Galatasaray 58-75 Fenerbahce

Re: Galatasaray-58-75-Fenerbahce

Adana,Kayseri,Ankara ve en sonunda istanbul.Artık her yerde kat be kat fazlayız onlardan.Zaten karşımızda avrupada geçen sene en az seyiric ortalamasına oynayıp lisansı iptal edilme tehlikesi olan ve bunu önlemek için otobüslerle okullardan çoluk çocuk toplayan bir müessese var. tam ülker oldu bunlar.
TRibünde ezmemize rağmen saha içinde aynı şey yoktu.Ama belliki rakip oturmuş bir takım. Bizim oyuncular sanki ilke defa birbirleriyle maç yapıyor gibiydiler.Koç kaliteli,bir süre sonra rayına oturacaktır takım.Güveniyoruz oyuncularımıza ve teknik kadroya.
Başkana ise birşey diyemiyorum artık.İyice suyu ısındı.
 
Re: Galatasaray-58-75-Fenerbahce

Ülker'in Fenerbahçe ile sponsorluk yaptığı ilk günden beri söylüyorum Galatasarayımıza ve Beşiktaş' a verilen sus payı sponsorluk anlaşmalarına tamamen teslim olduk. Hem yönetim hem de maddi anlamda.. Ama bu projede sadece kalkınan Fenerbahçe Erkek Takımı, Bayan Takımı ve Altyapısı ile.. Bunu nasıl kabul ediyor yönetimimiz anlamıyorum.. Yiğit Şardan ve Hakan Aydınol'un da egolarını ihtiraslarını görmezden gelemeyeceğim.. Görünen o ki geçmiş senelerdeki senaryo pek değişmeyecek Erkekler de zayıflamış bir Efes Pilsen ve lig belki bundan faydalanıp erkek takımımız başarılı gibi gözükecek, bayanlarda durum zaten değişecek gibi gözükmüyor.. Altyapı da zaten bütçemiz yerlerde..
Felaket tellallığı yapıyor gibi oldum ama... Benim görüşüm böyle..
Saygılarımla..
 
Tribünde çok ciddi problemler yaşandı mı gerçekten? Takımı destekleme işini rakibe küfür etmek ve sahaya bir şeyler fırlatmak olarak gerçekleştirmeye mi çalıştık? İroni yoktur ha, öyle mi oldu öyle olmadı mı gerçekten öğrenmek istiyorum.
 
Dün sinirden yazamasamda bugün daha sağlıklı yorumlar yapılabilir heralde .. Dün tribünde sayı olarak üstündük yaklaşık 3500 fenerli 4000 kadarda Galatasaraylı vardı ve istanbulda ilk defa bir spor dalında seyirci bakımından üstün olduğumuzu görmek beni maçtan önce gerçekten çok umutlandırmıştı ama olmadı napalım sağlık olsun inşallah ligde daha hazır bi takımla karşılarına çıkabiliriz. yalnız sayı bakımından üstün olsakta 4.perioda kadar hep onları dinleyip durduk tam 4.period sazı elimize aldık dışarı çıkarıldık , bi sözümde federasyona tamam bizim tribünden küfür edildi sular maddeler falan atıldı eyvallah peki ya fener tribünü sütten çıkmış ak kaşıkmıydı? ışıla edilen küfürler nolucak? bu çifte standardın sebebi nedir?

maçla ilgili olarakta yine fenerin yerli oyuncularına yenildik bu bir gerçek , bu yerli farkını artık bi şekilde kapatmamız lazım esmeral,nevriye,birsel yoksa yabancılar bakımından pek fark olduğunu düşünmüyorum. bide ışıl'a haddinden fazla bir yüklenme var kız elinden geleni yapmaya çalışıyo ama bukadar oluyo işte birsel ve esmeral çok daha oyuna hakim ne istediğini bilen dengeli guardlar yıllardır herkesin söylediği gibi bu takıma çok iyi bir oyun kurucu şart ....
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
Tribünde çok ciddi problemler yaşandı mı gerçekten? Takımı destekleme işini rakibe küfür etmek ve sahaya bir şeyler fırlatmak olarak gerçekleştirmeye mi çalıştık? İroni yoktur ha, öyle mi oldu öyle olmadı mı gerçekten öğrenmek istiyorum.


son period farkında verdiği öfkeyle sahaya su,patlayıcı madde,şişe falan atıldı
 
Maçın skorunu yeni öğrendim,yenilmemiz beni üzdü ama okuduğum mesajlardan sonra taraftarımızın maça olan ilgisi beni mutlu etti,eleştirmeye kalkarsam eleştirecek çok şeyim var ama ben sadece Galatasaray taraftarını tebrik etmek istiyorum,başka diyecek birşey yok benim için.
 
Dünkü maçtan şunu çıkardım,Fenerbahçe'yi savunma yaparak yenemezsin,Fenerbahçeyi yenmek için onlardan daha fazla sayı atman gerekiyor,herşey açık ve net!!!

