Galatasaray - Büyükşehir Bld. Spor | TSL 6.Hafta

Maç sonucu ne olur?

  • Kazanırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    55
Medical Park Sağlık Raporu: 22 Eylül Çarşamba

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı?nda sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcular ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta fizyoterapist eşliğinde saha egzersizlerine başladı.

Ayhan Akman takımla çalışmalara katıldı. Tedavisine devam edilen Ufuk Ceylan ise düz koşu yaptı.

Çağlar Birinci, kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde çalışmalarına devam etti. Antrenman sırasında ayağına basılan Milan Baros hafif bir sakatlık geçirdi. Milan Baros, yarın takımla çalışmalarına devam edecek.
 
Gazanfer yeni bir beste söylenecek, ayrıca gerekli hazırlıkların hepsi yapılıyor.

Alpaslan Abi unutulmaz.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Can Altay":2cb5kmay]Alpaslan Abimizi anacağız...

Keşke çıkıp şaka desen...

Alpaslan Abi'nin ölüm yıl dönümü yaklaşıyor ve taraftar forumlarında tek bir hazırlık yok. Unutulup gidiyor o da.

Pankart yapalım mı? Yoksa nelere yapılmadı Alpaslan Abi'ye de yapılmaz mı?[/quote:2cb5kmay]
 
_________________Ufuk__________________

Serkan______Neill________Gökhan_____Insua

____________Cana______Ayhan___________

Aydın___________Misimovic__________Kewell

_________________Baros_________________
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Can Altay":3p55r94j]Alpaslan Abimizi anacağız... Keşke çıkıp şaka desen...[/quote] Alpaslan Abi'nin ölüm yıl dönümü yaklaşıyor ve taraftar forumlarında tek bir hazırlık yok. Unutulup gidiyor o da. Pankart yapalım mı? Yoksa nelere yapılmadı Alpaslan Abi'ye de yapılmaz mı?[/quote:3p55r94j] ALPASLAN Eski Açıkta... ALPASLAN deplasmanlarda... ALPASLAN ; METİN OKTAY? la... Kalbimin ortasında... * * * Unutmadık bizler SENİ... Unutmadık hiçbirşeyi.. Unutmadı GALATASARAY... Karşılıksız Sevgini... [url="http://www.facebook.com/video/video.php?v=435254354899&ref=mf' Alıntı:
http://www.facebook.com/video/video.php ... 899&ref=mf[/url]
 
Mustafa Sarp'a klube yolu gozuktu..Bir 3 5 mac otursun bakalim..Oturmayi hak etti... Aydin'i saga,2.yari Pino'yu oyuna alarak degismeli sag kanadi calisir vaziyette tutmamiz lazim..
Ufuga guvenim sonsuz,Serkan Kurtulusa aferin..Kendisini hep hazir tutmus...Serdar Ozkan'da biraz ornek alsin Serdar'i...Servet yerine Gokhan Zan denenebilir..Neill ile birlikte nasil tad verecek bir tadilabilinir..Misi'den % 65-70 performans,Kewell'dan sakatlanmadan bir oyun,Insua'dan daha etkili ve adeti fazla ortalar, Baris Ozbek'ten ise hic bir sey beklemiyorum...

Haa Ayhani unuttuk.Eh...En son Sivas macinda 35 mt'den golu vardi...Kırk yilda bi oluyor bi daha olursa en azindan macin dugumunu acabilir!

Elano'ya gelecek olursak,bence bavullarini simdiden toplasin ve hazirlasin...Lincoln gibi umarim sonu olur.!

Rijkaard'a gelecek olursak her zaman her yerde daima Frank Rijkaard ve efsane taktisyen Johan Neeskens!! Bu ulke sizede bir gun alisacak,o zincirler,kor talihler,bilgi noksanligi ve sanssizliklar kirilacak!!!
 
İnci Sözlük, İ.B.B. takımının taraftarı olmaya karar vermiş :)


4934.png
 
Bence de GS maça böyle çıkacak Umut:) Cana'yı küstürmek istemez. Bu arada dengenin iyi sağlanması lazım Pino ve Elano'nunda ksütürülmemesi laızm. Bu yüzden maçta isteidğimiz skoru alırsak Elano ve/veya Pino'da girecektir oyuna. Şu aydın veya Serdar sağ kanata bir otursa ne güzel olrudu
 
Aydın bu kafa yapısındayken ondan hiç bir şey olmaz Doğan, ha evlendi değiştiyse bilemem.

Şu Aydın birde Mehmet Güven'e verilen şans futbol tarihinde kimseye verilmemiştir herhalde.
 
Yok yok Aydin'da bu sene ilerleme var bence hem fizik olarak hazir hem de eskisi gibi her aldigi topu kaptirmiyor, iyi sakliyor topu. En azindan eskiye nazaran cok daha iyi.
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Aydın bu kafa yapısındayken ondan hiç bir şey olmaz Doğan, ha evlendi değiştiyse bilemem.

Şu Aydın birde Mehmet Güven'e verilen şans futbol tarihinde kimseye verilmemiştir herhalde.

