Galatasaray:85-Mersin:77 / Tebrikler..

Helal olsun!!!!Maçta baştan sona üstün oynadık.Oyuncularımız bence uyum aşamasında ve önümüzdeki günlerde çok daha keyifli maçlar izleyeceğimize inanıyorum.

Canaydın'ın orada olması gözlerimi yaşarttı :) Açıkçası çok şaşırdım

Gerets'e helal olsun.Galatasaraydaki ilk sezonu.Bir yabancı teknik adamın basket takımımızın maçına gelmesi çok hoşuma gitti.Şimdi Gerets'i daha çok sevdim.İşte GALATASARAYLILIK bu.
 
Artik buyume zamani

Huseyin,Gokhan,Burak icin artik kendilerini gosterme zamanidir bu sezon. Kadro iyi, ihsallah takimda mentalite degisikligi kendini gosterir.
 
Eskiden maç içinde istikrarsızdık. son Kafkaf maçı olsun, bugünkü maç olsun, takım istikrarlı. Mersin gibi iyi bir takıma karşı farkı hiçbir zaman 6-7nin altına indirmeidk. Bunda en büyük özellik Dixon'daydı. Logan ağırlık koyunca hemen karşılık verdi.

Maç sonunda herkesin suratında bir gülümseme, bir umut vardı. Teşekkürler...
 
Bu maç için tekbirsey söyleyecegim; seneler sonra Galatasaray takımının oynadıgı basketboldan zevk aldım...
 
Takımı bu sene ilk defa izledim ve geçen seneki takımdan sora çok çok çok keyif aldım, çok güzel bi sezon dileiiyle...(Ayrıca Garnett'te teneke fln deil bence)
 
rasit' Alıntı:
NE OLDU NİYE GELMEDİNİZ!!!

YÖNETİMİ ELEŞTİRMEK GÜZEEL ACABA GÖREVİMİZİ YAPIYOZMU BEYLER!!! MAÇI 250 KİŞİ İZLEDİ YA RESMEN G.T OPLDUK (m)
gelmezler arkadasım sadece konusmaya gelince ordlar burda herkes semsettin e demediğini bırakamdı ne oldu adam birinci mactan kim olduğunu gosterdi belkli sezon boyunca bolye istikrar olamz ama kim olduğunu gosterdi buda bana yeter sene basında onu valenitn pastlala flan karsılastıran arkadaslar vardı artık bu bahis de kapanır sanıırm dixon süper cok akıllı garnett daha iyi ama bence yine de yetersiz fatih cok iyi sonuc olarak haftaya besiktas onunde de goreceğiz kim daha iyi kim daha kotü ben cok umutluyum efes ülker dısında her takımı yenebiliriz yeter ki inanalım ve maclara sadece zeytinburmu ve cevresinde olan arkadaslar gelmeisn
 
walla maç süperdi yani zevk verdi malik ztn aşmış fatih desen ztn söze gerek yok

ama maçtan daha çok sewindiğim seler var abilerimi gördüm fatoş abla ve cem abiyle tanıstım


koy koy besiktasa koy kanaryaya karşıyakaya koy hepsi .... olsun şanlı cimbomum şampiyon olsun :atki
 
Harbiden zevk verdi bugun Cim Bom..ozlemistik sanirim...pes pese 3 galibiyet...

Bugun salonda tek uzucu sey, seyircinin az olmasiydi...umuyoruz ki, bu maci goren duyan anlatan sayesinde ileride ki maclarda seyirci sayisi 2000 uzerine gecer...yoksa hayal mi goruyorum
 
Önder bey; aldığın zevki biraz da ana sayfayı guncelemek konusunda hayata gecirseydin ya ... Ayıp ayıp hersey baskandan mı bekleniyor :)
 
- seyirci sayisi tahmin ettigim gibiydi, salonda asagi yukari 1000 kisi vardi.(düzelteyim 500 ila 700 kisi diyim. medya mensuplari ve seref tribünü dahil:) bence ilk maç için fena degil, daha sonra yavas yavas artar. az bisey aile tribünü yapmis olmak sevindirici.