Adnan Polat Galatasaray Spor Kulübü başkalığına hiç yakışmıyorsun!!!
 
Daha önceki seneler de FB Yenilgisinden sonra bazı kişilerin istifa etmelerini isteyen arkadaşlar nedense suskun haldeler.Niye Foruma yazı yazmıyorlar diye düşünüyorum.İstedikleri oyuncular ve teknik heyet gitti diye mi? Yoksa gerçekleri görüp ilk önce takım kimyası oluşması gerektiğini her sene takımı bozup yeni takım ve teknik heyet olmasının yanlış olduğunumu anladılar.İnş ikinci görüş hakim olur ve hersene değişiklikler artık olmaz
 
Evet salon olarak cok guzel bi taraftar sayisina sahiptik bende ordaydim,Fenerbahcelileri macin her aninda susturduk ama biz oraya Fenerbahce taraftariyla yarismaya gelmisiz havasina kapildim bi an.Cunku mac oynanirken yer yer parlamalarin disinda onlar hucum yaparken ne bir islik ne bir yuhalama gosterdi seyirci.

Onun disinda takim hakkinda sabretmek istiyorum bu boyle gitmeyecek zira.Henuz gecen seneden sadece 2 oyuncusu kalmis bir takimi olesiye elestirmek,bisey olmaz bunlardan nidalari atmak hos degil.
 
Yenildik, olabilir; takıma teşekkür ederim kendi adıma..

Asıl canımı yakan, Adnan Polat'ın kendine edilen küfre aldırmayıp Aziz Yıldırım'a edilen küfre trip atıp salonu terk etmesi. Bizler de salondan çıkarılınca meydanı boş buldular, Işıl'a küfretmişler her ne kadar görmesem ve duymasamda.. Ki iyi ki göremedim duyamadım.

Sen Başkansın yahu, takımın yenik, az çok tahmin etmen gerekmiyor mu böyle şeyleri? Yazık ediyorsun Başkan, her geçen gün eritiyorsun kredini..
 
Evet bir kupa maçı, evet rakip ezeli rakibimiz, son 20 maçın en az 15'ini kazanmış, geçen sene namağlup ligi bitirmiş, her sene kadrosunun büyük bir bölümünü koruyan ve her sene üzerine ekleyen bir takım. Biz ise geçtiğimiz yıllarda yaptığımız hatalardan yavaş yavaş ders çıkarmaya başlamış, işin yerlilerden geçtiğini anlayıp kendi yerlilerini yaratma çabasında olan, 10 tane yeni oyuncu ve yeni bir koçla sezona başlamış ve beraber antrenman yapamamış bir takımız. Buna rağmen kadrodaki skorer oyuncularımız sayesinde bu maçı alacağımız fikrine kaptırdık kendimizi. Tek maç havası başkadır diye, zira Işıl'da aynı şeyden bahsetmişti. Ama yine olmadı, yine fener karşısında alışılagelmiş klasik tutuk oyunumuzu oynadık ve kaybettik. Gönül isterdi ki bu maçın geniş geniş taktik analizini yapalım burada ama bizim adımıza sahada sürekli olarak yapılan oyuncu değişiklikleri dışında herhangi bir taktik yoktu maalesef. Bir kaç oyuncuya değinmek istiyorum. Seimone Augustus, benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Sakatlıktan çıkmasını anlayışla karşılarım fakat madem sakatlanmaktan korkuyor o halde bir sene daha güçlenme antrenmanları yapacaktı. Yerine çok daha faydalı olacak birisi alınabilirdi. O eski Seimone gitmiş, yerine sönük, ürkek, telaşlı bir Seimone gelmiş. Eline gelen her topu hiçbir varyasyon yapmadan potaya göndermesi ve 13/2'lik şut istatistiği zaten her şeyi anlatıyor bizlere. Monique Curry, savaşçı, savunmacı, skorer bir oyuncu diye lanse edildi ne savunmada vardı ne de hücumda. Şut tekniği de hiç iyi değil.Tamam herkes yeni ama oyuncuda bir ışık varsa sahaya yansır, örneğin Gülşah gibi. Şahsen ben çok sıradan bir oyuncu olarak gördüm kendisini. Tahminimce Ocak'tan önce gönderilir. Nihan Anaz, bu sene yerli rotasyonu için çok önemli bir isim, tecrübeli bir oyuncu. Fakat sahada yaptığı top kayıplarından başka bir şey göremedim. Dooneka Hodges; savunması çok zayıf, çok kolay pes ediyor, sayı potansiyeli olan bir guard, Kiesha Brown kadar değil ama şu anda bizim aradığımız oyuncu değil. Gülşah Gümüşay; bu kız bu sene çok can yakacak. Doğru hücumlar oynanırsa sezon sonunda sayı istatistiğini çift hanelerle tamamlar. Melisa; Büyük takım oyuncusu değil, hala Ceyhan'daymış gibi oynuyor. Kolay pes ediyor, çok zorluyor. Match-up'larda kısa kalıyor, adam kaçırıyor.

