Galatasaray Cafecrown

Tequila' Alıntı:
tek korkum 3 yıldır basketbol şubesine bile bakmayan canaydın denen adamın bu paraya el koyması

yaparsa şaşırmam walla

Elinde para olduğu zaman basketbolla ilgilenir belki.
Anlaşma ne olursa olsun güzel bir aşama. Basketbola ayrılan bütçenin (?) yanına iyi bir gelir kaynağı olur, ne kadar az olursa olsun.
Umarım neticelenir ve gereken maddi desteği sağlarız.
 
parayı biraz az buldum... birde inşallah forma reklamı ve bir kaç anlaşma yaparlarsa salon sorununuda çözerlerse süper olur :atki
 
koch' Alıntı:
Öncelikle isim olayından giriyim.Anladığım kadarıyla ismimiz Galatasaray CafeCrown olmuş.3 yıllığına 4 milyon dolar için Galatasaray'ın yanına isim alması anlaşılacak gibi değil.Hadi Beşiktaş'ın 5 yıllığına 21 milyon doları gibi rakamlar olsa anlarımda yıllık 1,3 milyon dolar için bence pek iyi olmamış.
Ben de tam bir kahve tiryakisiyim.Artık Nescafe filan hikaye.CafeCrown'dan başka kahve de içmem,kafeye de gitmem. ;)
Başımızda Cihat Levent gibi bir insan olduğunu düşününce bu paranın tamamının basketbola yatırılacağını düşünüyorum.Yalnız bu miktar şubenin ihtiyaçlarının tamamını karşılamıyor.Olay hala biraz da yönetime bakıyor malesef. :(

yanlis bilyor olabilirim yalniz benim bildigim besiktas futbol takiminin gogus reklami ulker oldu ve bunun karsiliginda 21 milyon dolar aldilar 5 yillik. bu paranin basketle alakasi olmadigini biliyorum. isim satmak falanda bu kadar buyutmeye gerek yok arkadaslar... sponsor sponsor diye kicimizi yirtiyorduk ne olur yani adimizin yaninda cafe crown olsa da biz ilk 3 e oynasak ??? sadece Galatasaray olup play out ta tirnak yemekten iyidir diye dusunuyorum. ve bence verilen para da basketbol icin turkiye sartlarinda gayet iyi bir paradir.
 
Bence Beşiktaş ve Galatasaray çok doğru kararlar aldılar. Ancak bu gelecek paralar sadece basketbola kullanılacaksa doğru. Isminin sonuna sponsorun ismini almak yadırganıyor ulkemizde. Hatta ilk başta herkes dalga geçme yolunu seçiyor. Sonra kendi takımının isminin yanına isim almasına karşı çıkıyor. Çıksınlar. Klavye başında yazıp, atıp tutsunlar. Salona gelip maç izleyen kaç kişi var aralarında. Galatasaray-Beşiktaş-Fenerbahçe iken kaç kişi gelmiş salonlara? Kaç kişi takımlarına sahip çıkmış? Şimdi karşı çıkanlar ancak klavyenin tuşlarını yıpratırlar.

Beşiktaş ve Galatasaray'a hayırlı olsun. Ancak Ulker'in ligde varlığını devam ettirmesi etik olarak yanlış. Sanırım Ulker, AVEA, Siemens ve bir kaç firma daha benzer teklifler hazırlıyorlar. 3 Tanesi Fenerbahçe için teklif sunma aşamasındalar. Bizim camia her şeye karşı çıkar. Lafta destek olur. Play-off finallerini Efes ile 1000 seyirciye oynadık. Bence salona gelen 1000 kişi dışında kimsenin bu konuda soz soyleme hakkı yok. ;) Şaka bir yana basketbolumuz için hayırlısı olsun. Barca-Real bile artık bu yola başvuruyor. Bizim tabuları yıkma zamanımız çoktan geldi geçti.
 
Ya madem kesinleşti ücret 1az gibi olsada iyidir hayırlı olsun bundan sora asıl önemli olan bu paranın tamamen basketbola harcanması
1 de bu para hem bayan hem erkek takıma olunan sponsorluk sorası alınan paramıdır ?
 
Benim aklıma takılan birşey var. Zamanında Ali Sami Yen stadı yeniden yapılacağı sıralar stadın adının yanına sponsor firmanın adı eklensin diye bir fikir ortaya atılmış ve buna stad ismi kutsaldır falan diye blok halinde karşı çıkılmıştı... Artı uA manifestosu diye birşey var. Kimsenin takmadığı (bence takılacak bi tarafı da olmayan) bir manifesto. İşine gelindiği zaman aman efendim formada isim yazmasın, yok endüstriyel futbola karşıyız, bik bik bik diye konuşanlar bu habere çok sevinmiş (sözüm meclisten dışarı). Hem de Galatasaray'ın ismine sponsor adı eklenmesine rağmen! Ben ülkeri zerre sevmem. Galatasaray'a sponsor oldu diye ülker alacak değilim (Her ne kadar basketbol şubemizi ayağa kaldıracak olma ihtimalinin yüksek olmasına rağmen). Yani asla endüstriley futbola karşı olmayan biri olarak tek takıldığım nokta, kendi içimizde çelişiyoruz gibi bir izlenim bırakması olmuştur...
 