- gercekten genelde çok rahat bi maç izledik. bize pek is düsmedi.

- fatih mükemmeldi, tribüne oynamayi da seviyor. bloklarini izlemek çok keyifli. dixon için gereken her sey söylenmis. saha içindeki rahatligi takima ve bize güven veriyor.

- hüseyin biraz beni sasirtti, ilk izlenimim kötüydü. ama dün bekledigimden çok daha iyiydi.

- güçlü rakibe oyun kontrolünü vermememiz gelecek haftalar için beni umutlandirdi. iyi savunma yaptigimiz takdirde yine söylüyorum yenemeyecegimiz takim yok.

- yönetime zerre kadar inanmasam da, dün topluca maçta olmalari sevindirici bi gelismeydi, umarim gösteris degildir.

- basketbol maçlarimizin biraz daha popülerlesmesi için gerets'in futbolculari da kapıp bi iki maça getirmesi iyi olur:)

- kısaca çok özlemisiz iyi oyunu

- ha bi de garnett hiç siritmadi, benim hala umudum var. istekli, mücadeleci ve kaprissiz olmasi olumlu bence.
 
Maçla ilgili ben de 1-2 şey söylemek isterim.

1-Çok iyi bir takım kurulmuş.Birkaç eksik dışında taş gibi bir takım görüntüsü verdi.Özellikle pota altına Fatih'in yanına iyi bir uzun daha bulursak sezonun flaş takımı olabiliriz.

2- Malik Dixon son yıllarda belkide Türkiye Liglerine gelen en iyi oyun kurucu.Dün Hadley çok tutuk oynadı ama oda çok iyi bir oyuncu.Dün kötü günündeydi.Eger yeni getirdiğimiz yabancılar iyi çıkarsa bu sezon çok güzel şeyler olabiir.

3-Maça gelen seyirci sayısı beni çok üzdü.Bir Pazar günü hemde herhangi bir futbol maçının olmadığı bir günde neden seyirci gelmez anlamak mümkün değil.Şu sitede maça gelicez diyenlerin yarısı maça gelseydi inanın daha fazla seyirci olurdu.Neyse bunu fazla uzatmayalım ama en azından bundan sonraki maçlarda daha fazla seyirci geleceğini umuyorum.

4-Maçta Canaydın'a herhangi bir olumsuz tezahurat yapılmadı.Bir keresinde çok cılız bir şekilde Özhan gider biz kalırız dendi ama Alpaslan Bey'inde müdahelesiyle takıma destek verildi.Daha sonrada zaten hiç bağrılmadı Başkan'la ilgili.

5-Sonuç olarak iyi bir takımımız var desteği hakediyorlar.Bu hafta Bjk'ıda yenerek iyi bir ivme yakalıyacağımızı düşünüyorum.Umarım bu sene hem futbolda hem baskette altın yılımız olur.
 
Takimi ne televizyondan nede canli izlemistim.Tamamen yorumlar uzerine gittik yani maca.

Dixon : Adamin rahatligi kendini belli ediyor."Cool" tavri ve slalomlardaki rahatligi zaten kendini belli ediyor.Sinir ediyor.Izlerken begenmesenizde yaptiklari kendini kanitliyor.

Hadley : Ben hicbisi goremedim bu adamda.Bu kadar guzel yorumun uzerine acaip hayalkirikligina ugradim.Umarim sadece bu hafta kotudur.

Garnet : Fena degil.Acimasiz yorumlara gore super hatta.Topta tutuyor birseylerde yapmaya calisiyor ama yanlislari keisnlikle fazla.Savunma yapmasini bilmedigi kesin.

Huseyin : Benim icin belkide macin adami.Nedense cok begendim ben.Gormek istedigim seyleri gerceklestirdigi icin belkide.Mesala Mersin alan savunmasi yaptiginda Huseyin cok kritik isler yapti.

Serhat : Savunma anlaminda cok sey katti.Yipratici savunmasi var.cok onemli pozisyonlarda yer alabilir sene icinde.

