Galatasaray:85-Mersin:77 / Tebrikler..

semsettın ıcınde ayrı yer acmak lazım tabe
krıtık anlarda krıtık sayılar attı

yasıyla takıma abılık yapıcak bırı hep boyle kal hep boyle kal ne guzel sarıydı oda:)
 
ben bu maçta daha fazla seyirci bekliyodum şahsen çok büyük hayal kırıklığı oldu.umarım ileryen maçlarda takımı yalnız bırakmayız. takıma gelince fatih süperdi 15 sayı 13 ribond ve 7 blok harikaydı smaçlarıda öyle.bu sene taraftarı çok coşturacağa benziyor.bu arada dixon harika bir adam bence geçen sene el amin in yaptığını bu sene dixon yapacak gibi türkiye liginde. garnet i hala beğenmiyorum çok sırıtmadı belki ama kesinlikle daha iyisi olabilir.ayrıca başkanımıza ve turgay kıran a tebrikler.umarım hep aynı özveriyi gösterirler.eric gerets ve bülent tulun a ise ayrı bir teşekür helal olsun onlara.futboldan sorumlu olmalarına rağmen galatasaray a bağlılıklarını göstermişlerdir.UMARIM HEP BÖYLE DEVAM EDERİZ.
 
Livingston iyi çıkarsa,iyi bir 5 numara ve taraftarların salonu doldurması ile birlikte şampiyonluğa oynamamız için hiçbir sebep yok bence
 
Seyirci sayısı bence fena değildi.Kötü geçen 2 sezon ve TV yayınına rağmen ilk maç için bence iyiydi.Zamanla doğal olarak artar.Özellikle bu hafta Beşiktaş'ı yenersek Beykoz maçında patlama olur.
 
Valla maçı 39.6 derece ateşle yatağımda seyrettim. eğer gördüğüm ateş halüsinasyonları değilse geçen seneyle tartışılmayacak kadar iyi bir takım var.

Artılar

+ Sanırım Fatih konusunda yanılacağım. Hala bazı ribaund ve basketbol görgüsü aksaklıkları oluyor, ama bu maç minimumdaydı, verdiği katkı da düşünüldüğünde kesinlikle tolere edilebilir şeyler bunlar. Ciddi manada caydırıcı bir güç olacaktır böyle giderse

+ MAlik Dixon. Adam ilk alındığında da söylemiştim, " eğer benim hatırladığıma damsa " diye. Kesinlikle oymuş, tipi görünce anladım. Kesinlikle çok soğukkanlı, işin kötüsü soğukkanlılıkla çember döven bir adam da değil, genelde sokuyor.

+Savunma: Takım geçen yıla göre ciddi bir gayretle başladı, Hadley- Serhat- Fatih üçlüsünün gayretleriyle. Halil Üner'in offroad muhabettini Türkiye liginin en yumuşak 2 uzununa ( Burak-Hüseyin) sahip olmamız sebebiyle gülerek seyrediyordum ama Hüseyin bile gazyet gaza gelmiş görünüyor.

+Şemsettin: Yıllar sonra " ya gençler takılsın, ben de beceremedikleri bir yer olursa bakarım " havasını yakalamış görünüyor. Böyle adamlar ancak maçın genelinde çok sorumluluk verilmediği, sadece kendileri istedikleri zaman sorumluluk aldıklarında başarılı olurlar. Şemsettin o ben de atayım, ben de edeyim havasından kurtulmuş gözüküyor.

Not: Yalnız evet, gerçekten de şut mekaniği çok bozulmuş. Bir sakatlığı falan mı var da öyle acaip savuruyor topları?

+Halil Üner: Takım yönetmek için sağa sola küfretmeye, birilerine saldırmaya gerek duymadığını anlamış görünüyor. Gayet sakindi kendi standartlarınaa göre, Steve Logan için de baya başarılı önlemler almış.

Eksiler

- Halil Üner: Bir türlü takım iyi giderken rotasyonu uzun tutmak adına iyi giden takımı kenara çekme hastalığından vazgeçemedi. 3 yıldır aynı şeyler. Bu öaçta da 3 kere bitirici darbeyi vurma şansı varken, oyunun birden rölantiye çekip kendini yakalattı. Acaba fark 5 sayıya indiğinde HArun o üçlüğü soksa sonuç ne olurdu?

