• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray Cafecrown

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Herkes e hayırlı uğurlu olsun inş başarılı bir sezon geçiririz :atki

KUPALARA LAYIKSIN SEN ŞANLI GALATASARAY

walla super olur tutku we fatıh gelırse bıde guzel yabancılar alırsak bu sene bızı kımse tutumaz :atki :atki :okey

kezzap777' Alıntı:
walla super olur tutku we fatıh gelırse bıde guzel yabancılar alırsak bu sene bızı kımse tutumaz :atki :atki :okey

arkadas tutku telekome gıttı fatıhın de bjk ye gıdecegı yonunde soylentıler var...onun ıcın hayaller kurmayalım bosuna..

Bu olay kesinleşti mi?

HAYIR KESINLESMEDI...

Şu anlaşma hemen imzalansa çok iyi olur.

he imzalasak ne eii olur yaw paralar paralar :kop :kop :muhaha :kop :muhaha :kop :muhaha :kop :muhaha :kop :muhaha :kop :muhaha :muhaha :kop :kop :muhaha :kop :muhaha :kop :muhaha :atki

Sozlesme kesin ama para nerde o belli degil diyorlar..
Eee birileri yiyordur elbet..

X' Alıntı:
Sozlesme kesin ama para nerde o belli degil diyorlar..
Eee birileri yiyordur elbet..
Abi taraftarı şaşırtmadılar yine ne oluğu belli
Yazık Bize ...

bu ayki galatasaray dergisinde futbol takımının münhasır ortakları arasında cola turka vardı..
bir önceki sayıfda coca-cola var...

yani ülker ile bir hareketlenme olduğu kesin...

geçen baloda adamın biri cafe crown ı temsil ediyorum galatasaray bu sene daha iyi olucak gibi şeyler söledi

uAtahan' Alıntı:
geçen baloda adamın biri cafe crown ı temsil ediyorum galatasaray bu sene daha iyi olucak gibi şeyler söledi

Balodaydın demek. Ne güzel. :)

19onur85' Alıntı:
uAtahan' Alıntı:

Balodaydın demek. Ne güzel. :)

yok gitmedim baloya sky türkte baloyu gösteriyodu orda gördüm

ah keske gidebilseydim :D

2 senedir toplam 500.000$ a oynadık yani yıllık 250000$ o oynadık bunun yanında cafe crow un rakamı cook buyuk kalıyo

Geri