Not:Bu yorumların hepsi dünkü maça bakarak yapılmış yorumlardır. Yarınki maçta ne değişir hep birlikte göreceğiz. Ligler başlamadan iki gün önceye kupa maçı koymak ancak bizim federasyonun aklına gelirdi. 5 aylık ara var, Ekim sonunda lig başlatıyosun ve iki gün önceye kupa maçı koyuyosun.
 
Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2

Serkan Dursun' Alıntı:
Zaten taraftar olarak her zaman eziyoruz,fenerbahçeyi;polisin bizi susturma çabasına rağmen.Birazda taraftardaki şu sorumluluk,şu plan programa göre hareket etme anlayışı,yöneticilerimizde olabilseydi keşke.
Haftalar önce dediğim gibi polis fenerbahçe taraftarına gösterdiği hoşgörüyü galatasaray taraftarına göstermiyor.Galatasaray başkanı fenerbahçe başkanını galatasaray taraftarından daha çok sahipleniyor.Artık ne hikmetse...
 
Koca Ua gfbyi susturamadi ya ona yaniyorum, kuslar tek kelime ile dalga gecti bizim ile.
Kabulenemiyorum bir turlu.
Mac ortada gitseydi taraftarimiz ezip gecerdi ama olmadi
 
Galatasaray taraftarı salondan çıkarılana kadar f.bahçe taraftarının salonda varlığı belli değildi. Bu dalga geçme konusunu bende merak ettim.
 
Erol Hakbilen' Alıntı:
okadar sey attiniz su cirkef taurasiye de birseyler atsaydiniz ya.

erol bey;

siz bu yazdığınızın forum kurallarına uygunluğı ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
sabah rakibe " h..vanlar" dediğiniz için uyarıldınız ve iletiniz silindi..
ama siz hiç bir şey olmamış gibi kuşlar, kuş avı, sahaya bir şey atma gibi şeyler yazıyorsunuz.
eğer siz bu yazdıklarınızı, bu forumun seviyesine uygun ve layık buluyorsanız hiç problem yok..
 
Semih Tuna' Alıntı:
Evet salon olarak cok guzel bi taraftar sayisina sahiptik bende ordaydim,Fenerbahcelileri macin her aninda susturduk ama biz oraya Fenerbahce taraftariyla yarismaya gelmisiz havasina kapildim bi an.Cunku mac oynanirken yer yer parlamalarin disinda onlar hucum yaparken ne bir islik ne bir yuhalama gosterdi seyirci.

Aynen öyle idi malesef sahada ne olup bittiği kimsenin pek umrunda gibi değildi.Tribünler için müsabaka sahada değil tribünde idi.
 
Erol Hakbilen' Alıntı:
okadar sey attiniz su cirkef taurasiye de birseyler atsaydiniz ya.

Hocam teröristmiyiz biz onun kafasına şunu at bunun kafasını yar .. iyiki kimseye isabet etmedi atılanlar, atılan sulardan biri neredeyse kendi oyuncumuza geliyordu allahdan teğet geçti. bunlardan zevk alıyor hale gelmişsek eğer bu bizim yavaş yavaş dibe doğru gittiğimizin belirtisidir başarısızlık arttıkça doğru orantılı şiddette artar buda başarısızlık hazmedememe göstergesidir, onun için bunlar mutlu olunacak zevk alınacak şeyler değil ,aksine oturup düşünmemiz gereken şeyler ....
 
Takım olrak geçen senelerden çok da aşağılarda değildik.Zaten 5 senedir ligi fenerbahçeye veriyoruz.Dünkü farkın sebebi fenerbahçenin çok iyi bir takım olmasında yatıyor.Hücumda sürekli pas yapıp doğru şutu bulan mükkemmel bir takım olmuşlar.Antrenörleri iyi iş çıkarmış.Hep böyle oynayan basketbol takımımız olmasını istemişimdir.Yani guardın eline değil,takım oyununa bakan.
Bizde ise guard sorunu dikkat çekiyor.Fowles yararlı olacaktır.Yerli oyuncu kalitemiz yetersiz.Yani geçmiş yıllardaki sorunlar aynen devam ediyor.Bu sorunları çözemediğimiz müddetçe ligi rakip domine edecektir.
 
Maçı izleyeyim diye misafirliğe gittim orada da izleyemedim ama Allah'tan izlememişim, olaylar, yenilgiler falan filan.

İyi ezmişiz ama tribünde, artık üstünlüğümüz bu maçta tescil olmuş durumda. Maç içinde söylenecek şeyleri söylemişsiniz, yazık olmuş.
 

Üst