- Garnett: Sizin yazdıklarınızı okuyunca ben Wilangowski- Donald Little karışımının 3 beden küçüğünü düşünüyordum :) O akdar değil. Ama yine de Türkiye Liginde aylık 2000-3000 doalra onun yaptığı işi yapacak bi ton uzun bulunur ki bunun da daha aşağı lacağnı asnmam

Sonuç oalrak, takım beklediğimden daha iyi durumda, Büyükşehir Belediye oldukça da iyi bir takımdı. Lakin Ben Ebong'un Iorfa ayarında oynaması acaba normalde yener miydik normalde sorusunu doğuruyor. Ayakları yerden kesmek için erken, ama takım iyi.
 
abi bence seyirci sayısı baslangıc icin iyiydi

DİXON:super bi oyuncu harbiden bekledigimiz gibi takım sayı sıkıntısı cektiginde devreye girip bizi dinc tutuyo zaten attıgı 31 sayı buna sait ama yonetime halil unere ulasabilen irtibat kurabilen varsa soleyin bu adamın sozlesmesini uzatsınlar yoksa seneye elden kacabilir!!!!!!!!!

DESEAN:Loganı tutmak onu cook oyaladı ve yordu zaten galiba kucuk bi sakatlık gecirdi cunku geriye donmekte zorluk cekti sonlara dogru ama bence oda harika bi adam ilerleyen maclarda onuda buyuk bi zevkle izleriz

FATİH;super oynadı 15 sayı 13 riband 7 blok super bi istatislik mersinin abdlilerini piskolojik olarak bitiren adamdı aferin fatih hepp bole devam et

SEMSETTİN;yasına gore super oynadı yanlıs hatırlamıyosam 2-3 tane top caldı ve 19 sayı attı kritik sayılara imzasını attı semsettinde bole devem etsin gelsin benii yesin ama benimde dikkatımı cekti sut stili biraz bozulmus gibiydi ama kazanmamızda cook etkin rol oynadı

HUSEYİN;mactan once dedigimiz gibi buragın yerini doldurdu ve aynı burak gibi ardarda attıgı 2 , 3lükle mersini oyundan dusurdu ayrıca 2-3 tane guzel blok yaptı kısacası benim gozumu doldurdu

VALENTİN; goremedim vasat hatta altıydı ama bunu az sure almasına baglamak istiyorum

SERHAT; iyi isler yaptı deseanın yorgun oldugu bi gunde loganı iyi marke etti


TEBRİKlER HEPSİNE ONLARI VE TABİKİ KENDİMİZi KUTLUYORUM İSALLAH HEP BOLE DEVAM EDERİZ :atki :atki :atki :atki :atki
 
Dunku mac ile ilgili benden de birkac not:


Hadley: Biglion'un yazdigi gibi bence de Logan'i savunmada uzun sure iyi kilitledi ve bu onu epey yordu. Logan cok tehlikli bir oyuncu, son periyodda 1 dk uzerindeki savunma hafifleyince 2 hucumda 2 ucluk soktu. Hadley dun hucumda iyi degildi, bos sutlari sokamadi ama hucumda kotu gununde olmasina ragmen savunma konsantrasyonunu kaybetmedi, bu bence bir "takim oyuncusu" icin cok iyi bir ozellik. Televizyonda seyrettigimiz 2 kupa macinda da sutlarda cok yuksek bir isabet yakalamisti, dunku dusuk yuzdesini tekrarlamayacagni umit ediyorum.

Fatih: Dunku macta belirli dakikadan sonra korkmaya basladim, eger Fatih boyle oynamaya devam ederse Ulker sezon icinde kendisini geri almaya calisabilir! Dun Mersin'in uzunlarini tam manasiyla blok manyagi yapti, istatistiklere gecen 7 blok disinda bircok pozisyonda da ersin'li oyucnular pota altinda blok korkusuyla cok isabetsiz atislar yaptilar. Dun faul haklarini da dengeli kullandi, oynadikca hucumdaki verimi de artacaktir. Ne diyelim, Allah nazardan saklasin!

Semsettin: Dunku oyunu icin soylenecek kotu birsey yok, gayet iyi oynadi. Ama X'in soyledigi gibi, benim de pek icime sinmiyor. Muhtemelen Livingston'un gelmesiyle Semsettin'in de aldigi sure azalacak (Halil Uner'in Dİxon-Livinston-Hadley uclusunu ayni anda uzun sureler oyunda tutacagini dusunuyorum, dergideki roportajinda da kafasindaki oyun sablonunun bu oldugunu soyluyordu).

