Galatasaray - Büyükşehir Bld. Spor | TSL 6.Hafta

Maç sonucu ne olur?

  • Kazanırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    55
Hersey kendi elinde Emre'nin. Calisip güclenirse ya yillarca Galatasaray'da basariyla forma giyip unutulmazlar arasina girer, ya da Avrupa'ya önemli bir takima gidip orada ülkemizi basariyla temsil eder. Yetenek var, zeka var geriye kalan tek sey calismak.
 
Emre Çolak keşke kanat oyuncusu olarak yetiştirilseydi diyorum bazen,yetenekli ancak şu fiziği ile göbekte oynaması zor...Kaybolmaz umarım...Çünkü sırf bu fizik yüzünden aynı bölgede aynı tipte çok yetenekli adam kaybettik...
 
Arda, iki gün önce açıklama yaptı. 10-12 gün sonra koşulara başlayacağım. İyileşmeden asla oynamayacağım dedi. Arda yok kısacası.

İzlerken zevk alacağımız bir maç olur umarım. İyi oyun ve gelecek galibiyet takımın kendine olan güvenini arttıracaktır.

Abdullah Avcı, istikrarlı bir şekilde görevine devam ediyor. Beşiktaş'ı deplasmanda mağlup ettiler, dikkatli olmak lazım. Daha önce bu ekiple berabere kaldığımızı düşünerek 90 dakika boyunca motivasyonu üst seviyede tutmak gerek. Öne geçebiliriz, sonra bu skoru korumak yerine ikinci gol için çalışmalıyız. Yoksa son dakikalarda korkulu rüya görebiliriz.
 
yine çok zor maç..
ibb çok tehlikeli takım..
umarım kazanırız..
zor da olsa, kolay da olsa..
bu arada nihayet insani saatlere geldi maçlar, sıcaklar ve ramazan bitince..
normal insanların evine döndüğü saatlerde dönebileceğiz evimize..
 
Arda, iki gün önce açıklama yaptı. 10-12 gün sonra koşulara başlayacağım. İyileşmeden asla oynamayacağım dedi. Arda yok kısacası.
Arda'nın o açıklamasını bende ilk öyle diyor sanmıştım ama Arda ropörtajda iki üç gün sonra yani sakatlığın 10-12. gününde koşulara başlayacağım diyor bu da Arda'nın bu maçta oynama ihtimalini doğurur tabi oynarmı onu bilemeyiz
 
1-0 olsun bizim olsun mantığıyla çıkarsak yine bu sefer 90+ bilmem kaçta gol yiyip 1-1 berabere kalırız bu takıma büyük takımların korkulu rüyası ayrı bir motive oluyorlar.

Galatasaray gibi oynayalım lütfen özledik keyifli bir maç izlemeyi
 
Can Altay' Alıntı:
Alpaslan Abimizi anacağız...

Keşke çıkıp şaka desen...
Zaman çok çabuk geçiyor.. Ruhun şad olsun Alpaslan Abi!

----

En zor maçlarımızdan bir tanesi olacağı kesin, artık 3 haftadır kazanıyoruz ve bu geleneği devam ettirmemiz lazım. Belediye'de taş gibi, umarım galip gelebiliriz..
 
Belediye'nin ligde yenemediği tek takım Galatasaray.Yıllardır genel anlamıyla bozulmayan kadrosu teknik direktörüyle ligde can yakan iyi futbol oynayan takımlardan.Kontra atak futbolunu çok iyi bilen bir takım.Bize ters gelebilir bu durum.Önde de basacaklardır.Umarım kazanırız seri 4 maça çıkar.
 
Belediye körü körüne kapanmasa da defansif oynayıp ileride hızlı adamları ile başarıyı yakalayan bir takım yıllardır. Biz ise geçen sene ve bu sene kapanan takımları kolay açamıyoruz. Hatta açmaya çalışırken bir anda yenik duruma düştüğümüz oluyor.

Eski Galatasaray olsa kapanan takıma kapandığı kadar gol atar derdim ama hala aklımda soru işaretleri var maalesef...
 
Can Altay' Alıntı:
Alpaslan Abimizi anacağız...

Keşke çıkıp şaka desen...

Alpaslan Abi'nin ölüm yıl dönümü yaklaşıyor ve taraftar forumlarında tek bir hazırlık yok. Unutulup gidiyor o da.

Pankart yapalım mı? Yoksa nelere yapılmadı Alpaslan Abi'ye de yapılmaz mı?
 
Geçen akşam İBB Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Lig Tv'de bir şeyler anlatıyordu.. Her yönüyle Galatasaray'a yakışacak bir hoca.. Tecrübesi, vizyonu, kariyeri, ahlakı ile çok yakışır ama bizim içimizde böyle olmayan yöneticilerin çokluğu nedeniyle rahat bırakmazlar.. Hoca olsa ne Hagi gibi, ne Bülent Korkmaz gibi olur.. Çünkü tecrübesi var ve bu işe kafa yormuş birisi.. Bir gün Galatasaray'da görmek isterim.. Sırasıyla 12., 9. ve 6. olmuş Belediye.. Her sene hem puan, hem basamak anlamında yukarı gidiyorlar boş stada oynayarak.. Helal olsun diyebiliyorum ancak..

Maç çok sert geçecek bizim için.. Kontradan bir gol yemezsek, zor da olsa kazanırız gibi geliyor.. İbrahim Akın'a boş alan bırakırsak canımızı yakar..
 
En tehlikeli oyuncuları İskender & İbrahim ikilisi...
Bu oyunculara yeterli önlemi aldığımız takdirde zor da olsa kazanırız bu maçı.
 
Baros hastaneye kaldırıldı!

Galatasaray'ın idmanında Lucas Neill ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan Milan Baros hastaneye kaldırıldı.

Ligde son 3 maçını kazanarak çıkışa geçen Galatasaray yine nazara geldi!..

Sarı-Kırmızılı takımın sabah antrenmanında Milan Baros sağ ayak bileğinden sakatlandı ve çalışmayı yarıda bırakıp, arkadaşlarının omuzunda sağlık odasına götürüldü.

Lucas Neill ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Baros daha sonra hastaneye götürülürken, golcü oyuncunun durumu öğleden sonra yapılacak kontrolden sonra belli olacak.

Ancak gelen haberler, Çek yıldızın pazar günü oynanacak İstanbul Belediyespor maçında oynamasının çok zor olduğu yönünde.

Galatasaray'da mevkisinde alternatifsiz olan Milan Baros'un sakatlığı teknik direktör Frank Rijkaard ve yardımcısı Neskeens'te de büyük şok yarattı. İki tecrübeli teknik adam endişe içinde Milan Baros'un tedavisini izlerken, sağlık kurulundan gelecek rapor bekleniyor.

Bilindiği gibi sarı kırmızılı takımın diğer golcüsü Mehmet Batdal'da sakatlığı yüzünden haftalardır forma giyemiyor. Baros'un pazar gününe kadar iyileşmemesi durumunda teknik direktör Frank Rijkaard'ın, Kewell'ı forvet oynatması bekleniyor.(DHA)

Nedir bu şanssızlık arkadaş,bu kadar da olmaz ya
 
Al bide burdan yak diyeceğim ama artık her yerden yakmaya başladık...

Nasıl bir şansızlıktır bu, nasıl bir kara buluttur üzeremizde dolaşıyor, bir türlü yok olmadı arkadaş ya !
 

Üst