Semsettin : Neden bu kadar sure aliyor dedikce atti.Sut stili bozulmus olsada eskisi gibi kosamiyor olsada forvetin yapmasi gerekenleri yapti.Sutlari soktu.Beni yinede rahatsiz ediyor ne yazikki.

Valantine : Kotuydu.Nokta.

Fatih Solak : Ilk 6 dakika 9 sayi 4 ribaund 3 blokla basladi.Mersinin ilk uzuna indirdigi 3 topu blokla kesti.Maci psikolojik olarak ceviren bir adam.Seyirciyle dialog kurmayi ilk mactan basardi.Sahadaki basketbolun zevk veren yaninin sadece hucum olmadigin gosterir tavirdaydi.Umarim kendini ve Galatasarayi daha ileriye tasiyan bir performans sergiler.
Istatistiklerde bloklari eksik yazilmasa Triple*Double yapmis bile olabilirdi.

Halil Hoca : Acikcasi macin keyfinden cokda dikkat edemiyor insan degisikliklere.Dedigim gibi Semsettin in bu kadar sure bulmasi rahatsiz etti ama sonucta kritik yerlerde sayi bulduk. Burak ve Livingston sonrasi rotasyon beni merak ettiriyor aslinda. Sonuc olarak butunde sakin bir mac gecirdi. Ilk mac dolayisiyla takimi hazirlamasi bakimindan tebrik ediyorum. Yanliz yillardir su alan savunmasina karsi hucum edememize karsi daha iyi bir cozum bekliyorum.Yapmaya calistigi yuksek post ve dipteki uzunlari kullanma olayi disinda Dixon un adam gecme ve yaraticiligindan da bir set bekliyorum.
3. periodun sonundaki sette israrci olmasi ve basariya ulasmadi da iyiydi.Dixonun sag capraza adam cekip ortaya top gecirmesi ve topun dibe uzuna inmesinden bahsediyorum.

Sonuc olarak takimda isik gorduk.Umarim hayal kirikligi yasanmaz.Boyle baslangictan sonra cok agir olur.
 
bencede trıbunler ıyıdı fakat bostu
keske yonetım kurulu her maca gelsede ılgı artsa
yalnız bolet fıyatına anlma veremedım
10 luk bılet ve 7,5 lık bılet vardı bızde kek gıbı 10 uktan aldık ama hıc bır fark yoktu.
kavga cıkması uzucuydu zaten o an herkesın konstrasyonu azaldı
ozhan geldıkten sonra serefın sag tarfında yane mersının benchının arkasındakı galatasarylı kardeslerımız bıraz yuklendı o tarafa ama olaylar buyumeden onlendı
ben bızım benchın arkasındydım
bence en guzel olaylardan bır atnesı seremonı yapılırken bızım oyuncuların adı okunurken bırbırlerıyle tokalastıktan sonra sagaya gırmeden evel hermen hemen herkez kapatan gıttı tokalastı ve oyle sagaya cıktı.
arada laptanın yanında 2 tane yabancı vardı onlarda bu muhabbete uydu
takımda bır butunluk soz konusu bu cok guzel paralar odendıgı seyrıcının takıma daha fazla destek verıdıg zaman cok daha guzel olucak
fatıh solak ın her bloktan sonra dennıs rodman gıbı blok yaptıgı oyuncuya bı daha gormıyeyım sneı buralarda gıbı yaptıgı hareketler ıse seyır zevkı verdı
yalnız fatıh ıle ılgılı en onemlı konu ıse bence fatıh ıyı oyuncu ıyı rıbount alıyor ıyı kosuyor hucuma son adam olarak ama her mac blok koymak ıcın sıcrarsa ole bedavdan rıbaund verır cok sayı yıyebılırz
genede ılk mac ıcın her sey guzeldı....
 
2 sey daha ekliyeyim.
Seyirci olayi normaldir.Kotu gecen sezonlardan sonra bence baslangic icin (televizyonunda verdigi bir mac icin ) fena bir sayi degildi.
Aile tribunu olayi onemli.Bir sekilde aile tribunun artmasi ve tezahurata eslik etmesi guzellestirecektir salonu.

Veeeee

Attention! Fatih comes.. :D
 

Üst