Valentin: Eger bu cocugu yok etmek istiyorsak onu 4 numarada oynatmaya devam ederiz! Dunku mac bir istisna olabilir, zira Burak'in yoklugunda 4 numara icin Huseyin'in tek alternatifi konumundaydi ama su bir gercek ki 4 numara icin fizik olarak cok yetersiz, 3 numarada daha verimli olacagini dusunuyorum

Garnet: Dunku macta bu oyunucdan pozitif sinyal alan arkadaslara saygim var ama ben yine pozitif hicbirsey goremedim. Ustelik ihtiyacimiz olan oyuncu tipi de degil bence. Eger Fatih mac basina 25-30 dk sure alacaksa, uzun rotasyonundaki yabancinin gerektiginde 4 numara da oynayabilecek bir oyuncu olmasi gerekli bence, Fatih gibi cok kalipli sadce 5 numara oynayabiliecek bir yabanci dogru tercih olmaz.
 
koch' Alıntı:
Seyirci sayısı bence fena değildi.Kötü geçen 2 sezon ve TV yayınına rağmen ilk maç için bence iyiydi.Zamanla doğal olarak artar.Özellikle bu hafta Beşiktaş'ı yenersek Beykoz maçında patlama olur.
YAPMA ALLAH AŞKINA YA 500 KİŞİMİ FENA DEĞİLDİ YA NERDEYSE EFES ÜLKER İN MAÇLARINDA O KADAR SEYİRCİ OLUYO BEN ÇOK İLGİ BEKLİYODUM AMA ÇOK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.İLK MAÇTI YA.İLK MAÇTA YANLARINDA OLMUYACAKSAK...EYKOZ MAÇINDA BU RAKAM EN FAZLA 1000 OLUR BENİM İNANCIM KALMADI ARTIK AMA TAKIM ÇOK İİ YANINDA OLURSAK ŞAMPİYONLUĞA OYNARIZ... :atki :atki :atki
 
ya dünkü maçı çok karışık duygular içinde izledim tribünde tanıdık simalr(x,aliemre,pnr,cem,....) 'ıo gördüm af dedim ben neden tokum sahada oynanan oyuna baktım allahım bunlar çıldırmış olmalı Fatih başka çoşuyo , en kritik anlarda şemsettin 3lükleri yolluyo, maliki allaha havale ediyom adam yuruyerek girip turnıke atmaktan sıkıldı :p
Yani kısaca seyirci dışında herşey bence güzeldi...
 
wallahi gözlerim yaşardı bütün uA'lar ordaydı hatta salonda yer kalmadı :claps :claps :claps


söze gelince herkes gelcez dio stadın oraya gidiyoz kimse yoq bu sizin takıma olan sevginiz bu mu galatasaraylılığınız yazıklar olsun (gelenlereçok teşekkür ediyorum hekes elinden geldiğince takımı destekledi)

bana göre galatasaraylı olan ve bu maça imka nı olan ya da ben gelcem diyip söz veren böle atkısını alrı formasını giyer :atki :atki :atki :atki gelirdi... başka söze gereke yoq orda olan herkes elinden geleni yaptı söz veripte gelmeyenler utansın
 
emregalatasaray82' Alıntı:
koch' Alıntı:
Seyirci sayısı bence fena değildi.Kötü geçen 2 sezon ve TV yayınına rağmen ilk maç için bence iyiydi.Zamanla doğal olarak artar.Özellikle bu hafta Beşiktaş'ı yenersek Beykoz maçında patlama olur.
YAPMA ALLAH AŞKINA YA 500 KİŞİMİ FENA DEĞİLDİ YA NERDEYSE EFES ÜLKER İN MAÇLARINDA O KADAR SEYİRCİ OLUYO BEN ÇOK İLGİ BEKLİYODUM AMA ÇOK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.İLK MAÇTI YA.İLK MAÇTA YANLARINDA OLMUYACAKSAK...EYKOZ MAÇINDA BU RAKAM EN FAZLA 1000 OLUR BENİM İNANCIM KALMADI ARTIK AMA TAKIM ÇOK İİ YANINDA OLURSAK ŞAMPİYONLUĞA OYNARIZ... :atki :atki :atki
Abi hatırlarsan geçen 2 sezonda ortalama 50 kişiye oynuyorduk.Sırf 3 Türkiye Kupası maçı sayesinde rakamın 500'e çıkması bence yeterince olumlu.Bir de maçtaki 500 kişi boş 500 kişi değildi.Oyunla ilgilenen,basketboldan anlayan,yerine göre tezahürat yapan 500 kişiydi.Kalabalık kuru olduktan sonra 5000 kişi olsa farketmez.Seyirci profili baya iyiydi.
Fazla rakamlı bir mesaj oldu ama... :) Umarım Beşiktaş'ı yeneriz ve Beykoz maçında bu rakam daha da artar.
 