Mehmet Güven'e şans verildiğini snamıyorum Şamil. Adam GS alt yapısınd ahep 10 numara olarak oynadı A takıma çıktı ön libero yaptılar çocuğu. 3 maç 10 numarada oynayabilseydi gelişebilridi. BÜlent korkmazda bnu bilmesine rağmen oynatmadı. Kalli'ye posta koydu ya çok iyi biliyor ya futbolu bitirdi GS'ı...
 
Abi altyapıda nasıl oynadığını veya mevkisini bilmiyorum ama A takımda çok şans verildi defansif orta saha olarak. Ha mevkisi değildir doğrudur ama sen 19 20 yaşındasın ya senden istenilen herhangi bir yetenek gerektiren bir şey de değil. Çok rahat bu mevkide kendini geliştirebilmesi lazımdı bence diye düşünüyorum abi, bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum.
 
Arda'nin da oldugu o dönemki paf takiminin asil yildizi Mehmet Güvenmis hatta Zidane diyolarmis kendisine. Ama devami gelmedikten sonra...
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Abi altyapıda nasıl oynadığını veya mevkisini bilmiyorum ama A takımda çok şans verildi defansif orta saha olarak. Ha mevkisi değildir doğrudur ama sen 19 20 yaşındasın ya senden istenilen herhangi bir yetenek gerektiren bir şey de değil. Çok rahat bu mevkide kendini geliştirebilmesi lazımdı bence diye düşünüyorum abi, bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum.

10 sene bir mevkide oynadıktan sonra kolay olmuyor Şamil. Salak gibi oluyorsun. Bak herkes, "Kewell stoper bile oynadı" der (hamburg maçları için). Peki bakın hamburgdan yediğimiz ilk iki gole. İkisi de Kewell'in olduğu bölgeden guerrero muydu neydi o elemanın şutuyla oldu(keşke semih oyansaydı mevkiinde oynardı Kewelll da hücuma katkı yapardı). Yani iş oynamak ise Ufuk'u koy forvette oynar hatta kafasına çarapr golde olur ama bu ufukun kaleci olarak daha yararlı oalcağı gerçeğini dğeiştirmez. Tabii bu çok extreme bir örnek oldu da süreç bu:)

GS'da insanalrın sık sık bela andığı Mustafa mesela :MC karakterli bir çocuk. Ama onu ön liberoda oynatıyoruz. Ayhan'ında ön libero karakteri yok ama mustafaya göre en azından biraz var. Sonuçta şu an GS orta sahasında DMC oynayacak tek adam Cana bunun dışıdnakiler hep MC den bozma DMC. Mustafa kendi bölgesidne oynasa daha farklı oynardı (ha MC olarak mustafanın oyunu GS için yeterli olmaz o BÜlentin bize kazığı o ayrı ) Ama keşek Mehmet GÜven Lincolnü madem gözden çıakrdı bülent. O zaman oynatsaydı. Bİr kere eskişehir iel smaiyendeki maçta denedi o zamanda takım Hamburga elendiğinden bunalımdaydı takım atak yapmadı ki Mehmet yönlendirsin:)

Not Salak gibi oluyorsun derken seni kastetmedim haaa:) Yani başka bölgeye geçince şaşırıyorsun anlamında dedim oyuncular için:)
 
Anladım abi ne demek istediğini haklısında.

Şöyle söyleyeyim abi ben 4 sene futbol oynadım Ankara Şeker Spor ve Gençlerbirliği altyapılarının çeşitli kademelerinde. 4 sene de sağ bek dahil 4 farklı mevkide oynadım bırakana kadar, Mehmet'i de muhakkak farklı mevkilerde denemişlerdir. Benim söylemek istediğim abi öyle yada böyle bir şekilde Galatasaray gibi bir takımda şans buluyorsun, ya bundan büyük bir nimet olabilirmi, ofansif orta sahasın, ya sadece mücadele gücünü geliştireceksin ve daha 18 19 yaşındasın geliştir kendini ya. Ben Şeker Spor'dan Gençlerbirliği'ne yıldız takımına geçtiğimde hoca Şamil seni sağ bek oynatacağım dediğinde olsun ya sonuçta Gençlerbirliği, sağ bek olsun ne olacak dedim o yaşta. Anlamıyorum ya Ne demek Galatasaray'da, Fener'de, Bjk'de şans bulmak nasıl değerlendiremiyor bu insanlar gerçekten hayret ediyorum canını dişine takarsın gene de senden ne isteniyorsa yaparsın ki Mehmet'ten istenen kabiliyet gerektiren bir şey değildi haydi haydi yaprdı.

Örnek vermek gerekirse Aurelio trabzon'a 10 numara olarak geldi çokda iyi oynuyordu 3000 dolar maaş alan bir insandı baktı Fnerbahçe'de 10 numara olmak kolay değil haliyle, baktı bundan defansif orta saha olmasını istiyorlar adam canını dişine taktı geliştirdi kendini ve şimdi milli takımda o mevkide oynuyor, abi söylemek istediğim bu abi esasında.
 

Üst