Galatasaray Cafecrown

Önder Ç.

0
Yönetici
Yeni sponsorumuz Cafecrown olmus. Tam olarak belli olmamakla beraber 5 milyon dolar gibi bir rakam konusuluyor. Hayırlı olsun...

Galatasaray CC
 
Tek kelime :

SONUNDA!

Ama yeterli degil bunuda unutmasinlar.Umarim adam gibi bisi yaparlar artik.Eger beceremezlerse cok kotu durumlara yol acilir.
 
%100 belli olur da kesinleşirse bundan sonra kahve tiryakisi olan biri olarak cafecrown içmeye başlarım :)

Devre arası:Cafe Crown arası :D
 
Caffee Crown Aslan!

Galatasaray Yönetimi, Basketbol Şubesi için uzun süredir aradığı mali kaynağı buldu. Maddi sorunlarla boğuşan ve geçen sezon Play Out maçları sonunda ligde kalmayı başaran Erkek Basketbol Takımı için Ülker'le sözleşme imzalandı. Anlaşma gereği Sarı - Kırmızılı takım 3 sene boyunca Galatasaray Caffee Crown adıyla sahaya çıkacak. Ülker anlaşmaya göre Cim Bom'a toplam 4 milyon dolar kaynak aktaramı yapacak.
 
Cafe Crown'dan gelecek para umarım sadece basketbol'a ve tabiki GALATASARAY'A yakışır basketbolculara gelir :atki :atki :atki
 
Aklıma takılan bazı seyler var;

-Bu para umarım sadece basketbol icin kullanılır.Cünkü bildiginiz gibi bu sene itibariyle özerklik kalkmıstı.
-Acaba bu imkan dogru kisiler vasıtasıylamı degerlendirilecek?KAfamdaki en büyük soru isareti bu. Yoksa gereksiz harcamalar,transferler ve özellikle menejer ücretleriyle hebamı edilecek !
-Erkek ve bayan takımına nasıl bölüstürülecek?
-Altyapı ne derecede yararlanacak bundan?

Birde not: Bugune kadar nefret hatta küfür ettigimiz ülkerin böyle birsey yapması.Sanırım nihayet dank etti sadece para ve isimle bu isin olmayacagı ki klüp takımlarına yatırım yapmaya basladılar.
 
Öndercim, müessese takımlarının sürekli başarılı olması Türkiye'deki basketbolun ruhla değil parayla dönen bir lige sahip olmasını beraberinde getiriyor. Profesyonellik içinde elbette para bir oyuncu için 1. derecede önemli olmalı ama, bir parçada olsa işin içinde forma aşkı ve ruh olmalı. Bunun tek yolu, müesseselerin kluplerimize yatırım yapmasını sağlayacak anlaşmalar yapmaktan geçiyor.
Türkiyede çok büyük firmalar var, bizdeki ticari potansieller gerçekten bir çok ülkede yok. Sadettin Saran işte gitti Almanya'nın Dortmund gibi futbol dünyasında kabul edilebilir bir klası ve kariyeri olan bir klubun en büyük hissedarı oldu. Türkiyede daha ne Sadettin Saranlar var. Burada önemli olan yöneticilerin duyarlı, girişken ve aktif olarak bu muesseselerle ikna ederek güzel anlaşmalara imza atmaları.
Bu konuda eğer bir anlaşma gerçekleşirse, son günlerde sadece eleştirilen yönetimimizin bir de başarılar hanesine bir artı not düşülmesi iyi olur.
Tabii seninde dediğin gibi, bu paranın çarçur edilmemeside işin en az birinci kısmı kadar önemli bir diğer yönü.
Son olarak, bu anlaşmanın basketbolda rakibimiz olmayan, bir takımı olmayan bir firma ile değil de, doğrudan rakibimiz pozisyonunda ve kendi takımına sahip bir kuruluşla yapılması çok ironik. Bu da sporun güzelliği ve cilvesi olsa gerek.
Sevgilerimle.
 
Galatasaray'ın maddi olarak güçlenmesi güzel birşey elbette ama bu kadar önemli bir kararı böyle bir dönemde almak bana çok doğru gelmiyor.
Sonuçta ismimizi kiralıyoruz. 3 yıllık 4 milyon dolar gibi bir para Galatasaray'ın isminin yanına gelmek için bence az hem de çok az. Bu ülkede milyonlarca kişi var Galatasaray'ı seven. Galatasaray ismini bilmeyen ise yoktur. Bu kadar önemli bir şeyin yanına isim vermek bence daha pahalıdır. Bu maddi yönü. Bir de işin manevi yönü var ki bu isim olayını içine sindiremeyenler hatta kabul etmeyenler de olacaktır bence.

Ribery olayı, maddi zorluklar, play-out sıkıntısı derken zor ve karışık durumumuzdan faydalanıp işi ucuza kapatmalarına da seyirci kalmamak lazım. Böyle birşey olacaksa bence daha iyi teklifler kesinlikle gelecektir.
 
Öncelikle isim olayından giriyim.Anladığım kadarıyla ismimiz Galatasaray CafeCrown olmuş.3 yıllığına 4 milyon dolar için Galatasaray'ın yanına isim alması anlaşılacak gibi değil.Hadi Beşiktaş'ın 5 yıllığına 21 milyon doları gibi rakamlar olsa anlarımda yıllık 1,3 milyon dolar için bence pek iyi olmamış.
Ben de tam bir kahve tiryakisiyim.Artık Nescafe filan hikaye.CafeCrown'dan başka kahve de içmem,kafeye de gitmem. ;)
Başımızda Cihat Levent gibi bir insan olduğunu düşününce bu paranın tamamının basketbola yatırılacağını düşünüyorum.Yalnız bu miktar şubenin ihtiyaçlarının tamamını karşılamıyor.Olay hala biraz da yönetime bakıyor malesef. :(
 
Herkese tekrar merhaba Ülker Bjk ve bize verdigi bu desteği iyi kullanmak lazım sunu unutmayalım bırde bu para dogru yere harcanırsa işe yarar...

Yoksa bu sene tepelemek lazım olacak artık son perde!!!
 
hayırlı olsun sizin açuınızdan önmli bir gelişme ;).. sponsorlar daha çok yatırım yapıcaktır.. kesinlkle.. beşiktaşda cola turca oldu bakalım FenerBahçe ne olucak... beklyip görücez..

bnm merak ettiğim ülker - beşiktaş maçalrı al gülüm ver gülşüm olur mu?..
 
oh bee galatasary cafeecrown bıraz uzun ısım oldu ama olsun bızı basarıya goturebılır bu anlayıs hıc degılse artık maddı acıdan zorluk cekmeyız dıe dusunuorum :atki
 

Üst