleri ilgiyi göstermediğini kaydeden Sonat, "Erkek basketbolunda böylesi bir müsabaka olsaydı sanırım salonda oturacak yer bulmakta zorlanırdınız" diyerek sitemde bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ahmet Arşan, zevkli bir müsabakanın sporseverleri beklediğini dile getirirken, Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş ise salonda yeterli güvenlik önleminin alınacağını ve müsabakanın "huzurlu bir ortamda" izleneceğini söyledi.

YILDIZOĞLU: ''KUPAYI FAZLA İSTEYEN KAZANACAK"
Galatasaray Medikal Park antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, yarın yapacakları karşılaşmanın son yıllardaki en iyi maçlardan birisi olacağını söyledi.

Oyuncuların günlük performansının maçın kaderini etkileyeceğini kaydeden Yıldızoğlu, "Kupayı daha fazla isteyen taraf bence kazanacak. Ben bu konuda oyuncularıma güveniyorum. Rakibimiz de değerli oyunculardan kurulu bir takım. Umarım iyi bir maç olur ve herkes mutlu bir şekilde salondan ayrılır" dedi.

Geçen yıl Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Fenerbahçe'yi yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandığının hatırlatılması üzerine ise Yıldızoğlu, "Bu yıl kaldığımız yerden devam ederiz" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılıların yeni transferi ABD'li oyuncu Sylvia Fowles, "İki takım da değerli oyunculardan kurulu. Elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Heyecanlı bir maç olacak" dedi.

Galatasaray Medikal Park'ın menajeri Müge Erdem, heyecanla maç saatini beklediklerini kaydederek, "Takımımızın moral motivasyonu üst düzeyde. Daha önce 7 kez kazanmışız. 105. yılımızı kutladığımız bu günlerde 8'incisini armağan etmek istiyoruz. Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Fenerbahçe'de 'Kolay gelsin' diyorum" şeklinde konuştu.

Sahaya atlamayı dusunuyorum. Cinli bayan'dan aldım gazı.

Semih Ural' Alıntı:
Arkadaş bu kadar güvenlik önlemi alıp en başta emniyet geriyor ortalığı. Hiçbişey olucagı filan yok. Abartmayın artık ya.

Biletimi satıyım sana. Saha kenarı 4. sıra.

Olur once Lokman'a atlıcam sonra saha'ya tesekkur ederim. =)

Dilerim ultraslan protestoyu burda yapmaz. Gerçekten kızlarımıza yazık olur o zaman

DİKKAT!

Arkadaşlar çok önemlı bir konu var !

Yarınki maçta pankart,sopalı bayrak,meşale salona alınmayacak.
Sopasız bayraklar serbest..

Dolayısıyla yarın için tribünde görsel açıdan üzerimize giydiklerimizin önemi arttı.

Lütfen yarın salonda olan renktaşlarımızın kırmızı veya parçalı ağırlıklı giyinmeye ve mutlaka atkılarını yanlarında getirmesini rica ediyorum.

Ayrıca büyük yazısız bayraklar serbest.. olanlar salona getirirse güzel bir görüntü ile tribünümüze renk katarız..

24 saatten az kaldı,heyecan dorukta!

Önder abi ve Emre Sarp'ın maç öncesi yorumlarını merakla bekliyorum.

Takımları izleyemesekte,genel olarak ;
Bizim için önemli olan takım oyunu ve kısa oyuncuların Fowles'ı beslemesi olacak.Bunun yanında bir diğer silahımız Augustus da destek olacak Fowles'a ancak rotasyona girecek Türk oyuncularımız çok önemli.Nihan,Gülşah,Tuğba,Ceyda'nın maksimumları ile oynaması gerekir.Işıl'ı sakatlığından sonra izleyemesekte belli bir kalitesi olduğunu ve bu doğrultuda standart bir oyununun olduğunu biliyoruz.

Fb'ye gelirsek; Taurasi üzerinden oynamalıyız,eğer ki Taurasi'yi kızdırırsak top paylaşımı yapamayacaklardır.Bunun yanında Penny'e nefes aldırmamak lazım.Horakava,Vajda,Matovic ise yine önemli oyuncular.Uzunlarının şutları var diye biliyorum ben.Bu duruma karşı yinede alan savunması yapmalıyız maçın genelinde ama dediğim gibi Taurasi üzerinden oynarsak işimiz kolaylaşır.

Başarılar Potanın Dişi Aslanları'na !

Taurasinin uzerinde oynarsak onlar degil biz yanariz, taurasi sinirlenince potamizi arbukaya alir benden soylemesi. Aman sinirlendir'meyin psikopati yoksa uyanir ciril ciplak taurasi :D

Geri