ultrAslan_kutay' Alıntı:
wallahi gözlerim yaşardı bütün uA'lar ordaydı hatta salonda yer kalmadı :claps :claps :claps


söze gelince herkes gelcez dio stadın oraya gidiyoz kimse yoq bu sizin takıma olan sevginiz bu mu galatasaraylılığınız yazıklar olsun (gelenlereçok teşekkür ediyorum hekes elinden geldiğince takımı destekledi)

bana göre galatasaraylı olan ve bu maça imka nı olan ya da ben gelcem diyip söz veren böle atkısını alrı formasını giyer :atki :atki :atki :atki gelirdi... başka söze gereke yoq orda olan herkes elinden geleni yaptı söz veripte gelmeyenler utansın
ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞSİN ŞU TAKIM İÇİN BİŞEYLER YAPALIM ARTIK.ADAMLAR KAYSERİYE GİDİP DÖNÜYO 24 SAAT İÇİNDE VE GECE 4 DE EVLERİNDE OLUYO SABAH MAÇA GELİYO İŞTE GALATASARAYLILIK BU.HİÇBİRİMİZ ONLAR KADAR GALATASARAYLI DEĞİLİZ HEPSİNE HELAL OLSSUN... :claps :claps :claps :claps :claps
 
bir kaç kelam da benden
sezona bol moralli iyi bir başlangıç...

dixondan başlayayım görünürde 31 sayı guzel fakat 3. periyotta 0 sayı ve 5/0 üçlük buna pek yakışmadı gibi.
hakemlerle diyaologa çok girmesi pek iyi değil. Rakip serbest atıs yaparken hala devam etmekteydi konusması. Huseyin uyardı da yerini aldı..

fatihin bu mactaki performansını iyi hoş ovuyoruz tamam da
diğer maçlarda oyun ıcerısınde bu kadar uzun sure kalabılecek kondisyonu ve buna bağlı olarak iyi performas sağlayabilecek mi? bilemiyorum. dün belli donemlerde yorgunluk belirtileri kendini hissettirir gibi oldu. Erken probleme girme ihtimelini de dusunursek.takviye ve eksiklik varsa burada var.

mersinle ilgili bir şey mactan önce iki isim vardı zihnimde benjamin edong ve logandı. kötü olan benjamin beni de cok şaşıttı eğer gercek oyununu sergileseydi. oyunu ciddi olarak zora sakabililirlerdi.
 
NE MAÇDI BE TÜRÜBÜNLER DOLMUŞ,KEYİFLER YERİNDE KİMSE KAVGA ETMİYOR...DIŞARDA 500 KİŞİ BEKLİYO...

MAÇA GELİYOZ DİYİPDE GALATASARAYIMIZI SATANLAR NEREDE!!!

BEYLER BELKİ GALATASARAYLILIĞI SİZDEN AZ BİLİRİM AMA ADAM GİBİ SÖZÜMDE DURURUM!!!AMA KİMSENİN GS REZİL ETMEYE HAKKI YOK!!!ORAYA GELMİŞ 500 KİŞİ GURUPLAR İKİYE BÖLÜNMÜŞ.ARALARINDA KAVGA EDİYORLAR.BU GALATASARAYLILIKSA BEN GALATASARAYLI DEYİLİM.BEN GALATASARAYIMIZIN O BÜYÜK TARAFTARINA AŞIĞIM.NE UMUTLA GELDİK İPEKCİYE AMA NE BULDUK.TAMAM BU SON OLSUN ve BÜTÜN ALEM SALONU DOLDURSUN ALEM GALATASARAYLILIK RUHUNU GÖRSÜN...GECEN SEZON HERKEZ GÖRDÜ EZİKLERİ İPEKCİYİ FULL DOLDURUYORLARDI(Bİ B.OKA YARAMADI AMA :muhaha )BİZDE BUNU YAPMALIYIZ!!!

NE MUTLU GALATASARAYLIYIM DİYENE :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki
 
bu sene gecen senekı rezaletı yasamayacagız o kesın bu takım adıyla zaten lıgde mınımum 10 galıbıyet alır bence bu sene hedef ve amac ılk 5 olmalı ordada onem halıl unere kalıyor yabancı oyuncuda ıstıkrar sağlanmalı bence 5 yabancı kadroda tutup hem forma savasını kızıstırmalı hemde sakatlığa karsı bır jokerımız olmalı dıxonla bence sımdıden kontrat uzatılmalı yoksa bjk ın el amın konusundakı sıkıntısını yasarız fatıh mukemmel oynadı hardleyde guvencım tam serhat ıyı kumas bellı semsettın ıcıme sınmesede bu mac ıyıydı ben huseyınde takıldım adam 2,10 ve ıcerden oynamıyor ve pıvot hareketlerınde berbat fazla nowıtskı seyretmıs olmalı 3 luk atacak cok oyucu var bence takımda savunma rıbaundunda topu cekemıyor halıl uner bunun uzerınde durmalı besıktas macı cok zor ama gecen senekı gıbı mucızede değil :atki
 
hüseyine gerek kalmıyorki her top fatih e iniyor zaten fatih ya içeriden oynuyor yada dışarı şutörlere çıkarıyor
 

Üst