Galatasaray Cafecrown!


Bu sezon play-out'lar sayesinde Erkekler Birinci
Ligi'nde kalan ve geçen yılı maddi sorunlarla
geçiren Galatasaray, sonunda Ülker'in desteğiyle
mali krizi aştı. Beşiktaş Colaturka'dan sonra
Galatasaray'ın yeni adı da Galatasaray Cafecrown
oldu.

Yapılan sözleşme uyarınca Galatasaray, 3 yıl
boyunca Galatasaray Cafecrown adıyla ligde
mücadele edecek. Anlaşmaya göre de Sarı-Kırmızılı
takım yaklaşık 4 milyon dolarlık bir kaynak elde
etmiş olacak.

İki ürününü iki dev kulübe veren Ülker'de yeni
hedef ise Fenerbahçe'yle de ortaklık yapmak.
Ülker, Fenerbahçe için de girişimlere başladı.
 
Hayırlı olsun Ülker'in bu parayı bizim yönetimnin futbola aktarmaması için gerekli önlemleri almıştır ve denetlemelerini yapar. yayından da 400-500 bin dolsr alabilirsek mükemmel olur.
 
koch' Alıntı:
Abi bu olay daha kesinleşmedi galiba.Resmi sitede birşey yok. :?


Resmi Site su ana kadar ne yaptı ki şimdi yapsın ..... Geçen sezon basketbol maçları tarih ve saatini bile doğru yazamayacak kadar basiretsiz bir resmi sitemiz vardı unutmayın ...
 
Bence bizimkiler bu isin altindan biraz zor kalkar.
Alinan para az degil.Ama arkadaslarinda soyledigi gibi Galatasaray isminin yanina baska bir isim almak icinde cok degil.
Bunu kullanirsaniz bu parayla cok is yapilir orasi kesin.
Siz guveniyormusunuz peki ?
Bir tane adam varmi su andaki sistemin bu parayi iyi kullanabilecegine.

Besiktas ilk adimin dogru noktadan yapti.
Murat Didin.

Bizde herseyin degismesi gerekiyor ya o da ayri mesele.
Suradan bakinca daha iyi anliyorum ne kadar sacma seylerle ugrasmisiz senelerce.Kendimizi yipratmisiz..
Ah ah.
 
3 senedir "futbolun parası futbola" diye kafamızı miken yönetim bakalım "basketbolun parası basketbola" diyecek mi?

Parayı küçümsemeyelim bence fena para değil. GS isminin önü arkası vs diye de büyütmemek lazım. Türkiye şartlarında kimse bundan büyük para vermez basketbola. TRT ATV den alacağımız 100-200 bin dolarla şubeyi döndürmekten iyidir.
 
ozzy' Alıntı:
3 senedir "futbolun parası futbola" diye kafamızı miken yönetim bakalım "basketbolun parası basketbola" diyecek mi?

Parayı küçümsemeyelim bence fena para değil. GS isminin önü arkası vs diye de büyütmemek lazım. Türkiye şartlarında kimse bundan büyük para vermez basketbola. TRT ATV den alacağımız 100-200 bin dolarla şubeyi döndürmekten iyidir.


Katılıyorum inşallah gelen 5 milyon doları Figoya fln vermezler gerçi onu alabilcekleri yokta futbolda bi transferlere yatırmazlar

Canaydın bu beklerim herşeyi vasızfız herif
 
Kanal Türk e ne kadra güvendiğimiz belli! Akşam haberlerınde yıllı 1.000,00$ 3 yıllık anlaşma imzalandıgını duyurdu.

Bununla birlikte bos boğazlık yapmak ıstemem ama gecen seneki sposnor paralarının nasıl harcandıgı ve nasıl bır anlaşma yapıldıgnı cogumuz biliyor umarım aynı olayları tekrar yaşamayız..
 
Hani 3 yıllık 4 milyon dolardı.Yıllık 300.000 eksilmiş.Neyse,yıllık 100.000'e bile razıydık kafayı bozmaya gerek yok. ;) :atki
 
Yillardir sponsor olayinin mutlaka gerceklesmesi gerektigini duısunuyordum hatta bir ara Kinder Galatasaray gundeme gelmisti.. Eger o gerceklesseydi harika olurdu. Ancak ne yalan soyleyeyim Ulker grubuyla bir sponsorlukta hic icime sinmedi dogrusu.. Keske Galatasaray'a yakisan bir markayla olsaydi bu sponsorluk anlasmasi..
Umarim bari para iyi kullanilirda seneye zirveye oynayan bir Galatasaray izleriz..

Saygilar,
 

Üst